ღ Poyraz Karayel ~ Пойраз Карайел (Тема 6) ღ

• 60 997
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ради и трите изброени са на Kanal D, ама нека им. Пожелахме си да съжаляват за спирането на Пойраз, при Ехтем не се получи - никой не чу, но за тези от телевизията мечтата ми се сбъдва  hahaha hahaha hahaha

# 556
ами след като нещо уж няма рейтинг (в случая Пойраз), тогава защо сериалите, които пуснаха след него са копи пейст (Kara yazi, Evlat Kokosu, Adı Efsane )Thinking Хич не ми е ясно.
Айде де! Mr. Green Ако трябва да търсим логика в решенията на турските телевизии, много ще има да търсим. Не знам дали имаше какво още да покажат, но със сигурност можеше да не свършва така. Два месеца минаха и още не мога да си обясня този финал. Naughty Никой не може да ме убеди, че трябваше да свърши така.

# 557
Алекс Hug , Ванка  Hug

Оф, да ви споделя, че вече на няколко места чета(включително и при рускините ), че във филма Пойраз Карайел, Айшегюл ще е само част от миналото на Пойраз, а той ще е отново влюбен в друга жена. Sick Написал го е някакъв журналист, който уж имал сериозен източник. Изобщо не искам да е вярно. Цялата концепция за вечната и непоклатима любов на Пойраз  и Айшегюл ще отиде по дяволите.  #Crazy

Илкер и Бурчин- Усмивки от улиците на Ню Йорк  Heart Eyes txtloves Two Hearts

https://www.instagram.com/burcinterzioglu/?hl=tr

# 558
Алекс Hug , Ванка  Hug

Оф, да ви споделя, че вече на няколко места чета(включително и при рускините ), че във филма Пойраз Карайел, Айшегюл ще е само част от миналото на Пойраз, а той ще е отново влюбен в друга жена. Sick Написал го е някакъв журналист, който уж имал сериозен източник. Изобщо не искам да е вярно. Цялата концепция за вечната и непоклатима любов на Пойраз  и Айшегюл ще отиде по дяволите.  #Crazy

Илкер и Бурчин- Усмивки от улиците на Ню Йорк  Heart Eyes txtloves Two Hearts

https://www.instagram.com/burcinterzioglu/?hl=tr
Ако това се окаже вярно, Ради, не знам вече Етхем за какво си го изкарва на нас, невинните фенове?Това вече ще е върхът на несправедливостта! Аз чакам продължение като в началото на трети сезон - Айшегюл е жива и с Пойраз живеят като тайни агенти на разузнаването! Praynig
Бурчин и Илкер да страхотни!  Heart Eyes

# 559
И на мен ми се иска във филма да гледам всичките си любимци, включително Айшегюл и Сема, но честно казано нямам идея какво да очаквам.

Ето за тази информация говорех

Пише, че идеята е взаимствана от incir reçeli 2

- явно продължение на някакъв филм, но не съм го гледала и не знам за какво се отнася.Ако някой го е гледал и знае, да сподели

# 560
Привет.   Hug

/Трия си предния пост и сега отново пост 560 с друго съдържание / hahaha

İki sezondur hepimizi ekrana kilitleyen Poyraz Karayel dizisi bana ve bir çok kişiye göre iğrenç bir finalle ekrana veda etmişti.

Öğrendim ki o iğrenç finalden önce iki final daha çekilmiş!

Birinde Ayşegül ve Poyraz’ı evlendirilerek mutlu sona imza atılmış; diğerinde de Bahri Baba öldürülüp Poyraz yeni “Baba” ilan edilmiş!

Ancak seçile seçile Ayşegül’ün öldürülme sahnesi seçilmiş!

Daha önceden çekilen iki final bile, bu seçilen finale on bin basardı ama artık yapacak bir şey yok! Olan oldu; gelin biz Poyraz Karayel filmini konuşalım.

