Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 008
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Плевен / София
Ани, Party да са ти живи и здрави именниците....благодаря за почерпката....явно диетата ще бъде от февруари Wink

https://www.vbox7.com/play:337e810de2?p=playlist&id=1914917&order=date
Злати Hug

# 16
Привет следобедно! Hug Hug Hug
Цитат
...явно диетата ще бъде от февруари Wink
Гости Hug,каква диета! LaughingИдват Трифон Зарезан,Денят на влюбените,РД на ММ и моя милост(и двамата сме риби Laughing)

Балканската мафия в 87еп.

Цитат
- Уничтожили мою жизнь! Уничтожили! Мама, ты уничтожила мою жизнь! Мама!!! Уничтожила меня, мама, уничтожила! Что вы хотели от меня, что? Чего хотели? | 87 серия

# 17
Злати  Hug Гости  Hug - диетите на лято, когато излязат зеленчуците, а сега никакви диети  Naughty

Да направим следобедната кафе пауза за здравето на именниците днес...

Скрит текст:

И капки..

Узото е "КломаЛи" както казва моя внук  Joy Joy Joy Joy Joy

# 18

АНИ, Честит имен ден на братчето ти и на свата ти.  Много е хубаво да си  имаш  братче.
С него  мажеш  всичко да си  споделяш. Да сте живи и здрави  всичките -  цялото ви голямо  семейство.
Това е най-важното в   живота. Всичко  друго е  вятър и мъгла -  пари, имоти,  къщи, мебели, коли -  те могат само за един момент да ни  зарадват, а  брат, сестра,  деца, внуци - те са в  сърцата ни докато  ни има на този  свят и докато си отидем.

Сладури,  честит Атанасов  ден.  "Атанас  гилди  и   аз  гилди "- това пък  е  мисълта  на строителите.
Означава  -  Атанас дойде  и  аз  идвам.
Като мине още една  седмица и идва  февруари - малък,  кратък  и след него е баба Марта. Край със  зимата.

# 19
  • Плевен / София
Привет следобедно! Hug Hug Hug
Цитат
...явно диетата ще бъде от февруари Wink
Гости Hug,каква диета! LaughingИдват Трифон Зарезан,Денят на влюбените,РД на ММ и моя милост(и двамата сме риби Laughing)

Балканската мафия в 87еп.

Цитат
- Уничтожили мою жизнь! Уничтожили! Мама, ты уничтожила мою жизнь! Мама!!! Уничтожила меня, мама, уничтожила! Что вы хотели от меня, что? Чего хотели? | 87 серия
Злати
Скрит текст:
понеже това лято качих килограми....моите мъже ме питат кога ще си ги "върна" килограмите..... newsm78 казах им... да минат коледните и новогодишните празници.....януари го отложих заради РД и многото именни дни.....та стигнах до февруари.....но мога да го отложа и за март Wink

# 20
Ани ЧИД на братчето и сват ти ! Живи ,здрави и щастливи ! bouquet bouquet bouquet
На всички носещи това име ...бъдете предимно здрави !

# 21
Привет момичета  wavey
Гости - обещанията са доброволни задължения. Тоест, не са задължителни.... Naughty Grinning

Сиси  Hug Тио  Hug  мерси за поздравите за именниците  Hug

Дамир направо прилича на убиец....

Митхат ще спаси Хазал  newsm10

# 22
Малко нови снимки с нашето мамче....

# 23
Привет момичета  wavey
Гости - обещанията са доброволни задължения. Тоест, не са задължителни.... Naughty Grinning

Сиси  Hug Тио  Hug  мерси за поздравите за именниците  Hug

Дамир направо прилича на убиец....

Митхат ще спаси Хазал  newsm10

Скъпа,
здравей,  и аз си мислех, че  Митат ще  спаси  Хазал, ама той нали се  предаде изцяло на полицията. В  последните  серии той направо  работи  за полицията.  Даже и онова момиче, което  служеше  за  примамка  и то там  работи.  Сега  какво  ще  стане ???

Ако Хазал го използва като  финансов  директор за договора с  Дамир  Янков  може би....не  знам.
И аз  възлагах големи  надежди на  него,  дори да помага и  на  Озан,  ама до  сега  нищо  не направи.
Спомням си, че  Митат откри  Алаз,  когато  Харун  беше в  Дубровник.  Даже  мисля, че и  Джихан  го  познава  този  Дамир.
Сега да дойде  събота и  ще  четем  Вюсалчо  какво е  превел  за  него.

Знаеш ли, не знам  защо ми олекна  образа  на  Джансу.  Мисля си, че  целия  първи  и  втори  сезон  работеше  за  Джансу.  Даже и  снимачното й   време е доста по-малко  отколкото  на  Хазал.
Сега в  трети  сезон  Джансу  се  показа  в   друга  светлина -  глезена, нахална поне по  отношение  на  Дениз,....като е   болна,  значи че  всички  трябва да й се  кланят до  земята.  Какво са виновни  останалите  членове от  семейството ???  Нищо. Бебе, та бебе....не слуша никого, ни  доктори ни  семейство, ни  съпруга си.  Сякаш  няма  разум в  главата  си.
                 Ти си права, че може би  покрай  грижите  за  Емре тя ще се излекува - има много такива  случаи. Даже аз  познавам  2  такива  семейства - осиновиха си  деца и  след  години  майката  без да е полагала  грижи и лечение  забременява - да, може да стане  така,  ама нейното  глезене няма  край.
И нещо  друго,  тия  крясъци,  като  хистерични  не ми харесват.....

