Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 007
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Добро утроЗлати HugАни HugЛу HugСиси Hug Hug Hug Hug

Въпреки студеното време ви желая ден , с огнен ентусиазъм, с успехи и прекрасни резултати!
Късметът и доброто настроение да са с вас
Бъдете щастливи! Heart Eyes
Ани Hugмерси за кафето bouquet

Злати Hugот понеделник до петък зная какво излъчват по Стар тв,обаче като не следя никой от сериалите, не мога да предположа кой от тях ще финализират newsm78
Благодаря ти за инфото HugНе знаех,че в събота не излъчват сериали Thinking

Ани HugЛу Hugи аз виждам,че "Майка"е с висок рейтинг и няма да спрат да снимат до 11 серия

Сиси Hugнямаш ли регистрация във VC.COM ?

Скрит текст:

Малко майтапи от рускините... smile3503

Цитат
- Джихан когда ты меня на чай пригласишь?
- Свой пей

Цитат
- Почему у вас посуда разбита ?
- Ругались!
- А почему диван разломан?
- Мирились! newsm62

Нова снимка"зад кадър" от ИБ Peace
Аслъ пуска снимки по-често Grinning,а от  Ози нищо  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 10:44 от bojana maneva

# 46
Боби Hug wavey,благодаря за майтапите Laughing и снимките! bouquet

Цитат
Не знаех,че в събота не излъчват сериали Thinking
Излъчват,но с по-нисък рейтинг!След ВО не са пуснали нов!Просто изчакват да видят как се движат през седмицата!Обикновено събота и неделя пускат сериали с по-нисък рейтинг!За това и по другите канали има забавни и шоу програми!По АТВ в събота е Кой иска да стане милионер с нов водещ-Мурат Йълдъръм! Laughing На 24 ще бъде мароканската сватба! WinkТой вече е там! Peace
Скрит текст:

# 47
Привет следобедно  Hug
Злати  Hug Боби  Hug

Злати и аз като гледах сериалите се чудя къде ще вместят нашия  Thinking
Благодаря за инфото за мароканската сватба - като гледам младоженците все повече намирам някаква прилика между двамата. Може би си внушавам, но си мисля, че са две половинки на едно цяло.

Боби - тя Аслъ пуска снимки, ама не са от сериала, а зад камера от подготовката..
Ама като те ни пускат снимки, ние ще си направим... Grinning

# 48
Кафе или чай, изборът е ваш  smile3521

Да ви е сладко  Hug

# 49
  • Плевен / София
Кафе или чай, изборът е ваш  smile3521

Да ви е сладко  Hug
че то това кафе е само за гледане...как да отпие човек от него....
Здравейте момичета Hug

# 50
Привет момичета и ЦОП в красивата темичка ... ukliam1

Бял калпак земята има
ех , че снежна таз година.
Студ сковава градове,села,
но не и нашите сърца!
Чакаме да дойде сериала с Ози,
някой все да го тормози,
ала ние храбри фенки сме събрани,
ще му ближем люти рани !

Joy Joy Joy Joy Joy

Лек и ползотворен ден  Hug Hug Hug Hug Hug

# 51
Гости  Hug Тио  Hug

Гости аз изпих кафето - много вкусно беше  newsm10 smile3521 За довечера си оставих чая  Wink

Тио - благодаря за поздрава в рими  Hug
Толкова продължителен студ и сняг скоро не е имало...Дано скоро Господ да се смили над нас  Praynig
Ще трябва да ходим при Фарук и Сюрея да се топлим на камината....

Името Кахраман повече ми харесва от Фарук...не знам сегашното му име какво означава в превод... Thinking

Добре, че ВО свърши, че героинята на Аслъ Също е Сюрея и щяхме да се бъркаме за коя Сюрея става въпрос....

# 52
  • Стара Загора
Следобеден привет waveyАни HugЗлати HugГости HugТио Hug
Ани,мерси за колажа(прекрасен е Peace) и чая Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Предпочетох този път чай,защото до сега ходих по задачки и много измръзнах cold
Май пак ще се разболявам и то по-сериозно от преди...

