Аз ли съм в грешка?

• 27 065
  • 246
  •   1
Отговори
# 210
Ми не са повечето. Половината са. Аз съм 30+ и хич не искам да чувам за 25 годишна. Мъжката част около мен - също. 40 годишните каки се котират по-добре.
Съмнявам се, че ти и твоите познати сте представителна извадка на 30-годишните.

# 211
  • София
Ми не са повечето. Половината са. Аз съм 30+ и хич не искам да чувам за 25 годишна. Мъжката част около мен - също. 40 годишните каки се котират по-добре.
Котират се за забавление- а за деца?

# 212

Ето Ви мъжко мнение ! АЗ съм ПОД 30, тоест не пиша пристрастно и емоционално мнение, защото на мен така ми се иска.
Дамите на 25 са все още като момиченца, свежички, хубави... ок са за 25 годишните младоци.
На 30-45 дамата в повечето случаи има излъчване на зряла жена и това много привлича мъжете, включително и само за сексуални отношения.
Отделен е въпроса, че като почнат да остаряват мъжете като че ли искат отново да се вкопчат в младостта и се хващат с 25 годишни . Peace  

# 213
Така е, една сексапилна 40 годишна дама бие по точки отвсякъде. И нормален мъж няма да остане равнодушен, без значение на колко е.

# 214
Така е, една сексапилна 40 годишна дама бие по точки отвсякъде. И нормален мъж няма да остане равнодушен, без значение на колко е.

По-лесно ви е с 40 годишните, защото не трябва да се напрягате, затова  Outta Joint На 40 жената знае коя се, има си всичко, и иска само да се забавлява. Не изисква усилия. Освен това се раздава като за последно (защото наистина може да е).

На 25 не са обръгнали, не са цинични. Няма да прави свирки по три пъти на ден и да дава отзад, ако не иска. На 25 ще иска МЪЖ до себе си, а не играчка. Ама е малко трудно за схващане. И по-добре, де.

# 215
На 25 не знаят как да пресичат улицата ти за мъже говориш. Нали ги гледам в университета всеки ден, въображението им стига за да седнат на к*р притежаван от този с най-големи мускули и най-гладък мозък. Нечий глезльо, чиято ерекция е подпряна на парите на родителското тяло.

# 216

По-лесно ви е с 40 годишните, защото не трябва да се напрягате, затова  Outta Joint На 40 жената знае коя се, има си всичко, и иска само да се забавлява. Не изисква усилия. Освен това се раздава като за последно (защото наистина може да е).

На 25 не са обръгнали, не са цинични. Няма да прави свирки по три пъти на ден и да дава отзад, ако не иска. На 25 ще иска МЪЖ до себе си, а не играчка. Ама е малко трудно за схващане. И по-добре, де.

Да ти кажа, не съм много съгласна. Сега много повече знам какво искам и не съм склонна на компромиси.

# 217
Скрит текст:

По-лесно ви е с 40 годишните, защото не трябва да се напрягате, затова  Outta Joint На 40 жената знае коя се, има си всичко, и иска само да се забавлява. Не изисква усилия. Освен това се раздава като за последно (защото наистина може да е).

Да ти кажа, не съм много съгласна. Сега много повече знам какво искам и не съм склонна на компромиси.

Когато става въпрос за мимолетни забавления без обвързване и последствия  Thinking Какви компромиси?

Ако една 40 годишна е с младеж, това е така, защото тя го е решила и може да си го позволи като емоция.
А не защото той го иска.

# 218
Заедно са защото и двамата го искат. Мъже и жени искат едно и същото в тоя живот. Оргазми.

# 219
Мъже и жени искат едно и същото в тоя живот. Оргазми.

Ако е само за оргазми, жените прекрасно могат и сами, за оргазъм партньор не е нужен. Търси се нещо повече, дори при еднократните забежки.

# 220
Това обикновено го казват хора, които не са преживяли нито една забежка. Твоите колко са за последната година?

# 221
Taка нагло ще разпитваш жените, които ти връзват, не мен  Peace

# 222
Не те разпитвам. Искам да разбера дали заключението ти е основано на емпиричен опит.

# 223
Ако е само за оргазми, жените прекрасно могат и сами, за оргазъм партньор не е нужен. Търси се нещо повече, дори при еднократните забежки.
да де, погалване на егото при еднократните забежки.
гарантирано по-силен оргазъм.

BigCityNights, така зададен въпросът ти беше неуместен.

# 224
Имам чувството,че се блъскам в стена и не мога да я разбия...Казах му,че е кубче лед,а той отвърна,че не може да се гушка постоянно...Никой не иска постоянно,само елементарна проява на нежност...Иде ми да си тръгна,без обеснения,без да кажа нищо,но го обичам и искам да имаме шанс.Защо той не ми каже,че иска раздяла,ако не е ок с мен?ТакА ме обърква...

Общи условия

Активация на акаунт