Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  Мили момичета, вероятно днес съм настинала  по гробищата. Имам температура 39 градуса.
Лягам. До утре.

# 511
Привет  wavey

Злати  Hug Боби  Hug Лу  Hug Сиси  Hug
Изчетох ви  Peace
Злати, Боби и за мен озета е ужасен, но напълно очакван. Май ще избият всички....Сигурно ще останат само Алаз и Джан - няма да посмеят да посегнат на децата...И може би ще останат само Кериман и Рахми да се грижат за децата.... Thinking Thinking Thinking
От къде тръгнаха - от размяната на две деца родени в един и същи момент....И до къде ще стигнат....
Може да се каже, че ще финализират сериала, поради липса на герои - всички ще бъдат избити... Thinking

Сиси лекувай се мила
Скрит текст:
Навярно много студ си набрала, затопли се и бързо оздравяване....

Намерих една интересна снимка и я добавям в поста...

Няма никакво описание...

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 22:16 от MAMA-AN

# 512

"Това е твоето място, Елиф...Ти си моят живот..."

# 513
  • Стара Загора
Добро утромомичета Hug Hug Hug
Днес ви пожелавам да откривате "малките" нещица по пътя си
и да усетите магията и радостта от тях,.. да се наслаждавате на това,
което правите и да изживеете един вълнуващ, прекрасен и вълшебен ден... Flowers Four Leaf Clover

Щастлива и вдъхновена Събота за всички вас

Ани Hug

Сиси Hug

Скрит текст:
Стой на топло и се лекувай се!

# 514
Добро утро  Hug
Днес утрото е слънчево и приятно, дано и денят да бъде такъв  Praynig
Боби - изчаках някой да публикува преди мен, че имах два последователни поста...Радвам се, че си имам компания за кафенцето

Приятен и забавен почивен ден  Hug

# 515
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби HugАни Hug,благодаря за кафенцето,новите снимки,гифчета и пожелания! bouquet bouquet
Сиси Hug
Скрит текст:
Дано бързо се оправиш! Praynig

Аз изгледах снощи Парчетата! Peace

забавни клипчета...
Кериман и Рахми 😂-https://vk.com/studiyaperevoda?z=video333032738_456239259%2Fbf72 … l_wall_-100436229

Осколки-https://vk.com/studiyaperevoda?z=video333032738_456239258%2F80b9 … l_wall_-100436229

Приятна събота на всички! bouquet

# 516
Отново съм тук...искам да ви се похваля....
Скрит текст:
На терасата имам една нестандартна, дълбока подложка за саксия...Откакто станаха големите студове 5-6 януари, тази подложка е пълна с...лед...По няколко пъти на ден поглеждам  и чаках с нетърпение да видя вода в подложката...Чаках дълго...почти месец...И чудото стана - днес леда е разтопен  newsm44....Колко малко му трябва на човек да се почувства щастлив.... Wink

Злати клипчетата са страхотни...Особено Кериман и Рахми - забавлявах се истински да ги гледам....
Хубав ден  Hug

И малко забавление....

Скрит текст:

# 517
                                       Превод на 89-ти оригинален  епизод на сериала "Разкъсан на парчета".

Дилара идва в съзнание в  болницата.  Влизат  Харун и  Алаз, после влиза и Хазал. Дилара не ги познава. Гони ги.. ..  Не познава и  Алаз.
                   Хазал също не познава. Изгони ги от  стаята.

Озан  пътува с  колата. Говори си - Ти, Харун Ергуван никога няма да ми бъдеш баща, никога.  И ти,  Джихан Гюрпънар и ти няма да ми  бъдеш  баща.
                   Толкова години и ти си ме лъгал.  Сега и теб  не се искам  за  баща.

Дилара вече си е у  тях.  Хазал се среща  на  морето с  Дамир. Разказва му за  майка си. Той я успокоява.

Харун  изпраща  съобщение на  Озан.  Извинява му се за всичко.  Озан  отвори телефона, видя го, но не го  прочете.

Харун показва на  Дилара  видео.  Гледат  снимки. Дилара не си спомня  нищо.

Асу отива при  Джансу. Разпитва я   всичко, за да влезе в  крак с  времето.

Джихан сутринта си отива в  офиса.   На  дивана  спи  Озан.

Джихен  -  Сине,  аз се боря  с  всички  препятствия  в   живота  сам.
                  Защо не ми  помогнеш ти ??
                  Нима аз съм  твоят  враг,  сине ??? Аз те отгледах теб.
                  Аз винаги ще умра за теб. Ти какво правиш??
                 На мен  сърцето ми се разкъсва,  Озан ???
                 Освен теб, аз  кого другиго имам ???
                 Ти ме захвърли сам в  живота,  сине ???
                 За какво се обиждаш ???
                 Моля те, вече престани,  ти  вече ме убиваш ?
                 Престани, моля те.

Джихан и  Илдъръм в  кабинета.

Илдъръм  -  Такъв  човек  като  Харун  Ергуван, който се счита за твой  кръвен  враг.....
                      Той направи всичко само и само да навреди на теб, на семейството ти, на  фирмите ти,
                       изведнъж  се опитва  да изчисти името на  Озан.
                       Аз размислих .  После те питах  няколко  пъти.
                      Аз  много настоявах и най-накрая ти ми  каза:
                       - "Илдъръм, има неща, които аз не мога да  разкажа  дори и на  теб. Никога повече не ме питай за това.  Помниш ли???
                      Тогава в  мен се зароди  съмнение....
                       И аз си помислих: Как може да има такъв  благороден  човек  като теб ???
                       Какъв голям  човек  трябва да е,  че да принесе  целия  си  живот в  жертва,  заради  любимата  си  жена и  нейното  бебе????....."

Джихан  -  Всеки един, в  когото  има човечност и  любов  би  постъпил така като мен,  Илдъръм.

Илдъръм  -  Така може да постъпи  само  човек с  огромно  сърце.
                      Един  човек, в чиито гърди бие  едно любящо,  бащинско  сърце   като  твоето.
                      Именно за това  Озан е  твой  син,  Джихан.

Кабинета на  Джихан.  Там е  Илдъръм.
                       Джихан  повика  Харун

Джихан  -  Всичко ще му  кажа  на  Харун.
                  Нека той да  знае, че ние разнищихме  всичките му  мръсни пипала  и работи, които е  набутал на децата ми.
                 Ние не  сме  глупаци.
                 Аз не мога да живея в  страх, че с  моите  деца може да се  случи  нещо  лошо.
                 Аз сега направо ще му  кажа.
                 Ние ще се обърнем  към  полицията  и  ще  приключим с  този  въпрос.

Влиза  Харун.

Джихан  -  Ти какво си наредил  на  Селма ???
Харун  -  За  какво ???
Джихан  -  В дома на  Селма е избухнала  бомба Това ти ли го  направи ???
                  Селма е  мъртва.
Харун  -  Ти нима  разбираш  какво говориш ???
Джихан  -  Разбирам, ти ли поръча  бомбата ???
Харун  -  Имам  работа.
                Няма да отговарям  на  такива  глупости.
Джихан  -  Ти си поръчал бомбата, когато си разбрал, че Селма работи в  полицията,  Харун.
Харун  -  В  полицията ли ???
Джихан  -  Да. Селма е работила в  полицията.
                 Аз също  разбрах  това по-късно.
Харун  -  Джихан,  послушай, аз не съм  знаел нищо за това, че Селма  работи в  полицията.
               И нямам никакво отношение  за смъртта й.

