Аз ли съм в грешка?

• 27 129
  • 246
  •   1
Отговори
# 225
Защо държиш той да те зареже? По-весело е ти да си зарязващата. Ти още ли си с него?

На жената не й е работа да обича мъжа, трябва той нея да обича.

# 226
Имам чувството,че се блъскам в стена и не мога да я разбия...Казах му,че е кубче лед,а той отвърна,че не може да се гушка постоянно...Никой не иска постоянно,само елементарна проява на нежност...Иде ми да си тръгна,без обеснения,без да кажа нищо,но го обичам и искам да имаме шанс.Защо той не ми каже,че иска раздяла,ако не е ок с мен?ТакА ме обърква...

тръгвай 
нямаш шанс във връзка, в която молиш за секс и получаваш откази с нелепи оправдания
в момента, в който си тръгнеш, съществува вероятност да бъдеш молена да останеш
недей, този филм си го гледала вече, ще си остане все същият
обичането не е всичко в една връзка - добрата връзка има нужда и от ред други неща

# 227
  • Габрово
Сигурно му трябва , докато е с теб . Нищо лошо няма във виаграта , човекът може да си има проблеми , които да не желае да споделя.
може човекът да има проблеми...да

# 228
Напуснах го....не издържах ....Дали е грешка и дали ще иска да се върна и това незнам

# 229
Като си направила една крачка напред, недей да правиш две назад. И да иска да се върнеш има една приказка - никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая. Като/Ако започне да ти се обяснява сети се за нея. Този мъж едва ли ще се промени, все ще си ходиш необичана и незадоволена.

# 230
Няма да се обади...егото и ината са до небето

# 231
  • София
Напуснах го....не издържах ....Дали е грешка и дали ще иска да се върна и това незнам

Не е грешка, браво на теб! Hug
Съветът ми е- направила си крачката, помни защо и не се подлъгвай да се връщаш, дори и да те моли.
А, нищо чудно той да го направи, защото ти си баламата, която му търпи липсите, че и понася отвратителното му държание.

# 232
Според мен това е правилната стъпка и посоката е напред , без него.
Би ли споделила как се случи раздялата , той продължи ли да те упреква , че си мнителна ?

# 233
  • Бургас

Браво на теб, постъпила си много правилно. Не поглеждай назад. Затвори страницата и продължи.

# 234
Няма да се обади...егото и ината са до небето

Мило момиче, тук се крие целият отговор на въпроса ти.
С такова ЕГО и ИНАТ не може да се постигне щастие. А на 40 му е късно за генерални промени.
Ако за толкова елементарно нещо не успяхте да поговорите, как бихте решавали въпроси като отглеждане на деца например?

Направила си си огромна услуга. Не се обръщай назад! Hug

# 235
Исках да говорим,но не се получи.Отиде на работа,написах му всичко което исках и се прибрах.Не съм си взела всичко,не ме е търсил.Той мисли че съм на работа,но не отидох.Обадих му се към обяд,питах това ли беше,каза,че глупости не му се слушат.Затворих.Според него това са мий глупости и той си мисли,че съм на работа и не ме е вьзприел сериозно

# 236
Това дето правиш до никъде няма да те доведе. Този човек не само не те приема на сериозно, ами ти още повече му доказваш, че напълно си заслужаваш отношението му към теб. Не е това начина, който ще го накара да те гони. Всъщност каквото и да направиш вече няма да му събудиш интереса. Събери каквото е останало от достойнството ти загърби тази безперспективна връзка. Не си първа младост, че да си губиш времето.

# 237
Поздравления! bouquet
Сериозно го казвам това!

Че в момента действаш мелодраматично - така е. Ама пък да питаш мъжа си "Това ли беше?" и той да ти каже "Не ми се слушат глупости.", трябва да ти говори достатъчно за това колко точно си заслужава да седиш с него.
Има много по-стойностни мъже, с които да градиш живота си. Дълго време сте били заедно, така е. Но понякога хората се променят и нищо не е вечно. Важното е да продължиш с високо вдигната глава! Hug

# 238
Дълго време сте били заедно, така е.

дълго, дълго, колко да е дълго.

От 4 месеца имам  нов човек до себе си.Заживяхме заедно на първата седмица,

# 239
 Joy
Признавам, обърках темите.
Тоз беше другият луд.
Мнението ми важи все пак! Без частта за дългото време. Ох, да взема да изпия второто кафе вече... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт