Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 001
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Сиси  Hug Злати  Hug благодаря за пожеланията за днешния студен ден.

Злати - от думите на Дамир, излиза, че той е очарован от Хазал - красавица, но в същото време си прави тънките сметки да влезе в семейството на Джихан и Харун, което ще бъде в негова полза. Според мен за Дамир това не е влюбване от пръв поглед. За Дамир това е личен интерес. И той ще вложи всичко, за да постигне това. Не разбрах само реакцията на Азра, след като Дамир каза, че Хазал е красиво момиче...Според Азра, Демир не трябва да изглупява - красива е, но все пак тя е дъщеря на Джихан Гюрпънар и доведена дъщеря на Харун. Не разбирам какво общо има красотата на Хазал с останалите две...Затова си мисля, че Азра проявява ревност. Може би е влюбена в Дамир и има очаквания.
Кой от двамата - Дамир или Азра - ще бъде по-голяма заплаха за Хазал. Знаем, че жена обладана от ревност, пренебрегната е от мъжа в който е влюбена е голяма заплаха......

Цитат
- Алаз?
- Брат, приезжай, я очень соскучился по тебе. | анонс 88 серии

# 31
           Сладури, здравейте  следобедно. Ходих пак на зъболекар и  съм у  нас.

Нощес  изгледах  серия № 58-ма от  сезон  втори  на сериала "Твоят мой  живот"  на български.  Мисля, че точно тази  серия  ще  я  излъчат  по  БТВ  в  понеделник -  23 януари.
            Какво си припомних ?   Харун  отиде  на  село  при  леля си  Майде и я  доведе в Истанбул.   Майде  вижда, че  Харун  е  угрижен.
            От тук  нататък  вече  основен  играч в  сериала  ще  бъде  Майде.

Майде - Синко,  нали щеше да накараш  Дилара да си  плати,  какво  стана ???
Харун  -  Сега  разбрах.....  ОБИЧАЛ СЪМ Я.   Оказа се, че жената,  която МРАЗЕХ  20  години,  всъщност я  обичам  до  полуда.....  /Как разбирате  това изречение ???-  Много силната омраза,  как в  един  миг  стана  много  силна  обич/.
               Двадесет  години  чаках   Дилара  да страда  така,  както аз  страдах.....
               Ти знаеш,  лельо,   точно  когато  щях  да  съсипя  Джихан, попаднах  насред  такъв  огън,  че  Дилара  стана  моят  рай.
               Двадесет години се намесвах  в  проблеми,  в  скандали,  в спорове,  в   кавги и защо ????
               ЗА ДА СТАНА ПО-СИЛЕН  ОТ   ДЖИХАН !!!
               Защото  само  като  бъда  по-силен   от  Джихан  ЩЯХ ДА ОТМЪСТЯ  ЗА СЕСТРА  СИ  ХАЯЛ.
               Щях да дам  надежда   на  Дилара  и да я  НАКАРАМ  самата   Дилара    ДА СИ  ПЛАТИ  за  това, че   някога избра  Джихан  за  съпруг  пред  мен !!!....
              Но в  първия  момент, в  който я  видях  въгленът   се  възпламени.  Чувството на  омраза се  оказа  любов.
              Това е пълна  глупост.  Имам  пари,  имам власт, играя си си  милиарди, но какво  значение  има,  щом  като не  мога да я  погледна с  любов.

Майде  -  Значи,  Джихан  не  само че уби сестра ти  Хаял, ами ти отне  и   жената,  която  си  обичал
                 цял  живот.
                Отнема ти я  отново  за   втори  път!!!
                Ти ще му  позволиш  ли,  Харун,  кажи  ми ????

Харун  веднага  стана и  излезе.

И измисли  един  курвенски  номер,  който  скрои  на  Дилара.  Харун  отишъл  при  дойката  на  Дилара,  намерил  съседката, натъпкал я  с  пари, за да  примами  Дилара  да  отиде на  село  при  баба си, защото  е  много  болна.  Съседката  взема  в  нейната  къща  Бабата, така, че  къщата на бабата  вече е  празна,  за да може   Харун  да  вкара  Дилара в  празната  къща  и  да я привлече  с  нахалство да му прости и да се съберат  отново  заедно.
                  Това е то -  Харун -чрез   шмекери,  чрез измами,  чрез  лъжи  само и само  да  постигне  своето,  това,  което е  намислил.

Имаше една   много  умна  мисъл  на  Селма, която я каза  на  Джихан,  когато той й се оплака, че Дилара беше решила да се развежда, даже отиде  при адвокатите, за да уреди  подробностите и на следващия  ден  каза, че  много обича  Харун  и  ще   остане при  него, че той бил  баща  на Алаз и т.н.
                   Ще я намеря  някъде.

# 32
Сиси - ти май изучаваш Парченцата на изуст.. Grinning

Хати е много сладка - как сладко си гали коремчето на видеото  Hug Hug

https://www.facebook.com/hatice.sendill/videos/

# 33
  • Стара Загора
Ани HugЛу HugЗлати HugСиси Hug

Благодаря ви за всичко споделено Heart Eyes Hug

Виждам,че Вюсал ви е превел 87 серия на"Парчетата" Peace

Нова снимка от Ози Grinning

Интервю с Еркан...
С помощта на преводача,горе-долу разбрах за какво става въпрос

Цитат
Ekranın sevilen yapımları arasında yerini alan Paramparça dizisinin seti, yabancı basınının akınına uğruyor. Türkiye’de ve dünyanın 50’dan fazla ülkesinde üç sezondur yayında olan ve yayınlandığı ülkelerde ilgiyle izlenen Paramparça, önceki hafta Macaristan’da yayınladığı TV2 kanalının yetkililerini ve ülkenin en ünlü TV dergisi Telenovella’nın editörlerini ağırladı.

OYUNLARI TUTMAYACAK

Derginin geçtiğimiz günlerde yayınlanan son sayısına kapak olan Erkan Petekkaya, tüm dünyaya birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Televonella’ya verdiği röportajda, ülkemizin yaşadığı terör saldırılarından duyduğu üzüntüyü de anlattı. Oyuncu Petekkaya, ülkemizi içeriden ve dışarıdan yıkmak isteyen düşmanların hedeflerine ulaşamayacağını belirterek, ‘Birlik ve beraberlik içindeyiz’ diye konuştu.

HİÇ BİR GÜÇ BU ÜLKEYİ BÖLEMEYECEK AYIŞTIRAMAYACAK PARÇALAYAMAYACAK

Bu ülkenin, bu milletin karşısında hiçbir gücün duramayacığını sözlerine ekleyen usta oyuncu, life style bir röportaj yapmak için gelen avrupalı gazetecilere çok sert açıklamalar yaparak yolcu etti.

# 34
Боби не съм разбрала, че има превод на 87 епизод на Парченцата - не очаквах да бъде преведен толкова рано и не съм поглеждала. Благодаря ти, че ни информира  Hug Hug
Вече искам да пускат снимки от сериала Истанбулската булка - да гадаем по снимките какво ще се случва. Кой сериал излъчван по Стар тв ще свърши в началото на февруари нямам представа, но на страницата на дизитата са сложили още един сериал за който не е определен ден и час на излъчване....Заглавието на сериала е някаква буря..."İÇİMDEKİ FIRTINA"..За Булката все още няма нищо  Naughty

Премьера! "Осколки" 87 серия рус. субтитры в переводе Вюсала Мамедова!

видео тук

Приятно гледане  Hug

# 35
  • Стара Загора
Ани 55и аз искам нови снимки,и повече инфо за"И.Булка",ама йок...
Нямам представа кой сериал ще свърши,за да започне на негово място сериала с Ози newsm78
Да ти кажа честно,сякаш имам някакво вътрешно усещане,че ще финализират"Парчетата",но може и да си остане само усещане и да не съм права... Thinking Wink

Сериала за,който си писала:- "Буря внутри меня / Icimdeki Firtina – Мерве Болугур, Юсуф Чим, Гизем Караджа"
Нали първо писаха,че Гизем Караджа ще е партньорката на Ози,а после писаха,че е приела роля в "Icimdeki Firtina"...
Не ни остава нищо,освен да чакаме Naughty

# 36
Боби - и аз четох, че Гизем е щяла да играе в Булката, но са й предложили от друг сериал и тя е приела.
Да не се окаже, че съм много капризна, но гледах Гизем Караджа в един сериал с един мой любимец и не съжалявам, че се е отказала. Тя е хубавичка, но не знам от ролята ли беше или по принцип така си играе, но ми се стори, че играта й е малко статична   newsm43 не знам дали се изразявам правилно, но повече ми прилича на манекенка....

Не ви ли се струва, че бременността на Хатидже е по-напреднала  Thinking

# 37
Наминавам по това време тъй като гледах ДК онлайн! Laughing

Ани Hug Боби Hug,благодаря за инфото,новите снимки и преведения епизод! bouquet bouquet

Сиси Hug

Цитат
Нямам представа кой сериал ще свърши,за да започне на негово място сериала с Ози newsm78
Боби Hugза да не се чудиш! Wink

Сериалите по Стар тв. за седмицата:
понеделник-Парампарча
вторник-Майка
сряда-Карасевда
четвъртък-Дръзки и красиви
петък-утре свършва Любов под наем и следващия започва нов-Yıldızlar Şahidim(Звездите са мои свидетели)
събота-пускат филми,няма сериал
неделя-HAYAT BAZEN TATLIDIR

Така,че може би ще следят как ще тръгне новия сериал в петък и както стана с ВО(беше в четвъртък,но го изместиха в събота за пуснат ДК),може после да го изместят в събота!Така петъка се освобождава за ИБ с Ози! PeaceЗа друг  вариант не се сещам! Peace Не искам да се хваля,но ДК за 9 излъчени епизоди(днес беше 10),а в Маями вече е продаден в 30 страни!Така,че телевизиите и продуцентите знаят какво да правят! Peace

# 38
Злати преди малко си мислех да напиша дните от седмицата със сериалите, които се излъчват, но се възпрях защото не знам заглавията на български. Ето, че ти си направила това, за което ти благодаря  Hug
Дните от понеделник до четвъртък вкл. са заети. Дори и да спрат Парченцата в което малко се съмнявам, това ще отнеме време - поне месец. А както писах в предишния пост чака още един сериал, за който вече има напредък - фигурира на страницата на Стар тв.
Стар тв много не си поплюват - ако някой сериал се колебае в рейтинга им вадят червен картон и ги пращат в друга телевизия.  Не знам дали ще направят това с Парченцата - все пак Ендемол освен със сериали, са много по-силни в реалитата, а знаем, че Стар тв излъчват много тяхни продукции.....

Малеееееееее много дефектна блузката на дамата  #Crazy #Crazy

# 39
 Здравейте ми и мои момичета, приятен  петък.
  Заминавам на зъболекар и нямам време да ви пиша.

Злати,  Златенце,  много те  моля
- пак не се отваря както миналия  път.  Сега като отидох  на твоя файл - Вдребезги /осколки/ paramparca, все серии /2014/ смотреть  онлайн турецкии сериал на русском языке  ми се изписва на екрана - на български -  Видеото е  блокирано.
Много те моля, ако  можеш  намери гои някъде, където да ни пуснат. Да не би БТВ-то да го  спират.
На обед ще се върна. Благодаря ти.
Скрит текст:
Много те моля, напиши ми го на Лични, да не би да ни четат и пак да го спрат.

