ღ Poyraz Karayel ~ Пойраз Карайел (Тема 6) ღ

• 60 965
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
И аз минавам, момичета, но нямам какво да кажа и си мълча. Аз да си призная, все още не съм гледала последните две серии и май няма и да ги гледам. Наистина не искам да се разстройвам, а знам, че ще плача супер много.

# 601
Neolita  Hug всъщност от последните събития, които се случиха в сериала, само на най-финалните сцени плаках.В останалите имаше и доста хумор.

Един от любимите ми моменти от финалната серия. hahahaСлед него обаче беше шок и сълзи Confused

В туитър пишат, че снимките на филма започват днес.В публикацията бяха тагнали Джем, Джелил, Етхем и Илкер.А преди малко в инстаграм се появи снимка на Джем (Ташкафа ) със помощник-режисьорката, гримьорката и пише, че снимките са започнали
 Çekimler başladı🎉#poyrazkarayel #film #cemcücenoğlu #taşkafa

https://www.instagram.com/p/BUB6eyGBpVC/?tagged=poyrazkarayel&hl=tr

# 602
# 603
  • София
Влизам и какво да видя? Най-добрата новина, Ради!!! Не можеш да си представиш колко се радвам.

fenkka__ страхотна снимка! Благодаря  Hug

# 604
Алекс, Hug от инстаграма на Етхем.

Не знам какво точно е написал, но нещо за сценария Thinking че ще го изпрати тази вечер или newsm78  Има и коментар от Емел, Мелих-другия сценарист Thinking

както и от Джем

fenkka__ Hug мерси за снимката наБурчин  Heart Eyes

Аз преди малко видях това- страхотен фотошоп Laughing

# 605
#PoyrazKarayel KÜRESEL SERMAYE sinema filmi için hazırlıklar başlamış...! @ethemozz @celilnalcakan @ilkerkaleli @cem_cucenoglu   Party  Party Party

# 606
Ооооо, това за филма е страхотна новина.
Значи наесен можем да го очакваме.
Ура!

Кое е това маце със Зюлфю? Simple Smile

# 607

Кое е това маце със Зюлфю? Simple Smile

Пепелче май фенка  Peace

Аз обаче се чудя, ако снимките на филма  започват, Илкер и Бурчин дали ще са част от каста? Те май не са в Турция.Пускат снимки от почивки..може ли да се окаже, че другите ще снимат филм, а те наистина няма да участват в него  Confused

İlker Kaleli YENİ

# 608
  • София
Виж, че е тагнат на снимката де Simple Smile Продължавам да смятам, че е пи ар. Така беше и с началото на трети сезон - криха го, криха го и така и не обявиха. Добре че беше малкото човече да направи таговете на празното място в ИГ, ако си спомняш Simple Smile

# 609
Алекс, дано да си права и да е пи ар.Спомням си за таговете на Атаберк.Той винаги ни е подсказвал по нещо, но този път тагнатите актьори не бяха в публикаия на малкото човече.

Днес в Турция честват деня на майката.Бурчин е публикувала страхотен пост в инстаграм

Някои следи ги заличава времето, някои ги отнася водата.Но има следи, най-ценните, най-дълбоките, които никой и нищо не може да изтрие.Нищо не може да ги замени.Мамо... ти много ми липсваш.Ти си с мен, ти си в мен.
Целувам ръка на всички майки, а тези, на които  майките са в сърцата-целувам сърцата

Сладурка  Sad
Пожелавам и следващия ден на майката дa посрещне с едно малко човече до себе си

# 610
Джелил и Емел от днешната среща със  студентите

И нещо, което все повече се говори- Илкер  е спряган за партньор на Елчин в новият й филм

Dizici BaĞyan‏ @DiziciBagyan 2 чПреди 2 часа

Elçin Sangu 'nun yazın çekilecek sinema filmindeki partneri için İlker Kaleli ile imza aşamasına gelinmiş. K/medyatava

Лично аз го предпочитах с Берен, ама кой ме пита. Laughing

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 19:09 от _Radi

# 611
Ради  Hug, и Енгин Акюрек го спрягаха за партньор на Елчин. Simple Smile
Да видим кой ще е. Simple Smile

# 612
pepel_ot_rozi   Hug а не може ли някой продуцент да събере  Енгин  Heart Eyes и Илкер  Heart Eyes Това ще е направо ТОР комбинация  yes

Толкова са талантливи двамата, че даже няма да обърна внимание на нищо друго. Laughing Мечти. Whistling

# 613
  • София
pepel_ot_rozi   Hug а не може ли някой продуцент да събере  Енгин  Heart Eyes и Илкер  Heart Eyes Това ще е направо ТОР комбинация  yes

Толкова са талантливи двамата, че даже няма да обърна внимание на нищо друго. Laughing Мечти. Whistling

Оха! Това вече няма да е ТОР, ами не знам какво. Много бих искала да ги гледам заедно тези талантища Simple Smile По възможност, ако може и да са от един отбор.
Ради, Ради - размечта ме  Heart Eyes
Иначе и аз четох за вариантите Елчин с единия или другия. Струва ми се, че до който и от тях да е, ще стоят добре.

# 614

Оха! Това вече няма да е ТОР, ами не знам какво. Много бих искала да ги гледам заедно тези талантища Simple Smile По възможност, ако може и да са от един отбор.
Ради, Ради - размечта ме  Heart Eyes
Иначе и аз четох за вариантите Елчин с единия или другия. Струва ми се, че до който и от тях да е, ще стоят добре.

И аз искам същото  Алекс, Wink
За Елчин бях леко предубедена, сега съм още по-предубедена.Дължа го на факта, че макар и евентуалното им партньорство да не е сигурно, Баръшовите фенове в туитър вече започнаха да плюят и по Енгин и по Илкер. Crazy Е кво сега ще си я гледат все до него и никой друг "не е достоен" да й партнира ли ooooh!
И преди писах, че феновете на двойката няма да приемат новият й партньор, който и да е той и ето-права бях.

Скрит текст:
Много се смях на един коментар на някакъв фен, който беше нещо от сорта- Не съм гледал нито Енгин, нито Илкер, ама не са добри актьори и разбира се продължението- Barış Arduç is the best   Joy с такива компетентни фенове освен здраве друго не ти трябва Whistling

За нашият филм
Скрит текст:
, днес пак прочетох, че по план историята, която ще снимат е до преди появяването на Пойраз.Илкер нямало да участва.
ако е така може и без този филм според мен.

Илкер от Лондон

И Фунда от срещата със студенти
Скрит текст:

утре май би трябвало да е Бурчин

Общи условия

Активация на акаунт