ღ Poyraz Karayel ~ Пойраз Карайел (Тема 6) ღ

• 60 994
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Алекс , Ради , Сериали ,  благодаря за свежата информация , ще гледам всичко , ще гледам  със същите актьори или  с ново попълнение  само и само да го направят този филм вече !!! Нямам търпение , не мога да загледам сериозно нищо , аз си оставих Кара севда заради Пойраз Карайел  а съм го чакала половин година да го пуснат !!! Благодаря още веднъж че подържате огъня на любовта към  маняците !!! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 571
Юле Heart Eyes  Hug

Нямам търпение , не мога да загледам сериозно нищо ,...

Не си сама, напълно те разбирам hahaha Всичко, което започнах да гледам ми бледнее Peace
По този повод, Алекс, Hug нашето проклятие сериозно тегне над новите сериали на Канал Д. Mr. Green Спират и KARA YAZI. Шести епизод ще му е последен.

Kanal D‏Потвърден профил @KanalD 5 чПреди 5 часа

#KaraYazı, final bölümü ile pazar akşamı 23.15'te #KanalD'de!

Ата и Емел  Heart Eyes

И някаква статия, която уж е "Изявление на Илкер", ама за какво става въпрос- май пак нещо за филма./цъкнете върху снимките Wink/

Азра пък щяла да се омъжва.Да и е честито Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 19:56 от _Radi

# 572
Цитат
Спират и KARA YAZI. Шести епизод ще му е последен.
Той и без това не струваше.
Жалко, че трейлъра му беше многообещаващ.

А какво става с новия сериал на Етхем?

# 573

А какво става с новия сериал на Етхем?

Доколкото виждам има доста добри отзиви за него и рейтинга му е добър.Не го гледам, но в туитър няколко пъти попадах на сравнения с Пойраз (като реплики, интересно предложение за брак) Явно Етхем просто си  е себе си и не може да избяга от стила си.

Илкер Калели и Атаберк Мутлу вчера си прибавиха по още една статуетка към колекцията от награди за най-добри актьори

Малчо с братчето си от награждаването

Илкер с благодарствен клип от Америка

Едже пък се готви за нова роля Simple Smile 

Thinking Продължава да не ми е ясно какво се случва около филма.Някои актьори са заети с нови проекти, главните са в Америка и упорито се пише, че няма да участват- какво Иса, Юмран и Ташкафа ли ще гледаме  newsm78

Скрит текст:
Честит Гергьовден!
Честито на всички именници, както и на настоящите и бивши служители на Българската армия.

# 574
  • София
Честно казано и аз не разбирам какво става с филма, Ради. Хем се пише, че главните няма да участват, хем пък Илкер отказа филма с Берен Саат, точно заради този игрален филм, за който имал сключен договор от преди това. Освен това пък мениджърите на всички излезли с някакво убедително обръщение да не се вярва на слухове в мрежите. Според мен и двамата главни ще участват, не виждам защо не - при положение, че Емел също потвърди, че ще се снима. Тоест, като вземем предвид, че героинята й излезе от сериала също със смърт, защо да не участват и нашите. Тази загадка аз я приемам като вид пи ар - да се поддържа интереса Simple Smile

# 575
Освен това пък мениджърите на всички излезли с някакво убедително обръщение да не се вярва на слухове в мрежите.
... Тази загадка аз я приемам като вид пи ар - да се поддържа интереса Simple Smile

Ами, да- права си,Алекс  Hug Няма никаква логика и последователност в слуховете, които се носят.Факт  е обаче, че социалната мрежа гъмжи от коментари.С други думи- пи ар-ът  е доста ползотворен

Наградата за най-добра актриса също е отишла при наш човек- Бурчин Heart Eyes

Заслужават си наградите и тримата.Да са им честити  smile3501

# 576
Водя една слънчева Бурчин, която сутринта така ме зареди с положителна енергия.Според мен и без да разбирате какво говори, емоцията и искрите в погледа са достатъчно красноречиви

