Аз ли съм в грешка?

• 26 997
  • 246
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък не мога да разбера концепцията за "връзка" като някаква цел. Целта е съвместен живот, деца и да сме неприлично богати и загладили косъма, а това включва по подразбиране и "връзка". Но от едната "връзка" да минеш на следващия етап изобщо не е гарантирано. Та- ако няма визия за следващ етап, да си пилееш усилията за гаджелък е смешно.

При това, както казах, да си набор 82, който бавно и славно май вече трябва да е пораснал, колкото и сътресения да имаше в процеса.

# 31
Женьовиев, на изчезване сме, но все още ни има. Качествените жени също са страшен дефицит.

# 32
Да грозно е мн да ровя,спрях.Опитвам да му вярвам,просто нз за къде е тая виагра...Не ми е казвал да я е пил с мен,аз въобще не подозирах за нея.Иска да е с мен,твърди,че сме ок,просто нещо не ми се връзва и не разбирам къде е проблема.Ако заговоря се изнервя...Обичам го,просто нз как да се държа с него след тоя случай.Как да продължим...Той се държи сякаш нищо не е било.Просто ако ходи някъде трябва да знам...Може би съм крайна,но бях лъгана 10 години,не искам и тук да е така.Той твърди,че е разочарован,че го дебна,едва ли не,че го обсебвам...Иначе е грижовен към мен,към домът ни...Просто се обърках.Emerald,той твърди,че нищо не крие,но ревността го убива....Леко се промени след тоя случай,леко се дистанцира...Нз временно ли е....

Ами дистанцирай се и ти.
Той е виновния и се прави на обиден. Това е смешно.
Не е хубаво да живеете с такива съмнения.
Имаш няколко варианта.
1.Примиряваше с очевидните лъжи и почти сигурната изневяра. Ако можеш да живееш така.
2.Зарязваш го и си търсиш друг.
3.Или просто се разделяте временно за да обмислите и двамата спокойно нещата.

Ей това можеш да му го кажеш на твоя възлюбен.

Когато не искаш да те ревнуват, НЕ даваш поводи за ревност.

# 33
има сексуални проблеми (вероятно възрастови) и най-вероятно кръшка.

какви възрастови проблеми, та той е на 40

# 34
той човекът хубаво е побегнал пред вятъра, как манипулира и си постила килимчето само - да си имаме доверие, ревността ме съсипва, предишните ми жени ме побъркваха с ревността си (на мен винаги ми светва червената лампа когато един мъж заговори кофти неща за бившите си), ти си супер и ще си останеш такава, докато не повториш техните грешки. и така хубаво е насадил на авторката чувството за вина, с най-добри намерения да имат връзка изградена на доверие, да, да  bowuu
Поли, ако ти е минало първоначалното заслепяване (а явно ти минава), не е късно да поразмислиш малко и да направиш по-трезва преценка на човека до теб, не само да го гледаш с розовите очила  Peace

# 35
Женьовиев, на изчезване сме, но все още ни има. Качествените жени също са страшен дефицит.
Факт.    Peace
Не споря.     Grinning

# 36

Ооо...мила моя, половината мъже на планетата към тази възраст имат много сериозни проблеми. А който е лепнал простатит на младини, към 40 вече е импотент.

# 37
Искам истината,каквато и да е

# 38
Скрит текст:

Ооо...мила моя, половината мъже на планетата към тази възраст имат много сериозни проблеми. А който е лепнал простатит на младини, към 40 вече е импотент.

Не мога да твърдя половината мъже на тази възраст какви проблеми имат, но обкръжението ми е на тази възраст и няма оплаквания. Да не говорим, че тепърва на 40 стават татковци.

# 39
Аз лично съм подозрително настроена към мъже, които все много са ги обсебвали и ревнували бившите им през целия им живот. Как така всичките му жени са обсебващи и болезнено ревниви? или той ги избира такива, жени с неувереност и има нужда да бъде ревнуван, или наистина е липсвало усещане за сигурност във връзките му.

Аз съм много интуитивно животно и досега не се е случвало да ревнувам и да не е имало за какво. На празно място ревност не възниква, поне при мен. Тоест, аз възприемам ревността си като инстинкт и сигнал, че нещо не е като хората в отношението на мъжа към мен. Мъжът е винаги с насочена енергия. Ако енергията е насочена към теб, тогава няма как да дойде ревност, по-скоро ще идва желание за въздух. Ако енергията не е насочена към теб, тя в някакъв момент ще бъде насочена към друга жена или вече е насочена. Мъжката психика не търпи празното пространство дълго време.  Заради това всякакви "тормози" над мъже са напълно оправдани, не тича ли след теб да те хваща отново и отново и отново, ще тича по друга. Мазохисти са си леко и им трябва да се потят и зорят на принципа луд умора няма. Поне такива са мъжете около мен. Сигурно има и хора с друг темперамент. При всички случаи, не мисля, че грешката е в теб, защото връзката е динамика между двама души и твойте чувства са реакция на тази динамика.

Но да бъркаш и ровиш е грозно, посегателство над личното пространство на човека. Мисля, че не това е начинът да увлечеш един човек, не можеш да принудиш никого да прави или не прави нещо насила.

# 40
  • София
И аз мисля, че човека има здравословен проблем и като повечето мъже не иска да си признае за него.
Импотентността може да е по-страшна от изневярата. Ако знаеш какви филми му се въртят на него в главата...

# 41
А какво ще кажете за секс,само след някакво количество алкохол,обеснението е издържам повече,иначе мн бързо свършвам..Така се обърках..

# 42
  • София
Пак същия проблем. Вероятно с простатата. Трябва да посети лекар. Обаче как ще стане, не знам.
Мъжете страхотно много се влияят, ако имат проблем "там".

# 43
Пак същия проблем. Вероятно с простатата. Трябва да посети лекар. Обаче как ще стане, не знам.
Мъжете страхотно много се влияят, ако имат проблем "там".

Простатата ли е причината за бързото свършване при мъжете?

Честно казано, не знам каква ревност какви 5 лева. мен би ме притеснило, че мъжът не е способен на здрав трезвен секс. От там насетне каква ревност, какви връзки какви отношения като не можете да легнете като мъж и жена по един здрав и природен начин.  

Забелязвам, че в много от темите, заглавието е едно, а проблемите в отношенията --съвсем други. Едната тема беше за детето, пък той мъжът не работил от 8 години и издръжката я плаща майка му, а той е дефакто паразит.

Тук тема за ревност, а мъжът не може да прави секс с жената трезвен. А ако не иска да отиде на лекар, тогава какво? и само твой да е, кел файда. По-добре да кръшка.

# 44
Поли82, разкажи как се стигна до заживяването заедно на първата седмица - кой го предложи и кой при кого се пренесе?

Общи условия

Активация на акаунт