Моля ви да планете по 1 свещичка, ако минете покрай църква. Тук няма източно православана църква, но ще пална в каквато и да е.
Прегръдки и поздрави от мен
Бъди силна, мила! Заради датето, което имаш! Знам - нищо не може да замести двете ангелчета! НИЩО! но някак си трябва да продължим напред! Когато изгубих мънчикото си момиченце, всички ме успокояваха с това, че първо съм млада и второ - все пак имам едно дете! Първото изобщо не носи успокоение! И десет деца да има още/, защото щом съм млада - имала съм време/ това няма да заличи спомените! Нито пък болката. Що се отнася до второто - разбрирам напълно как се чувстваш. Аз безкрайно обичам Вики! Съзнавам, че е най-големият дар, който е дна жена може да има! Съзнавам, че други и едно дете нямат! Но в същото време от това не ме боли по-малко! Прегърщам те! С теб съм!
Няма отговор миличка на този въпрос. Може би никога няма да разберем ЗАЩО губим децата си. Прегърни малката красавица до теб, поговори с най-близкият си човек за това и ще се почувстваш по-добре. Поплачи си, сълзите пречистват душата.