Biidiğiniz üzere Poyraz Karayel’in filmi çekilecek! Herkesin kafasında “Eee Ayşegül öldü, nasıl olacak bu iş?” sorusu var!

Sağlam bir kaynaktan duyduğuma göre Poyraz Karayel’in filmi tıpkı İncir Reçeli 2'deki gibi olacakmış!

Yani Ayşegül sadece geçmiş görüntüleriyle ekrana gelecek, Poyraz da yeni bir kadına aşık olacak! Tabii o aşık olma süreci bir hayli sancılı geçecek, tıpkı İncir Reçeli 2'de olduğu gibi!

Zaten hatırlarsanız Poyraz Karayel’in finalinde Poyraz, tıpkı Metin (Halil Sezai) gibi duvarları yazdığı yazılarla donatmıştı!

Ekip bu göndermeyle zaten işareti vermişti!

Buradaki asıl soru şu; biz zaten İncir Reçeli’ni afiyetle yedik, bitirdik! İkinci (aslında üçüncü) bir İncir Reçeli’ni yer miyiz?

Hadi cevabını da ben vereyim, sizi beklemeyeyim! Tabii ki yeriz; en azından bunun tadı nasıl olmuş diye merak eder, kaşıklarız işi! Zaten birebir aynısını da yapmazlar; farklılıklar olur ama ne gerek var yapılmışı bir daha yapmaya?

Dilara Pekel

Ако Иван Hug или Айлян  Hug- подскажат с точен превод няма да е зле  Wink

Poyraz Karayel’den İncir Reçeli sürprizi!

Но това за Айшегюл...Етхем не ни го причинявай.Дано следата по която е тръгнала тази Дилара Пекел да е грешна Praynig

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 18:17 от _Radi

# 561
  • София
Значи авторката на статията казва, че преди "ужасния" финал на Пойраз Карайел са били снимали още два варианта на финал. В единия Пойраз и Айшегюл се оженили и заживели щастливо, а в другия - Бахри умирал и Пойраз ставал новия дон на мафията. Но накрая избрали фианала, в който умира Айшегюл. Сега като се снима филма "Пойраз Карайел", всички се питали как ще стане, щом Айшегюл я няма. Щяло да бъде както във филма "Сладко от смокини 2".
Аз не съм го гледала, но Шоколадка каза, че първата част била страхотна. Там момичето умирало и след това са снимали втора част, в която показват само сцени от преди смъртта на момичето.
Та с Айшегюл също щяло да бъде така -
ще показват как Пойраз се влюбва в друга и как този процес бил изпълнен с болка и страдания. Накрая на статията авторката казвала "Защо правят нещо такова, когато вече е било правено, но сигурно пак ще го "изядем това сладко от смокини".
И сега аз да си кажа - значи продължавам да си живея с мисълта, че финалът е щял да бъде щастлив, ако не се беше наложило преждевременното спиране на сериала. Също така ми е интересно коя ли актриса ще се жертва да бъде новата любима на Пойраз, особено след Айшегюл? Коя ще я замени?
За мен - никоя няма да може след тази любов. Пък и феновете в момента, в който разберат коя е, подозирам страхотен бойкот.

# 562
Така по ред на номерата.Първо мерси на Айлян за превода. Hug Heart Eyes
Второ, Алекс, Heart Eyes Hug благодаря ти на теб, за всичко, което правиш. За превода на филма с Илкер, затова, че намираш време да драснеш някой ред и тук и то винаги компетентно и по същество yes

Сега за Етхем -значи все пак се оказа, че както и той беше споменал е имал и друг финал, но преждевеременното спиране си е казало думата.Е, неможахме да ги видим щастливи тези сладури Sad Дано им се връща тъпкано на Канал Д със сериалите им за години напред  Mr. Green

Каквото и да измисли Етхем за филма- ще го гледам, но и аз не мога да си представя коя освен Айшегюл бих гледала до Пойраз, без да искам да счупя телевизора  Laughing
Дано кастинга за тази роля е добър, защото въпросната актриса и от марс да я вземат, ще бъде по-зле приета и от Бегюм и Чънар взети заедно Peace

# 563
  • София
Ради, аз мисля, че феновете биха се примирили до Пойраз да е друга жена, ако тя е Бегюм или Еда. За първата ще кажат - ами добре, заради детето. За втората - заради обща цел. Например, Еда би могла да го разбере много добре, защото и тя загуби човек, когото е обичала безусловно. Хайде и аз започнах със сцанария. Пак казвам, че не съм гледала това "Сладко от смокини", но след тази статия смятам тази вечер да го изгледам.
Колкото до компетентното мнение, моля те  Joy Joy Joy Всички знаем, че основният вестоносец си ти - винаги си страшно информирана, точно като един истински фен. Hug

# 564
Алекс, като че ли ми харесва сценарият ти (конкретно за Еда). Пойраз и Синан + Еда и Сечил. А Айшегюл, присъстваща във всичко което правят и  изживяват Thinking май няма да е лоша комбинация. Thinking

Ама това е, защото Фунда вече я гледах до Пойраз и не беше чак толкова лошо.Даже се допълваха доста добре hahaha Напомням обаче, че епизода в който уж съблазни Пойраз, направо дружно ни влуди Laughing Така че, не мога да реша.

За "Сладко от смокини" и аз ще го гледам.Оказа се, че и двате части ги има с български субтитри Wink

# 565
Принципно за рейтингите и преждевременното спиране е много относително всичко. Излъчвайки даден сериал, всяка телевизия подписва договор с продуцентите за излъчването на определен брой епизоди. И когато това стане, тези епизоди трябва да се излъчат при всякакви условия, т. е. при всякакви рейтинги. Ако телевизията е доволна от успеха на сериала, иска да поднови договора съответно за още епизоди или направо за нов сезон. За третия сезон на "Пойраз" явно е бил подписан договор за 20 епизода. И според мен не е имало такова нещо като преждевременен финал. Просто Етхем си отмъсти на зрителите за ниския рейтинг с гадния финал. Фактът, че са били снимани други два варианта на финал, доказва тезата ми, че финалът е бил планиран, а не е дошъл като гръм от ясно небе за екипа. Защото щом са били обмисляни три варианта, финалът е бил планиран от дълго време.  Peace
Затова в момента например продължава депресията "Кьосем". Продуцентите от TIMS явно са подписали железен договор с FOX и при разтрогването му, от телевизията ще плащат солени неустойки.
Иначе и аз благодаря на Алекс за превода на филма и за избраните моменти от "Пойраз", а на Ради за това, че ни държи в течение с всичко около любимците ни!  Hug

# 566
 Hug
Просто Етхем си отмъсти на зрителите за ниския рейтинг с гадния финал. Фактът, че са били снимани други два варианта на финал, доказва тезата ми, че финалът е бил планиран, а не е дошъл като гръм от ясно небе за екипа. Защото щом са били обмисляни три варианта, финалът е бил планиран от дълго време.  Peace

newsm78 За какво да си отмъщава на зрителите, при положение, че и до ден днешен целият екип включително Етхем не е спирал да им благодари за подкрипата и обичтта.
А относно това с няколкото финала, сега се сещам, че дори филма трябваше да приключи със сезон две.Вече бяха снимали някакъв финал (явно не фалшивата смърт на Пойраз) и Канал Д поискаха трети сезон.Тогава продуцентите благодариха на Етхем, че е "променил" сценария така, че да е възможен трети сезон.

От това следва, че е напълно възможно да са снимани 3 финала. Единият още в края на сезон две, а другите два да са този, който видяхме + още един, който да са прецинили, че няма да е подходящ, ако заради спирането на филма не са си доразвили сюжетните линии.