# 577
2-ра част

Разказа за удоволствието да получиш толкова много награди.За нея не била важна самота статуетка, а това, че хората харесват ролята и  виждала, че вярват на образа й.
Водещия каза, че в Турция има модел, на който да отговаря една актриса за да я харесват- да е красива, дългокрака, а Бурчин го прекъсна и каза- Като мен например Joy
Не трябвало да се осъждат зрителите затова, че търсят красивото.Работата им и без друго се възприемала, чрез гледане, но и най-красивия актьор, ако нямал талант не би се справил с роля, която изисква от него различин образ.
Разказва за детството си, че е бил най-хубавия и безгрижен период от живота й, и много й липсва.Каза прекрасни думи за доста от актьорите, с които е работила - каста на Езел, Милост, с тях поддържала контакт и до сега и са приятели.
Казва, че на всеки сет се е чувствала като ученик.Взимала си е по нещо от всички, с които работи, затова сега е това, което е.
В периода когато е приела да играе Айшегюл са и предлагали много сценарии, но само този така я грабнал.Тогава се чудила дали да играе или да спре.Казва, че ако тогава не била приела, после гледайки по телевизията много щяла да ревнува, ако друга играе този образ.
Все още не се е сбогувала окончателно с Айшегюл.Например докато била с  приятелки чула някаква песен и се сетила за финалната сцена със смъртта на Айшегюл Sad
В заключение ПК е променил  живота й, и благодари на себе си, че е взела правилното решение.
За нея всички отзиви и награди за тази роля били колкото признание, толкова и отговорност, защото вече трабва да показва още по-добри образи и игра.

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 11:26 от _Radi

# 578
  • София
Ради, нашата двойка е живото доказателство, че в актьорската професия изобщо не е нужно да си модел Simple Smile Днес четох, че Бахри баба започва снимки през юни в някакъв филм. Ташкафа също ще е в групата. Започвам да се чудя, при това положение кога ще снимат нашия филм и направо си се притеснявам.
Филмът ще е на Лимонфилм, "Проницателният Реджай"

От Илкер

Една страхотна Шебнем - много я харесвам, много красива жена

И нашите хора - страхотна снимка от сериала.

# 579
Алекс, Шебнем е страхотна, а каста на новия филм(по-специално мъжете актьори) многоо ми харесва.
И аз вече се чудя ще има ли филм ПК  Thinking Уж и книга и албум щяха да пускат. Къде ги  Thinking

Джелил е бил гост в радио предаване. Celil Nalçakan NTV Radyo'da yayınlanan 20 Dakika  … 05;na konuk oldu!

Според това, което е казал с Илкер и Джем ще издават албум
Ünlü oyuncu, Poyraz Karayel’in sevilen oyuncuları İlker Kaleli ve Cem Cücenoğlu’yla birlikte bir albüm projesi olduğunun da müjdesini verdi.

А за филма:

Ünlü oyuncu, Poyraz Karayel’in sinema filmi olabileceğinin de sinyalini verdi.
Не мога да си го преведа

И още едно видео от Бурчин, този път коментират съкращаването на ефирното време и излъчването на сериали в интернет.

С две думи- според нея идеята е добра, защото това ще повиши качеството на сериалите.Казва, че работят при трудни условия.С дни не спят, понякога нямат време дори за да хапнат.
За последните три години имала само по един свободен ден седмично.В този ден трябвало да си учи репликите, да си почива и т.н
Питат я какво е специалното в това да си жена и нещо за разликата между мъжете и жените (не разбрах дали по принцип или в Турция ). Thinking
Каза нещо от сорта, че в Турция жените нямат права, че отношението към тях трябва да се промени.Семействата да възпитават момчетата в уважение, а не наслие към жените, защото те пренасят модела, който виждат в семействата си, а най-специалното в жените е това, че дават живот yes

За пореден път установих, че освен че е изключителен талант, е изключителен човек. smile3501 Страхотно е, че и тя и Илкер постоянно са канени от студентите в разни университети.Младите хора в Турция имат нужда от такъв пример-съвременен, но достоен модел на поведение.Талантливи хора, които имат какво да кажат и стоят с имената си зад думите и делата си Peace