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 08:56 от sisi55

# 40
# 41
Злати преди малко си мислех да напиша дните от седмицата със сериалите, които се излъчват, но се възпрях защото не знам заглавията на български. Ето, че ти си направила това, за което ти благодаря  Hug
Дните от понеделник до четвъртък вкл. са заети. Дори и да спрат Парченцата в което малко се съмнявам, това ще отнеме време - поне месец. А както писах в предишния пост чака още един сериал, за който вече има напредък - фигурира на страницата на Стар тв.
Стар тв много не си поплюват - ако някой сериал се колебае в рейтинга им вадят червен картон и ги пращат в друга телевизия.  Не знам дали ще направят това с Парченцата - все пак Ендемол освен със сериали, са много по-силни в реалитата, а знаем, че Стар тв излъчват много тяхни продукции.....

Малеееееееее много дефектна блузката на дамата  #Crazy #Crazy

Мисля, че Майка скоро ще свърши! Версията, по която е правен сериалът, отдавна свърши и сега го разтягат като всеки турски сериал. newsm78 newsm78 newsm78

# 42
Добро утро  Hug

Лек, спорен и успешен Петъчен ден за всички  Hug

Сиси - нищо не прави БТВ мила. Групата на Вюсал е затворена група. Затворена група е и страницата на Еркан. Може би затова не можеш да пуснеш видеото.

Опитай тук

https://vk.com/turk_dizileri?z=video-100436229_456239172%2Fd9bae … pl_wall_-28597347

При мен видеото се отваря, но аз имам регистрация във vk и не мога да преценя как е при други, които нямат регистрация...Успех  Hug

Днес е

Скрит текст:

Честит празник на празнуващите на днешния ден  bouquet

Бъдете здрави и много щастливи  Hug Живейте в мир, хармония, любов и разбирателство  smile3521

# 43
Скрит текст:
Злати преди малко си мислех да напиша дните от седмицата със сериалите, които се излъчват, но се възпрях защото не знам заглавията на български. Ето, че ти си направила това, за което ти благодаря  Hug
Стар тв много не си поплюват - ако някой сериал се колебае в рейтинга им вадят червен картон и ги пращат в друга телевизия.  Не знам дали ще направят това с Парченцата - все пак Ендемол освен със сериали, са много по-силни в реалитата, а знаем, че Стар тв излъчват много тяхни продукции.....

Малеееееееее много дефектна блузката на дамата  #Crazy #Crazy

Мисля, че Майка скоро ще свърши! Версията, по която е правен сериалът, отдавна свърши и сега го разтягат като всеки турски сериал. newsm78 newsm78 newsm78

Привет Лу  Hug

Няма скоро да свърши "Майка". Момичето, което превежда сериала беше написала в темата, че за сега сериала ще бъде 39 епизода. А тази седмица излъчиха 11 епизод. Рейтинга му е много висок и няма да го спрат.

# 44
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани HugЛу Hug,благодаря за кафенцето! Hug

Сиси Hug,при мен се отваря линка,но имам регистрация във VK! Peace

Ето това е линка от миналата седмица,който ти пуснах!Мисля,че бях чела,че е украински,където се качва! PeaceЗапази си го!Там качват много сериали с превод-руски,корейски,индийски! Peace
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/185 … sskom-yazyke.html
Ето още един! Peace
http://my.mail.ru/mail/1plus1tv.ru/video/_myvideo/10052.html?from=videoplayer

За сега всички сериали са с висок рейтинг и не виждам,кой може да спрат!Ето Любов под наем започна да пада и днес е финала,но се знаеше почти от месец! PeaceЕдинствено съботата е свободна и да стане разместване,както писах снощи! Peace

След обяд чакаме новите снимки и озета! Peace

Честито на именниците! bouquet

Имайте хубав ден,момичета! Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 10:29 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт