Пазаруване от Fashion Days. Тема 2

• 128 408
  • 808
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Има ли някаква отстъпка за първа поръчка? Преди няколко дни мернах нещо в долната част на страницата им, че има такова намаление, което изпращат чрез мейл, но сега не виждам нищо...

# 556
  • на земята
Нищо няма.Писали намаление,а цените са същите.
Отдавна ме загубиха като клиент.

# 557
  • Пловдив
От ФД съм поръчвала 2 часовника, марка so&co, които се оказаха отлично попадение. Много ги носих и са като чисто нови. Имам върнат един, не помна марка, върнаха ми без проблем парите. Имам и един бански, който също спуках от носене, чак ми омръзна. Наскоро видях, че един fossil е на добра цена, но предпочетох да си направя кефа и купя от магазин на fossil, макар и за повече пари. Там ми го и гравираха.
Ето тази раница заглеждам, обаче нищо не ми говори марката, нямам нищо няхно
https://www.fashiondays.bg/p/Раница-от-еко-кожа-с-релефно-лого-Ж … igual-p1816209-1/, пък и не съм следила цена.

# 558
  • София-Младост
Известна марка е, дрехите им са папагалски шарени 😀

# 559
  • София
За тези пари може да се купи раница от естествена кожа. Иначе харесвам марката, заради бродирания деним, но и те са цифромания извън намаленията, а и доста уголемени понякога.

# 560
  • по света

Много неприятно ми се случи, че направих поръчка в този сайт и зададох офис на Еконт, който е точно до дома ми, а получавам известие че пратката ми е в спиди на другия край на града. С бебе съм и просто няма да я взема, разочарована съм доста... на някой сручвало ли му се е? От сриди ми обясниха, че ще ме наксуват и допълнително за да се обадя и пренасоча пратката...просто много ми е тъпо.
В същото населено място не могат да те таксуват за пренасочване. Но ако настояват - откажи поръчката.
Много често и супер се дразня !!!!Пазарувам  от там ,но незнам защо веднъж идва където съм дала адрес, един път отива където решат !

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 21:30 от juliana

# 561
  • Пловдив
За тези пари може да се купи раница от естествена кожа. Иначе харесвам марката, заради бродирания деним, но и те са цифромания извън намаленията, а и доста уголемени понякога.
Да, и аз така мисля и за това се възпрях.

# 562
  • Велико Търново
С коя куриерска фирма работят в момента ФД?

# 563
Еконт, Рапидо или Европът.
Ако изберете доставка до офис - само Еконт.

# 564
  • Велико Търново
Благодаря!!!

# 565
аз от известно време следя едни кецове и всеки път като влезна в страницата са на различна цена Simple Smile и аз самата се обърках вече, но ще почакам докато реша че ме устройва евентуално Grinning

# 566
Някой има ли на рази марка часовници?
https://www.fashiondays.bg/p/Часовник-с-диаманти-Жени-burgi-p1299341-1/
Редовната цена е доста висока, но като се разрових в нета, цената си е 30-40$
Иначе ми харесват на външност, колебая се и бях чела добри отзиви тук за so &co. Май беше марката. Иначе имам 3 часовника на miss60, които вече над 5 години ползвам от фешъна, но вече марката била спраня от пазара, за жалост. Та ми се иска нов, но не знам да се доверя ли на марката burgi

# 567
  • София-Младост
Kitty15 дава 15% за нещата от epic sale

# 568
Ако поръчам с наложен платеж и евентуално реша да отменя пратката парите ми как ще бъдат възстановени? Със ваучер за сайта им или по сметка която ще ми поискат?

# 569
  • София-Младост
Ако поръчам с наложен платеж и евентуално реша да отменя пратката парите ми как ще бъдат възстановени? Със ваучер за сайта им или по сметка която ще ми поискат?
Наложен платеж, значи да платиш като си взимаш нещата от куриер...при положение, че няма да ги взимаш, няма и да платиш. По принцип по сметка се връщат парите.

Общи условия

Активация на акаунт