Ранини преди малко написа някакъв странен пост за филма, но нищо не разбирам

Thinking Първата част на изречението си го превеждам като "Да не го наричаме филм Пойраз Карайел,..... "

Цитат
ranini®‏ @raninimanini

Poyraz Karayel'in sinema filmi demeyelim de ona, planlanan bir nev-i spin-off diyelim..

Скрит текст:
Гледах първата част на "Сладко от смокини"- хареса ми. Случайно или не, на моменти много ми напомни за Пойраз Карайел. Ще гледам и втората част.

# 567
  • София
И аз снощи изгледах първата част на "Сладко от смокини", току-що приключих и с втората и идвам да споделя, че героят на моменти наистина ми напомни за Пойраз. По-точно да ме прости Господ, но образа на актьора не можа да ме завладее и да вникна изцяло точно в неговата история, защото през цялото време си виждах нашия човек. През цялото време си представях Пойраз страдащ и изгубен в собствената си мъка и печал. Не знам дали се получи така, защото имах някаква предварителна нагласа. И сега пак се връщам на историята - ако се следва тази сюжетна линия, според мен наистина най-подходяща за връщането на маняка към живота би била Еда. Нещо като - само ранено сърце може да излекува друго ранено сърце. Не знам коя друга актриса, дори и нов персонаж не би ме извадила от обувките. Имам предвид, че много странно би ми изглеждало Пойраз да се влюби и то след такава любов с Айшегюл. В нито един сериал, в нито един друг филм не съм попадала на друга по-голяма любов...

# 568
...току-що приключих и с втората и идвам да споделя, че героят на моменти наистина ми напомни за Пойраз. По-точно да ме прости Господ, но образа на актьора не можа да ме завладее и да вникна изцяло точно в неговата история, защото през цялото време си виждах нашия човек. През цялото време си представях Пойраз страдащ и изгубен в собствената си мъка и печал. Не знам дали се получи така, защото имах някаква предварителна нагласа.

+ 1 Изобщо нямам какво да добавя.

Иначе за филма Пойраз, да оставим Айшегюл, но и Бахри умря newsm78 Садо ли ще гледаме.А и нали уж Емел ще участва Thinking Как по-точно, ако Сема е мъртва

Според мен по-добре историята  да продължи от някъде newsm78 и аз не знам от къде, но да присъстват и Айше и Сема и Бахри..След това-просто друг финал и готово Laughing

В крайна сметка това са персонажите, които гледахме три години.Сега какво- избиха ги и да гледаме нови лица Naughty Олмаз

Цитат
... Имам предвид, че много странно би ми изглеждало Пойраз да се влюби и то след такава любов с Айшегюл. В нито един сериал, в нито един друг филм не съм попадала на друга по-голяма любов...
 Thinking и аз ,пък и преминала през толкова тежки и жестоки изпитания  Peace

Ако все пак ще продължават от финала на трети сезон, то Пойраз поне да си отмъсти жестоко на Невра #2gunfire

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 16:48 от _Radi

# 569
В едно от днешните магазинни предавания на startv нищят темата "Сериалът Пойраз Карайел се превръща във филм- ще играе ли Бурчин Терзиоолу в него?"

Гледах го в сайта на канала- по същество нищо конкретно. Задават си същите тъпи въпроси, които и ние hahaha Как Eтхем ще съживи Айшегюл, дали Бурчин ще е част от каста.Споменаха нещо за Зюлфикяр и глобалния му капитализъм. Екипът скоро щял да се събира за снимките.За Илкер било сигурно, че ще участва, защото именно снимките на този проект са му попречили да снима и филма с Берен(както и предполагах) hahaha Водещата казва нещо от сорта, че ако ще снимат Пойраз Карайел след като убиха Айшегюл, тогава да снимат и продължение на Ask ve memnu или да съберат двата екипа и да обединят двата проекта Laughing Водещия се хвана за главата  rotfImbo

Сериалът на Канболат е приключил снощи

Общи условия

Активация на акаунт