Джихан  -  Тоест, ти нищо не  знаеш ???    Добре.
                       Джихан му  подава една папка с  документи.
              - За това ти също ли  нищо не  знаеш ???
                Аз знам за  всичките ти  мръсни  работи, които ти фабрикуваш,  Харун !!!...
               Как си могъл да  намесиш  в   мръсните си  работи  Озан и   Хазал ???
               Харун, аз  всичко  знам.
               Съгласен съм, че  тогава не си  знаел, че  Озан е  твой  роден  син.
               Но след като вече разбра, че  Озан е  твой  син,  ти  изпрати  Селма  при мен, за да ме  шпионира.
               Ти изпрати  Селма  при мен, за да  унищожи  тези  документи.
               Нима това не е така,  Харун ???
Харун  -  Добре, аз  направих  грешка  тогава, защото не знаех - Озан и  Хазал  бяха   твои  деца.
               От къде да знам, че  Озан е мой  роден  син????
               От този момент, когато разбрах, че  Озан е мой  биологичен  син, сто пъти съжалявах за това.  което направих.
Джихан  -  А  относно  Хазал,  Харун ???
                  Ти защо намеси и Хазал в   мръсните си игрички???
                  Хазал какво ти е  виновна на теб???
                 Тя даже е и едно дете ???
                  ТИ СИ ИСКАЛ И  ОЗАН И ХАЗАЛ ДА ИЗГНИЯТ  В  ЗАТВОРИТЕ.
Харун  -  Джихан, недей.
Джихан  -  Убийството на  Селма си го поръчал ти,  Харун.
Харун  -  Аз нямам никакво отношение  към  смъртта  на  Селма, но вече е  късно.
Джихан  -  Селма е предала  всичко папки  в  полицията. Те са там.
                  Аз  говорих  с  нейния  брат.
                  От  него  разбрах, че Селма е работила в  полицията и е шпионирала и теб и мен.
                 Всички документи, които ти унищожи се намират в  ръцете на  полицията.
                А ако аз  нищо не бях  разбрал и  Озан и  Хазал  попаднеха   зад  решетките какво щеше да стане тогава ???
               Те са съвсем  млади.
               Ти мен ме мразиш и си отмъщаваш, но какво искаш  от  моите  деца???
               Да ги унищожиш ли ???
               Харун, аз се обадих в  полицията, Харун.
               Те вече пътуват  насам.
               Аз ще разкажа  всичко на тях  и ще им  дам  всичките документи.
Харун  - Джихан, ти не можеш  това да го  направиш ???
Джихан  - Аз вече съм  го направил,  Харун.
                 ТИ КАКВО ИСКАШ ОЗАН И ХАЗАЛ ДА ПОПАДНАТ  ЗАД  РЕШЕТКИТЕ ЛИ???
Харун  -  Тогава ти и Озан ще изгубиш,  Джихан.
                Не само  Хазал.
Джихан  -  Аз няма да загубя нито  Озан, нито  Хазал, защото нищо не съм виновен.
                  Аз всичко ще разкажа и на  двамата..  И ще им дам и на тях  копие от  тези, твоите документи.
                 А ако така се грижиш  за  Озан  остани тук и  чакай да дойде  полицията  и  всичко  си признай,  Харун.

спирам.  Ще продължа по-късно. Има още от  този диалог.

# 518
Сиси как си....
Благодаря за превода на първата част. За мен Харун е мръсник...Съжалявам, че съм възлагала надежди в този герой. Излъга ме, както лъже всички....Прав е Джихан - целта на Харун е била да вкара Озан и Хазал в затвора, за да отмъсти на Джихан....
Знаете моето отношение към отмъщението - не харесвам хората / реални или виртуални/, които се подават и се оставят злобата, ненавистта  да ги завладее и тази злоба да се превърне в отмъщение. Отмъщение е да таиш с години гняв и болка в сърцето заради един миг в който ще накажеш виновника, но   ще излекува ли душата си от горчилката събирана години в този миг?  Бих искала да попитам....Спокоен ли е такъв човек...щастливо ли живее....или докато крои планове за отмъщение в дребната си душичка живота си минава....Това са хора, които живеят в миналото....и пропускат истинския живот...
В сериалите, които гледаме много често отмъщението е в основата на сюжета...Но в повечето случаи, истината не е такава, каквато я знае героя, който отмъщава. И за мен такъв герой става много отрицателен.

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 13:40 от MAMA-AN

# 519
  • Стара Загора
Ани HugЗлати HugСиси Hugмерси за споделеното Hug

Злати wavey и аз се забавлявах с клипчетата Grinning

Ани waveyднес и аз си загорих месеницата Joy Joy Joy
Какво съвпадение с майтапчето Laughing

Сиси waveyмерси за преводите Hug
Как се чувстваш днес?

Нови снимки от Ози

Ози е публикувал това в инстаграма си,но като не разбирам нищо... newsm78

# 520
Боби  Hug
Скрит текст:
Днес много се зарадвах..за първи път от месец температурите на вън бяха положителни..Дори ходих до Кауфланд и се оказа, че по тротоарите леда стои, само леко е разлигавен...Ще трябват още такива дни, да се отървем от ледената пързалка....

И аз гледах видеото публикувано от Ози. Разбрах само, че става въпрос за концерт...След това погледнах част коментарите. Ето какво е написала една негова фенка...

Цитат
please tell me that it was just a misunderstood from my side. Please tell me that you are ok and your message was about fight against cancer in general and about helping people with this disseas! Love you!

Превод през преводача...

моля да ми каже, че това е просто неразбрани от моя страна. Моля, кажете ми, че сте ОК и съобщението ви е около борбата срещу рака по принцип и за подпомагане на хората с тази disseas! Обичам те!

# 521
Това е поместено в Новинар!

Вижте как Харун напуска Твоят мой живот (Последното отмъщение на Нургюл Йешилчай)
03.02.2017

Твоят мой живот отстъпва скоро мястото си на…поредния хитов проект на Йозджан Дениз

Феновете на Твоят мой живот видяха как се потвърждават най-лошите слухове за любимия им сериал. Един по един го напускат ключови герои от поредицата. Първо си отиде адвокат Джандан, сега е на път Харун да падне подкосен от куршум.

Краят на Харун

В предстоящият епизод на Твоят мой живот мафията за пореден път поставя живота на Озан в риск. Той е в ресторант с поредния, който се е опитал да измами сестра му Хазал. От яхта наемници вадят оръжия, но Харун нахлува, за да спаси младежа, който както скоро е разбрал, е негов син.

Баръш Фалай покрива с тялото си Бурак Тозкопаран и героят му „поема куршумите”. Новият мъж в живота на Хазал се опитва да им помогне, но непоправимото вече е станало. Дали Харун умира в ръцете на Озан или болница – ще се разбере чак другата седмица.

Още преди дни Еркан Петеккая публикува снимка на екранния му съперник с Дилара и синчето им. Последователите му знаят, че така винаги подсказва драматични събития, които ще видят в сериала.

Вече от две седмици по форумите изтече информация за изненадващото напускане на Баръш Фалай и Ебру Йозкан. Очакваше се това да стане след няколко серии, но изглежда се налага преждевременно „форсиране” на историята.

# 522
        Здравейте отново момичета, Днес нямах  нет.  Появи се преди 30 минути. Имало авария по  трасето.
        След   около 20 минути започвам да пиша.  Привърших с превода. Нещо да хапнем.

# 523
Лу мерси за информацията за Парченцата. Не знам колко може да им се вярва на нашите журналисти, но това, което пишат е от това, което и ние видяхме във втория фрагман. Само не разбрах заглавието в скобите
Цитат
Вижте как Харун напуска Твоят мой живот (Последното отмъщение на Нургюл Йешилчай)
За какво отмъщение става въпрос  Thinking

# 524
Сиси Hug,благодаря за превода! bouquet

Ани Hug,Боби Hug,Лу Hug,за споделеното инфо! bouquet

И при нас беше топло!Пуснах две перални,че утре след обяд заминаваме при дъщерята!10 дни ще сме там с ММ!Дано да е така времето,че да извеждаме внучката на разходка! Laughing

Започнаха да излизат снимки с екипа от Парчетата,вече им се вижда края! Peace

https://www.instagram.com/p/BQFi2FBgSVw/

Общи условия

Активация на акаунт