Аз ли съм в грешка?

• 26 989
  • 246
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Когато не искаш да те ревнуват, НЕ даваш поводи за ревност.
Искал да провери....що за идиотщина?!
Тоя ако не е сериен кръшкач, пък на.....само на подобни може да им мине мисълта да "правят проверки".Така си осигуряват свободно поле за кръшкане, "защитено" от ревност.
Аман от мухъли тези дни във форума.....

Сериозно почвам да си мисля, че не е останал качествен мъж на планетата....

Ако искаш да намериш повод да ревнуваш, винаги ще го намериш!
Защо авторката не разкаже предисторията на намирането на хапчетата?
Защо е почнала да рови?
Колко време е ровила, преди да ги открие?
Правила ли е сцени преди това?
Защото, ако живееш с мисълта, че щом 10 години са те лъгали, сега трябва да обследваш всичко под лупа, не само е изнервщо за другия, ами е животозастрашаващо!
Аз съм жена, но никога не ми е минавало през ум да давам пълни отчети по часове и минути.
И друго си мисля- тя, която е лъгана, решава да заживее на първата седмица с човек, когото не познава.
За да е пред очите ѝ, явно......
Не знам дали човекът е мухъл, или си е взел таралеж в гащите? newsm78

# 46
Аз пък посмъртно не мога да свърша ако съм пил повече. Това с алкохола малко странно ми звучи.

# 47
  • София
А какво ще кажете за секс,само след някакво количество алкохол,обеснението е издържам повече,иначе мн бързо свършвам..Така се обърках..
Това е вярно- алкохола удължава времето за свършване, понякога до несвършване и заспиване посредата на упражнението.
От друга страна, алкохолът влияе възбуждащо на 90% от хората.

# 48
ООооооооооооо, толкова драми за 4 месеца. Не си струва, той тоя си е цяла патология.

# 49
absurT, на теб влияе ли ти възбуждащо алкохолът? От любопитство питам.

# 50
  • София
Защо мислиш така? newsm78

# 51
  • Nice
Вече като чуя, че мъж много държи на доверието, жената да не е изобщо ревнива и тн. и ми светва лампичката.
В повечето случаи съм се убедила, че това са му изисткавията защото е кръшкач и не му трябва мнителна жена, че ще го хване набързо в крачка.

Авторке, явно наистина имате много проблеми, но имам чувството, че най-големият ви проблем е, че не се държите като възрастни. Ти го джобиш, той крие някакви хапчета и се сърди, че си ги намерила, не е искрен с теб, ти си мнителна, той ти вменява вина....... newsm78

# 52
  • София
Пак същия проблем. Вероятно с простатата. Трябва да посети лекар. Обаче как ще стане, не знам.
Мъжете страхотно много се влияят, ако имат проблем "там".

Простатата ли е причината за бързото свършване при мъжете?

Честно казано, не знам каква ревност какви 5 лева. мен би ме притеснило, че мъжът не е способен на здрав трезвен секс. От там насетне каква ревност, какви връзки какви отношения като не можете да легнете като мъж и жена по един здрав и природен начин.  

Забелязвам, че в много от темите, заглавието е едно, а проблемите в отношенията --съвсем други. Едната тема беше за детето, пък той мъжът не работил от 8 години и издръжката я плаща майка му, а той е дефакто паразит.

Тук тема за ревност, а мъжът не може да прави секс с жената трезвен. А ако не иска да отиде на лекар, тогава какво? и само твой да е, кел файда. По-добре да кръшка.

Да, често простатата е причината. Може и друго да има. Абе, трябва си лекар.
Да не съм лош пророк, но може и спермата да е с лошо качество. Ако имат такива намерения де.

# 53
  • София
absurT, на теб влияе ли ти възбуждащо алкохолът? От любопитство питам.
Не без наличието на обект, докарал ми преди това, възбуда на трезво. Mr. Green
Но, истина е и че алкохолът винаги ми е пречил на финалната права.

# 54
Просто всичко се случи бързо,първо излизахме заедно,обща компания,нещо се случи и за седмица бях у тях.Той ми предложи.Лошото е,че живеем през един паркинг един от друг и ако нещо стане ще се налага да се засичаме.Нз как реших да проверя,нещо ме глождеше.Без конкретна причина....Усещане,че нещо не е наред.

# 55
  • София
Добрата новина е, че вероятно нямаш причини за ревност. Ако успееш да го накараш да отиде на лекар, проблемът може да се реши с кратко лечение и малко по-продължително пиене на добавки. Но не трябва да се "замазва" с виагра и алкохол, защото ще стане по-зле.

# 56
Вие не сте добре! Сериен кръшкач на виагра - това звучи направо като виц. Човекът си има полови неблагополучия, страх го е от засечки и профилактично взима виагра. Пиенето на алкохол, за да може да издържи, спада към същия проблем. Крие, защото го е срам, точно поради същата причина се държи грубо и дръпнато. Можете да си изхвърлите женската интуиция на боклука, и без пенис да беше, пак щяхте да кажете, че изневерява.
Не бил стар, ама и млад не е, а при някои мъже първите наченки на еректилна дисфункция настъпват точно на възрастта на автора, че и по-рано.

# 57
Ами да ми обесни нормално,ако е така,знае,че ще го разбера,а нищо не може да го накара да говори

# 58
Ние момченцата сме чувствителни на тази тема. Представи си, че го е страх да признае защото се опасява, че може да го зарежеш. Съвсем основателна причина.

# 59
Просто всичко се случи бързо,първо излизахме заедно,обща компания,нещо се случи и за седмица бях у тях.Той ми предложи.Лошото е,че живеем през един паркинг един от друг и ако нещо стане ще се налага да се засичаме.Нз как реших да проверя,нещо ме глождеше.Без конкретна причина....Усещане,че нещо не е наред.

това звучи хубаво, аз съм фен на бързите неща, показва, че е естествено и има привличане. Но пък ...за секса направо не знам.

За алкохола и на мен ми действа възбуждащо, и наистина при мъжа забавя свършването, но в крайна сметка здравият секс е на трезво и светло.

Дистанцирането, според мен, е от уязвяване на мъжката му гордост. Според мен, наистина не става дума за изневяра. Ама то има по-кофти неща.

Общи условия

Активация на акаунт