Цитат
тя Аслъ пуска снимки, ама не са от сериала, а зад камера от подготовката..
Ози от никъде не пуска Crossing Arms държи ни на сухо  Joy Joy Joy

Тио,с хубаво стихче си ни поздравила Peace за,което ти благодаря bouquet

Гости 55

Момичета Hugот мен нещо сладичко към страхотните напитки на Ани Heart Eyes Grinning

# 53
Ани HugГости HugТио HugБоби Hug,благодаря за чайчето чрез колаж,сладичкото и римите! bouquet

Излязоха новите снимки за 88еп. на Парчетата! Peace

# 54
Останалите снимки! Peace

# 55
Боби  Hug Злати  Hug

Боби мерси за сладичкото - обожавам такива с плодове...ох, покапах се  Grinning
По принцип мъжете са такива - сигурно си  казва...сега пък със снимки ли да се занимавам...Тя Аслъ ще ги качи... Grinning Grinning Така, че не очаквам снимки от Ози...Но явно, че имат забрана да качват снимки пред камера, за да запазят интереса...
Скрит текст:
Боби, казват, че същия вирус не повтаря. Обикновено, когато не си се излекувала първия път и след това се проявяват други неща. Така, че иди на лекар. Празниците минаха и си вземи болнични, защото като ходиш на работа няма да стане....

Злати мерси за снимките  Hug Hug
Щях да ти помагам, ама...
Скрит текст:
Пуснах пералнята, захванах се да готвя и не успях....

Интересно, кой е насочил пистолет срещ Джандан...Рахми ли е  newsm78

И още едно нещо ми стана интересно...Асуман е сама при Дилара. Дали милата й сестричка не й е направила нещо, че Дилара е изпаднала в неблагоприятно състояние....Загубила е пулс...

Цитат
Фото и озет
88. Bölüm:  Öz babasının Harun olduğunu öğrenen ve büyük bir yıkım yaşayan Ozan, Alaz’ı görmeye yalıya gelir. Alaz’la birlikte yalıdan ayrılan Ozan’dan bir türlü haber alamayan Harun büyük bir panik ve korku yaşar. Her ne kadar Cihan engellemeye çalışsa da Harun’un alacağı karar, Ozan ile ilgili en büyük sınavı olacaktır.

DİLARA’NIN KALBİ DURUYOR

Yoğun bakımda bilinci kapalı bir halde ölüm kalım savaşı veren Dilara’nın ziyaretine gelen Asuman etrafta kimse olmamasından faydalanarak Dilara ile hesaplaşmaya başlar. Yılların intikamını almak isteyen Asuman’ın eline bulunmaz fırsat geçmiştir. Bağlı olduğu makineler Dilara’nın kalbinin durduğunu gösterdiğinde yanında bir tek Hazal vardır.

CANDAN TUZAĞA DÜŞÜYOR

Öte yandan Candan büyük bir tuzağa düşer. Asuman ise, Damir’in planlarından habersiz, kendisini bu aşka kaptırmıştır. Damir’in kendisini Demir olarak tanıttığı Hazal ile yakınlaşmasına şahit olan Mithat çaresizlikle olan biteni seyretmektedir.

# 56
  • Стара Загора
Ани HugОзи е прочел,че чакаме  нови снимки и е пуснал една...

Скрит текст:
Ако ми стане още по-зле може и да взема болнични
Ще имаме годишна инвентаризация и съм писана 2 нощни смени ooooh!
Ако взема болничен,веднага ще започнат коментари,че е заради равизията Crossing Arms
Когато работиш в голям колектив тези неща са неизбежни;
Както и да е,този път ще си гледам здравето NaughtyДва месеца съм с кашлица и хрема,а днес не съм спряла да кихам и съм със страшно главоболие
Цитат
Криза в Твоят мой живот: Еркан Петеккая отново влезе в болница, Дилара – в кома

Еркан Петеккая пак закъса със здравето посред зима – имат ли да ни казват нещо сценаристите?
В Твоят мой живот са в беда – творческа немощ мъчи сценаристите, здравето – звездата на сериала.

Тревожна новина застигна феновете на поредицата. В разгара на Сезон 3 сериозна болест тръшна Еркан Петеккая. Актьорът е хоспитализиран със сериозен проблем.

Втора поредна година звездата на Твоят мой живот започва в болницата. Сега е приет в частно лечебно заведение и според съпругата му Дидем страда от инфекция на дихателните пътища. Диагнозата била, че до белите дробове не достига достатъчно количество въздух. Лечението продължава, но никой не е съобщил до кога ще е в болничен. До сериозното състояние се стигнало след уж безобидно простудяване по време на снимки.

