ღ Poyraz Karayel ~ Пойраз Карайел (Тема 6) ღ

• 60 968
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Алекс, тя вече го удави.Начина, по който напуснаха проекта изобщо не им прави чест.Направи ми ужасно лошо впечатление словото й на наградите "Златна пеперудите", а и цялостното поведение на двамата, седмици след драмата с напускането им. Ами да му се не види, все едно никога не е била част от този екип, без който и аз като теб се съмнявам, че някой щеше да я оцени толкова високо.
Жалко, че заради прекалено високото его на двойката, зрителите загубиха образ като Сефер.
Едно голямо браво за останалите от екипа, включително продуцентите, че поне запазиха  добрия тон и не паднаха на нейното ниво.

# 586
Здравейте.Извинете за въпроса,но аз започнах отскоро да гледам сериала и не съм още на ''ти'' с всичко.Гледах някои клипове и разбрах,че Сефер и Сема ще бъдат заедно,но ще умрат,жалко за което защото много ги харесах  Sad Sad Сега ви чета коментарите и не разбирам,какво е станало по между им?  Simple Smile

# 587
 fenkka__ Hug да разбирам, че и теб те е завладяла манията Пойраз Карайел Laughing

Относно случилото се, най-кратко казано Чааръ Лостувалъ (която беше режисьор на сезон едно и две, и е гадже с актьорът, изпълняващ ролята на Сефер ) е имала проблем с продуцентите на сериала.
Това стана ясно впоследствие, но първоначално след напускането на Сефер, феновете му обвиняваха маса народ от каста, сценариста, но най-вече Илкер Калели.Пишеше се, че той е причината да извадят образа на Сефер и понеже е близък с продуцентите бил казал- или аз, или той.
В крайна сметка и Канболат и Чааръ напуснаха с гръм и трясък, защото  след финала на втори сезон,
до последно не обясниха  причината за напускането си, но и двамата  дълго и упорито пишеха злостни коментари както за актьори и колеги от екипа, така и за феновете им, докато накрая продуцентите не излязоха с официално изявление, че единствените, които решават кой да е част от проекта са самите те.

Между другото до кой епизод си?
Разказах ти за Сефер, защото си написала, че си гледала и знаеш, че умира.Дано не съм развалила интригата.Въпреки, че това е един от сериалите (да не кажа единствинеят, от тези, които аз съм гледала), в който във всеки епизод има нова изненада и нищо не е такова, каквото изглежда Peace

# 588
fenkka__ Hug да разбирам, че и теб те е завладяла манията Пойраз Карайел Laughing

Относно случилото се, най-кратко казано Чааръ Лостувалъ (която беше режисьор на сезон едно и две, и е гадже с актьорът, изпълняващ ролята на Сефер ) е имала проблем с продуцентите на сериала.
Това стана ясно впоследствие, но първоначално след напускането на Сефер, феновете му обвиняваха маса народ от каста, сценариста, но най-вече Илкер Калели.Пишеше се, че той е причината да извадят образа на Сефер и понеже е близък с продуцентите бил казал- или аз, или той.
В крайна сметка и Канболат и Чааръ напуснаха с гръм и трясък, защото  след финала на втори сезон,
до последно не обясниха  причината за напускането си, но и двамата  дълго и упорито пишеха злостни коментари както за актьори и колеги от екипа, така и за феновете им, докато накрая продуцентите не излязоха с официално изявление, че единствените, които решават кой да е част от проекта са самите те.

Между другото до кой епизод си?
Разказах ти за Сефер, защото си написала, че си гледала и знаеш, че умира.Дано не съм развалила интригата.Въпреки, че това е един от сериалите (да не кажа единствинеят, от тези, които аз съм гледала), в който във всеки епизод има нова изненада и нищо не е такова, каквото изглежда Peace

Много ти благодаря за отговора bouquet Да,тотално ме е завладяла,страхотен е и откъм актьори,история,музика! Много грозно от тяхна страна,работели са доста време с този екип и накрая да вземат да ги обиждат,нямам коментар  Sad Sad  Гледала съм клипове в youtube,понеже исках да разбера ще се съберат ли и случайно попаднах на клипа как той пада в морето,после видях и Сема,че се самоубива,при което ми стана доста кофти ..А то имало причина за напускането на Сефер  #Crazy
Съвсем в началото съм аз на 15 епизод,имам да наваксвам още много Simple Smile

# 589

Съвсем в началото съм аз на 15 епизод,имам да наваксвам още много Simple Smile

Имаш доста епизоди за гледане наистина, но пък това, че си започнала да гледаш сега си има своя огромен плюс.Винаги можеш да си пуснеш следващия епизод и да видиш продължението. Wink
Иначе си беше жив стрес- епизода свършва- чакаш фрагман, после чакаш следващия епизод  Laughing

Студентите от Техническият университет в Истанбул са поканили доста актьори, с които да събеседват.От каста на Пойраз на 18 май ще присъстват Бурчин, Джелил, Емел и Фунда

# 590
Дааа,това наистина си е плюс,няма да чакам,веднага пускам следващия Grinning И то както казваш точно на най-интересното свършва

# 591
  • София
Всичко е така, както казваш, Ради.  Само мога да добавя, че Чааръ беше правила проблем, че били снимали повече Илкер от Канболат и от там тръгна всичко.

# 592
Мили мои  маняци благодаря за информацията  !!!  Пишете много интересни неща !!!    Искам да честитя Рождения ден на Илкер !!! Да ни е здрав , красив , талантлив , обичан,   дълго , дълго ама много дълго  !!!  Да  ни радва с нови още по хубави проекти  !!!  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 593
Юлия  Hug Heart Eyes

И от мен честит рожден ден на Илкер. bigdance2 newsm67
Да е преди всичко здрав и мноогоо щастлив в личен план.Всичко останало ще си го постигне, защото е много талантлив и прекрасен човек.

Ето няколко  страхотни послания по повод рожденият му ден

От майка му

Много е трудно да изразя с думи обичта си към теб, но съм много горда и безкрайно благодарна, че станах свидетел на това, че се превърна  в прекрасен човек.Винаги съм чувствала, че си специално дете.Не предаваше своите истини и вървеше по пътя, който искаш.Желая ти и от тук нататък много успех, мили синко.Добре, че се появи на този свят

От сестра му

Bugün günlerden en kıymetlim,canımın diğer yarısı,yol arkadaşım..Dünyanın en birtane ağabeyi İlkercim Kaleli..
Днес се е родил най-ценният за мен, моята друга половина..най-добрият батко на света- Илкер Калели

От Атаберк  Heart Eyes

Скъпи батко Илкер...честит рожден ден.Добре, че си се родил.Добре, че се запознах с теб.От деня, в който те срещнах, ти стана за мен силен, истински и настоящ брат, баща, приятел и идол, който ми служи за пример.Добре, че те има.Грижи се винаги за мен, става ли?Много силно те обичам.С теб прекарах щастливи години

# 594
Честитката на Етхем за Илкер  hahaha

Ethem Özışık
@ethemozz
Sevgili @ilkerkaleli beyefendiyi özledim. dünyanın her neresindeysen doğumgünün kutlu olsun kıymetli dost.

Скъпи господин Илкер Калели, липсваш ми.Където и да си по света, честит рожден ден, мили приятелю.

Атаберк с видео послание https://twitter.com/ilkerburcinfann/status/862672762611146753

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 20:24 от _Radi

# 595
Уффф, момичета, разстроих се покрай РД на Илкер.
Така ми липсва Пойраз и другите.

Да е жив и здрав и скоро да го гледаме пак!

# 596

Да е жив и здрав и скоро да го гледаме пак!

Колко хубаво би било Praynig Дано!

Поздрав от Емирхан

Doğum günün kutlu olsun İlker abim!İyi ki seni tanımışım.Anlattığın,gösterdiğin,öğrettiğin herşey için çok teşekkürler.İyi ki varsın.......

Честит рожден ден, батко Илкер!Радвам се, че те познавам.Благодаря ти за всичко, което ми разказа, което ми показа, и за всичко,  на което ме научи.Добре, че те има..

И от продуцентската компания на Илкер

Ценен и обичан е Илкер.Както от феновете, така и от хората, с които е работил.  Peace

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 22:46 от _Radi

# 597
Да му е честит рождения ден,да е жив и здрав Heart Eyes Heart Eyes Страхотни пожелания от роднини и приятели,само Бурчин пропусна да го поздрави в СМ  Laughing

# 598
Ради благодаря за преводите  много хубави и прочувствени думи бяха написани , ами то за хубав , добър и талантлив  човек какво друго да е само хубави и   хубави неща !!! На бей ефенди Етхем съм му много сърдита, да напъха сладкия ни Пойраз в лудница и сега  когато има тази възможност да не иска да го извади от там, маняка му с маняк !!!  Благодаря на всички, в тази тема  маняшка , които подържат спомена за Пойраз  свеж и  красив  !!! hug: Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 18:49 от ju12345

# 599
Юле, Hug така или иначе постоянно има нещо ново около филма или екипа, затова и сме останали двама-трима, които все още минават през темата.

Най-новото е, че музикалният албум побрал саудтрака на сериала и всички песни- вече е факт
 POYRAZ KARAYEL‏Потвърден профил @PoyrazKarayel_ 10 минПреди 10 минути

#PoyrazKarayel Soundtrack Albümü şimdi Apple Music de ön satışta🎵🎶  (може да се  закупи, чрез itunes) Simple Smile ⬇️

(цъкнете на снимката)  Peace

#LimonSunar @LimonFilm

Общи условия

Активация на акаунт