# 580
Много ви благодаря за преводите на интервютата Hug Hug Бурчин е страхотна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 581
Много ви благодаря за преводите на интервютата Hug Hug

Моля, но е по-скоро преразказ, а не точен превод  Peace

Само това ли ще са участващите във филма...Съвсем не виждам логична сюжетна линия.Бахри и Сема ще участват, но Пойраз и Айшегюл не #Crazy #Crazy Полковника и Мюмтаз, Садо, Зюлфо, Ташкафа- ще участват, Сонгюл обаче я няма. Мелтем също.
Според статията, заглавието е Глобален капитализъм, а сценария ще го пише Етхем, режисьор- Осман Тасчъ
Thinking Crossing Arms Тотално се обърках, това дали е вярно или ни дават информация на час по лъжичка... ooooh!  Stop

# 582
  • София
Ради, аз продължавам да настоявам, че това е трик. Особено полковника - каква работа има във филма, ако го няма Пойраз? Никаква. По-точно връзката между него и групата беше точно По Simple Smile Доколкото пък разбирам Илкер казал "Не знам"  Joy Joy Joy Казвам ти, че е трик. Не се тревожи.
Скрит текст:
Не, че и аз не се тревожа, но шестото ми чувство "говори"  Laughing
Иначе коментарите на рускините са от рода на "всеки си пише заглавието различно/според него". Накрая ще стане нещо от рода "да не се успокояваме толкова, Ехтем пак ни побърка". Хи-хи.
Според мен, тъй като явно има голям интерес и пишещите тези статии си изсмукват от пръстите, или пък са само предположения, но уж дочути оттук-оттам. То Ехтем не знае какво му е в главата, та списанията и медиите да знаят hahaha hahaha hahaha

# 583
Алекс, възможно е да е както казваш ти.Т.е всичко, което до момента не е официално потвърдено от Лимон Филм е слух за момента.  Peace

То Ехтем не знае какво му е в главата, та списанията и медиите да знаят hahaha hahaha hahaha

hahaha Права си, че Етхем има доста странно работеща глава, но си мисля, че поне идея има.Неслучайно сценарният екип и режисьора наскоро се събираха.

За Илкер- точно преди малко и аз видях, че мениджърите  му са  казали  да не се вярва на слуховете, свързани с участието или липсата на  Илкер във филма. WinkТова за момента ми звучи като един вид-почакайте и ще разберете.
Thinking Всъщност имаха същата стратегия и при фалшивата смърт на Пойраз.Всички коментираха ще участва или не Илкер, че няма да гледат Пойраз без него, а те си мълчаха и после- гръм и мълнии- Пойраз жив, а Илкер на първа линия  Laughing

Виж, за Бурчин съм по склонна да вярвам, че може и да не участва, но си мисля, че Етхем бей и нея ще вмъкне  Wink

# 584
  • София
Няма начин да не я вмъкне, Ради. Само да се върнем на последната серия и да си спомним какво беше в социалните мрежи - така не са кипели никога и никога никой друг сериал не е бил обсъждан с такъв огромен дял от статистиката. Все пак много хора гледаха сериала изключително заради По и Айшегюл Simple Smile Не че омаловажавам останалите герои, в никакъв случай, но основата все пак си беше тяхната силна любов. Чудя се само защо Канболат се опъва. Значи, имам чувството, че тази неговата Чааръ ще го удави, ако продължава така. Ролята му прилягаше страхотно, както и на всички останали, междувпрочем. Но не трябва да прехвърля нейните си конфликти с екипа и върху него. Много неприятно се беше изказала, когато напусна сериала и не и прави чест. Каквото и да се е случило, работили са заедно, пожънали са успехи и в края на краищата са колеги. Не искам да съм негативна, но гледайки работата й след Пойраз, не съм сигурна, че вън от онзи екип би взела награда за най-добър режисьор.

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 20:14 от Alexia_

Общи условия

Активация на акаунт