Миналата година точно по това време Еркан Петеккая отново влезе по спешност в болница. Тогава оперираха черния му дроб, но той се мобилизира и направи всичко, за да се появи навреме за снимки. Сега появата му е двойно по-належаща, защото около него се върти поредната драматична линия в сюжета.
Бъдещето на Твоят мой живот отново е на косъм
И героят на Еркан Петеккая е в болница, но не като пациент, а като загрижен роднина. След като сценаристите му „убиха” последните любови, май е дошло времето и на бившата съпруга.

Дилара преживя инцидент и сега всички чакат до болничното й легло да отвори очи. В южната съседка обичат драмите и трагедиите в сериалите, но зрителите не на шега се ядосаха на последните епизоди.

Вече се разделиха с двете любими на Джихан, Озан и Джансу бяха в кома, сега пък Дилара пострада. Ако и Еркан Петеккая излезе извън строя сериалът просто ще лежи на младите актьори и шантавата им леля Кериман.
За радост на всички, които обичат Твоят мой живот, поне героинята на Нурсел Кьосе е непроменена. Все още набива храна на всяка крачка, побърква всичките си близки и не се е отказала от надеждата да бъде щастлива в любовта.

Източник: kliuki.bg

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 19:52 от bojana maneva

# 57
  • Плевен / София
Ани HugОзи е прочел,че чакаме  нови снимки и е пуснал една...

Скрит текст:
Ако ми стане още по-зле може и да взема болнични
Ще имаме годишна инвентаризация и съм писана 2 нощни смени ooooh!
Ако взема болничен,веднага ще започнат коментари,че е заради равизията Crossing Arms
Когато работиш в голям колектив тези неща са неизбежни;
Както и да е,този път ще си гледам здравето NaughtyДва месеца съм с кашлица и хрема,а днес не съм спряла да кихам и съм със страшно главоболие
Цитат
Криза в Твоят мой живот: Еркан Петеккая отново влезе в болница, Дилара – в кома

Еркан Петеккая пак закъса със здравето посред зима – имат ли да ни казват нещо сценаристите?
В Твоят мой живот са в беда – творческа немощ мъчи сценаристите, здравето – звездата на сериала.

Тревожна новина застигна феновете на поредицата. В разгара на Сезон 3 сериозна болест тръшна Еркан Петеккая. Актьорът е хоспитализиран със сериозен проблем.

Втора поредна година звездата на Твоят мой живот започва в болницата. Сега е приет в частно лечебно заведение и според съпругата му Дидем страда от инфекция на дихателните пътища. Диагнозата била, че до белите дробове не достига достатъчно количество въздух. Лечението продължава, но никой не е съобщил до кога ще е в болничен. До сериозното състояние се стигнало след уж безобидно простудяване по време на снимки.

Миналата година точно по това време Еркан Петеккая отново влезе по спешност в болница. Тогава оперираха черния му дроб, но той се мобилизира и направи всичко, за да се появи навреме за снимки. Сега появата му е двойно по-належаща, защото около него се върти поредната драматична линия в сюжета.
Бъдещето на Твоят мой живот отново е на косъм
И героят на Еркан Петеккая е в болница, но не като пациент, а като загрижен роднина. След като сценаристите му „убиха” последните любови, май е дошло времето и на бившата съпруга.

Дилара преживя инцидент и сега всички чакат до болничното й легло да отвори очи. В южната съседка обичат драмите и трагедиите в сериалите, но зрителите не на шега се ядосаха на последните епизоди.

Вече се разделиха с двете любими на Джихан, Озан и Джансу бяха в кома, сега пък Дилара пострада. Ако и Еркан Петеккая излезе извън строя сериалът просто ще лежи на младите актьори и шантавата им леля Кериман.
За радост на всички, които обичат Твоят мой живот, поне героинята на Нурсел Кьосе е непроменена. Все още набива храна на всяка крачка, побърква всичките си близки и не се е отказала от надеждата да бъде щастлива в любовта.
  [/color]                                                                         
Източник: yahoo.bg
да плачеш ли...да се смееш ли....
Боби
Скрит текст:
гледай си здравето....работата край няма...а тиквени медали вече не дават.....

# 58
Боби
Скрит текст:
Да неизбежно е колегите да недоволстват, ама те пък не виждат ли колко време ти не си добре. Но, защо ли се изненадвам - човек за човека вече е вълк. Няма съчувствие, няма състрадателност......

На снимката виждам една дама от техническия персонал, която върви с Хатидже Шендил от Дила ханъм, след това в Съдбата, а сега виждам, че е част от екипа на Булката. Явно жената добре си върши работата и Ози я е препоръчал...

Гости не разбрах защо се чудиш да се смееш ли или да плачеш /не се ориентирах от подчертаното/ Но аз откакто измислиха историята с Озан и Харун  наистина се чудя да се смея или да плача, как сценаристите обърнаха нещата с краката на горе, само и само да направят повече епизоди. Историята която ни разказаха е съшита с бели конци...Озан бил син на Харун - най-големия виц. Ама не е луд който изяжда зелника, а който му го дава....А ние зрителите даваме зелена  светлина на алчните за пари продуценти....

# 59
                                 Сладури,  здравейте  вечерно.  Преведох  половината от  87-ма  оригинална  серия на  сериала "Разкъсан на парчета".
                                  Моля, което момиче е там след мен на пусне един пост.
                                  Много ви  благодаря.

Озан намира Дилара на улицата.. Започва да крещи  колкото може - Майко,   истина ли е???  Ти знаеш за какво говоря ???
                       Как ти си  могла така да постъпиш с  мен ???  Всичко да бъде  проклето !!  И вие бъдете проклети.

Озан  влиза в  колата и потегля.  Дилара остава на улицата сама.  Идва градския автобус и я удря. Тя пада на земята. Слизат пътниците и  шофьора на автобуса.  От  дясното слепоочие на  Дилара  тече  кръв.  Чантата на  Дилара е паднала в  страни.   Един  мъж  от   пътниците  открадна  чантата и  избяга с  нея.

Дамир в  дома на  Селма.  Двамата се познават  отдавна  от Дубровник, нали съпруга на  Селма  е  бил   финансов  директор  на  ERG  И се е самоубил в затвора там.

Дамир  -  Какъв  късмет. Дойдох тук да се срещна с една красива дама, а срещнах  друга красива дама.

Селма  -  В  същност  това е странна случайност.
Дамир  -  От кога си тук ??
Селма  -  От отдавна.
Дамир  - Аз  се притеснявах  за  теб.  След самоубийството на мъжа ти, ти изведнъж  изчезна.
              Извинявай, не исках  да посипвам  сол на  раната ти.
              А ти тук с  какво се  занимаваш ??
Селма  -  Работя.
Дамир  -  Къде ?
Селма  - В  една  малка  фирма.
Дамир  -  Срещаш ли се  с  Харун,  Селма ???
Селма  -  Нищо те  знам за него.
                 Ако ти нещо  знаеш,  кажи ми.  С  удоволствие ще прережа  гърлото му.

Дамир  -  Добре,  ще   кажа  на   Зоран  Гарибич,  когато започне да отмъщава на Харун, да отмъсти и заради  теб.
Селма  -  Нека  Бог  сам да   накаже  Харун.

Телефона на  Селма  звъни  и  тя  излиза.  Дамир отиде  в  другата стая.  Снима  всички  снимки и документи на стената на  Селма.
              Видя  снимката на някой  си емигрант Звонко  Бусич   /може имената да не са точно так, защото ги  пиша от  руския/ Харун,  Джихан.
              Селма дойде.
Дамир  -  Аз ще си ходя.   Този апартамент кой  номер е 18 нали???
Селма  -  №  16 - ти е.

Дамир си отиде.

Линейката  с  Дилара пристига  в  болницата. Няма документи  за самоличност.

Селма  веднага   звъни на  Джихан.
Джихан  -  Селма,  не  разбрах  кой  е  дошъл при теб ??
Селма  -  Дамир,  Дамир  Янков.
Джихан  -  Дамир ли??
                  Дамир  от  Балканската  мафия ли,  който открадна сина на  Харун ??
Селма  -  Той,   същият !!
Джихан  -  Защо е  дошъл при  теб  в  дома ти ??
Селма  - Каза, че е сбъркал  адреса, но той  лъже.
               Дамир  специално е  дошъл  при  мен.
Джихан  -  Но  какво  иска  Дамир  от  теб,  Селма ???
Селма  -  Той ме разпитваше  относно  Харун.
                 И за това, че  Харун е  потънал /загубил/ с прането  на  пари и за това  те сега са  се  хванали за  Харун.
                 Те искат да върнат  отново  Харун в прането на  мръстните  пари.

Моля, простете ми. Излезе ми нещо  работа. Ще продължа  утре.

Общи условия

Активация на акаунт