Прекрасни мерки имате
Много хубаво сте направили
. Права си за алергиите, дълъг и труден път е да се установят при бебе, а и нашите лекари не помагат особено, но както и да е, с упоритост на родителите се получават нещата.
.Викам си е сега се прецаках. Той го подъвка , подъвка, смя ми се и после го изплю.След това вече не го искаше.
. При нас е много зле положението със съня - беба продължава да заспива в 4 и да става в 12 на обяд. Опитах се да я будя по-рано (вчера в 10.30), но днес самата аз не можах да стана, след като снощи заспах около 5 часа. Лекарката предложи едно хомеопатично лекарство за успокояване, но за сега не искам да го давам, защото тя не е неспокойна - просто е с изместен график за сън. Мама ми спомена за някакви чайчета на Hipp, освен да видя кое от двете е по-безвредно.

Междудругото тази тиква, която му давам изобщо не е сладка... не знам защо така, сигурно такъв е сорта, тя е от тези кръглите сиви... не намерих от оранжевите тикви цигулка... Не ми се получи това което исках - да е сладичка и вкусна
А брат й не обича лигавници и не дава да му сложа, почва да го дърпа и си го сваля сам, след което го яде
Споделих това на майката на ММ и какво да каже - Ами дайте му на детенцето, какво го мъчите, топвате му малко и с пръстче
Препоръчани теми