Ани,
 скъпа, сега пак  изгледах  спокойно  този   87-ми  епизод.  Нашето  момче  под ризата - конфекция  носи  отдолу  черна  блузка,  и  в  предната серия  я  видях.
А  тази  вечер пак  го  загледах в  последната серия е  с пуловер с  "шал-яка" /едно време така им  казвахме/ , аз не записах в  коя  минута, ама ще го намеря
когато  беше с  баща си в  жилището  на  Озан, но добре  видях как си хвана  тази  шал-яка и  я вдигна  нагоре  и си   скри  носа, за да диша  през  нея.  Значи  му е  студено и наистина е  болен.  Той ще се оправи, защото  е  млад,  ама това  периодично  заболяване не е  хубаво.
Дано  вече да  го  финализират  този  трети  сезон.  
            Бяха ни казали 13 серии, а те  станаха  16. Сега  още 2 серии и идва  февруари. Дано да го  спират  вече, че  снимат  глупости.

За  Озан  -  мисля, си че  вече  образа му   отива  в  друга  посока.  По  разум  го  дават  като  13 годишен  пубертет.  Та той - Озан е  голямо  момче.  Значи  може да се  влюби  в  една парясница,  с  4 или 5  години по-голяма от  него и то  с  дете, как  така  разбира  Зейнеп,  а  не  разбира  майка  си.  Озан не  знае ли  как се  прави бебе????..... Само като си помисля  от  какво и  как  става едно  бебе,  направо не го  намирам  за  нормално  поведението му.  Всяка една  жена  при  всяко сексуално  докосване  може да забременее.  Друг е   въпроса,  че  Дилара  първия  път  забременява  като  студентка и  разбрала  толкова  късно, че въобще не може да се направи  кюртаж,  хайде  сега с  Алаз  работата се повтаря.   Ама  как  так ????  Да ги питам  сценаристите ???  Бебето на 12 седмици в  корема й и тя не знае, че е бременна.  При това е   родила  2  деца.  Тука се излагат,  както при  Кютука - изнасили абсолютно  пиян  мъж да я  оноди, и как пък  веднага  забременя,  когато  тя  въобще  не  можеше  да  забременява ????  И  Дилара е  такава. Туркините  правят  секс с  мъжете,  пазене  няма и   после не са  разбрали  кога са   бременни.
Пак стана  много  дълго.  Приятна  вечер.  Всичко  хубаво.

# 24
Сиси - не искам да оспорвам написаното, защото не съм навътре в сериала. Но доколкото си спомням, когато Дилара беше бременна с Алаз, тя не беше в добри отношения с Харун и искаше да абортира. Нямам спомен да е закъсняла. Отидоха в чужбина, за да направи тайно аборта - да няма клюки във висшето общество. И там Дилара се отказа сама да направи аборта - имаше нещо, което предизвика у нея желанието да роди бебето, но не си спомням какво беше...
Относно Озан - от началото на сериала до сега, Озан е бунтар. Той е борец за справедливост. Не може да приеме нещо, което извън нормите. Озан е най-бития герой в този сериал. На 22 години той научава, че баща му не му е баща. Майка му е имала сексуален живот с един мъж, а се е омъжила за друг. Тук няма грешка в родилния дом, както е с момичетата. И като се има предвид, че Озан има непоносимост към Харун - а тази непоносимост се породи в следствие на действията на Харун, а не защото Озан е решил, че не го харесва....- та няма как Озан да приеме, че Харун е негов баща. И както видяхме Озан упреква майка си. Че майка му е провалила живота му.....
Ще чакаме и ще видим как ще се развият нещата. Но от сериалната ми практика, макар и малка,  съм почти убедена, че на края ще има "три дни яли, пили и се веселили".....
И тогава аз ще стана бунтар  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 25
  • Стара Загора
Добро утромомичета Hug Hug Hug
Нов ден,нови преживявания,нови възможности да започнем деня си,както желаем Peace
Слънчеви усмивки,жизнерадостно настроение и успех от мен
Хубав и ползотворен четвъртък

Ани Hugмерси за новите снимки на Хати Heart Eyes Hug

Честит имен ден на патерици на твоя брат и сват smile3525

# 26
# 27
Добро зимно утро  cold

Хубаво настроение

Боби  Hug Лу  Hug

Снимките на Булката продължават....

Аслъ - Сюрея от Булката с почитатели на снимачната площадка......

# 28
       Здравейте мили мои,  приятен  четвъртък. Сега ще  гледаме клетвата на новия  президент - генерала  Румен  Радев.

Благодаря ви за кафенцето.

Желая ви приятен ден и много радости.  Благодаря ви за пожеланията и  хаберите.

Обичам ви.

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 10:19 от sisi55

# 29
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Боби HugЛу HugАни HugСиси Hug

Благодаря за новите снимки и инфо,което споделяте! Hug Hug Hug

Цитат
Дамир - Разве я не прав? Красивая девушка, да?
Азра - Дамир, не глупи. Хорошо, красивая. Но это нечто странное. Она дочь Джихана Гюрпынар'а и падчерица Харуна.
Дамир - Так ещё лучше! Семьёй станем.
Азра - Ты ненормальный.. Точно ненормальный. | 87 серия

Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт