Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 829
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Много аристократична баба ще гледаме в ИБ......

а и имението изглежда прекалено европейско...

# 526
  • Стара Загора
Ани waveyЛу waveyи аз не го разбрах това"Последното отмъщение на Нургюл Йешилчай"  newsm78

Ани waveyдруго си е,когато навън е топло и има слънце Grinning
Дано вече да няма такива студове и ледове Praynig

Злати waveyпожелавам ти хубаво време и приятно да си изкараш с младите и внучката в Царево Praynig
Надавам се да се отбиваш и тук при нас в темата,когато имаш възможност Peace

Деси Hugне виждам снимките,които си публикувала Close
Не знам другите момичета виждат ли ги newsm78

Тази снимка сигурно е от времето на"Съдбата" Thinking

ПП Деси waveyне знам редактира ли,но сега ги видях Peace

# 527
Злати - след като ще бъдете двама, ще ти бъде по-лесно....Дано да имаш време и да ни навестяваш, макар, че вечер по време на излъчването на епизода, няма да ти бъде възможно...Пожелавам ти много забавни моменти с малката принцеса  Hug

Деси  Hug Боби  Hug и аз преди малко не видях снимките, сега ги виждам...Но бабата ще бъде огън и жупел  #Crazy #Crazyособено след казаното от врачката...

# 528
            Продължавам от пост №   517 - моят.
Харун  -  Джихан, това не е изход.
Джихан  -  Направи това,  Харун,  такъв е  изхода.
                  Признай си  всичко  на полицията.
                  Аз  друг  изход  не  виждам.
Харун  -  Не трябва.
Джихан  -  След  малко  полицията  ще  бъде  тук,  Харун.
                  Илдъръм,  да  тръгваме.
Харун  -  Джихан, правиш  грешка.  Ако искаш  остани тук и ще видиш.
                Полицията идва и аз  ще им  предам  всичко.
                Ако искаш  да  спасиш  Озан, признай си  всичко.

Джихан и  Илдъръм  излизат.
                Харун  звъни на  Чагатай  да  събере адвокатите му.

Асу  пристига  при  Дилара.  Много я  обича. Прегръща я. Прави фасони. Много съжалявала.....
                Лъже я,...  Каза й, че  Озан е син на  Харун
                Дилара се изненада. Тя си мисли, че  само тя и Харун зная
                Пита Асу от  къде  знае ???.....от  майка им.....Асу излезе  чиста от  мръсотиите си.
               Дилара дава пари на  Асу да замине за  Америка.  Написа й  чек.
               Харун  влиза.  Изгони  Асу.  Каза й, че е крадла.

В заседателната  зала на  Дарк Блю са адвокатите на  Джихан.  Влиза  Рефик  бей.
               Илдъръм  представя на  Рефик   документотоборота на  Харун  Ергуван.
Рефик  -  Тоест, вие искате официална проверка на  вашия  холдинг.
Джихан  -  Да, г-н  Директоре.  Ние ще ви  предоставим  целият  наш  архив.
                  Нека  вашите сътрудници  да го  проверят. И ако миа нещо нелегално аз искам да знам.
Рафик - Тоест, вие искате  да проверим дали при вас в  холдинга се е провеждала  нелегална дейност.
Джихан  -  Именно така.
Илдъръм - Г-н  Рафик, г-н  Джихан  дълго  време не е  вземал  участие  в  управлението на  холдинга.
                   По лични  причини  той  отсъстваше от  Истанбул в продължение на 15-16  месеца.
                   През  това  време управлението на  холдинга  осъществяваха  децата на  г-н  Джихан.
                  И, естествено, г-н  Джихан се  притеснява, че  децата са  млади  и  неопитни, че някой  нечестни  хора са се възползвали от  тази ситуация.
                  И тогава  са се провеждали в   холдинга  нелегални  операции.

Рафик  -  Хората, които  Вие поддържате   професионалисти ли са ???
Джихан  -  Да  кажем  така......Този човек, за когото сега е омъжена  бившата  ми  съпруга.
                  Аз  дълго  време отсъствах.
                  През това време този човек е  вземал  участие в  управлението на  нашия  холдинг.
Рафик  -  Кой е  той !!
Джихан  -  Харун  Ергуван. Аз не мога точно да кажа, че  Харун  Ергуван е провеждал  конкретно нелегална дейност.
                  Но ако има  нещо  незаконно, аз искам  това да бъде  разкрито.
                  Аз  никога не  съм  имал  проблеми с  Държавата, Данъчната служба, от  момента на регистрацията на холдинга до сега.
                  Никога не сме имали  проблеми с  финансовата  полиция, нито с управляващите  органи.
                  Цялата ни дейност е  абсолютно законна.
                  Но какво е ставало  през времето,  когато ме е нямало  аз не  знам и моля  за  проверка.

продължавам веднага

# 529
Сиси пускам един пост за редуване...
Благодаря за превода  Hug

Сигурно ще се окаже, че съм голямо мрънкало....ама вече се дразня от мълчанието на екипите на Парченцата и Истанбулската булка. Не става въпрос за любопитство...Пречат ми на работата...Тъй като все още не е обявен деня за началото на ИБ, не е попълнена страницата на Стар тв с актьорите..Ние знаем кои са, но няма снимки на всички актьори от сериала ИБ - има снимки от други сериали, а аз правя портретите с участващите актьори със снимки от сериала, който ще гледаме. Защото тук те изглеждат така, както героите им.....
Оплаках се....Дано някой от екипа на сериала да чете темата  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 20:39 от MAMA-AN

# 530
Деси HugБоби HugАни Hug,благодаря за новите снимки! bouquet
Ще минавам през темата,при всяка възможност! Wink

Хубаво е, че Ипек Билгин участва в ИБ!Невероятна актриса е!Дава уроци по актьорско майсторство на млади актьори!Преди време писах за нея къде съм я гледала! Peace

Тук е в Езел....

Тук е в ''20 минути''(директор на затвор) с Туба! Peace

Сиси,благодаря за преводите! Hug

# 531
                       Продължавам от  моя  пост № 528

Харун е  събрал  адвокатите си.
Адвокат  .  Никой не  може да обвини Вас  или вашия  холдинг в  нищо. Не е възможно.
Харун - Но ако  полицията направи  лабораторни анализи, то ще  разберат, че документите са подправени.
Адвокат  -  Но те не  могат да докажат, че Вие сте  свързани  с   тези  книжа.
Чагатай  - Ако  Джихан  Гюрпънар даде показания  против  брат  Харун??
Харун  -  Джихан  вече отдавна е дал  показания  пред  полицията.

Харун   вика  Чагатай  отвън. Останаха  двамата.
Харун  -  От този момент  ще шпионирате  Дамир.  Аз трябва да  знам   всичко, което той  прави.
                Снимайте  всичко.
                 Снимайте  Дамир с  кого се среща ????  Всичко.

В  жилището на  Озан са:  Рахми, Джихан, Джансу, Хазал.
                Джихан каза на момичетата, че  бащата на  Озан е  Харун.

Озан е при  Митат.
Озан - Представи си - той  взриви колата на  татко, после  взриви  яхтата му.  Там  уби едно  малко дете.
            После изпрати  баща ми в  затвора. Какво ли  зло не  направи на семейството ни, на  Хазал.  Той е   моят  главен  враг.
            Аз просто не навиждам  Харун. Ненавиждам го повече от  всичко.
            И изведнъж се оказва, че  този  човек е  моят  биологичен  баща.
            Аз даже и в  страната на  кошмарите  такова  зло не  мога да си  представя.
           Никога.  То знаеш ли кой  е моят  най-голям  дявол - майка ми и мъжа, който да сега  си  мислех, че е моят  баща.
           Те  двамата през  всичките тези години са ме лъгали.
            Те  ме  отгледаха в   лъжи.
            Аз на тях  никога няма да им  простя.
            Не можеш   да си представиш  колко съм  зъл  на  майка и на  Джихан.
            Но аз  всичко ще  разказвам  на   всички.
            Нека хората да знаят какво отвратително  гадно  семейство  сме.

Дилара си  сппомни за  Хазал. Отиде при нея - разцелуваха се.

Джихан и  Илдъръм.  Пристига г-н  Мухарем - специалист от  Анкара  по тези дела.
           Илдъръм го повика.
           Този  Мухарем ще издири  дейността та  Харун  Ергуван.

Хазал и  Дамир  обядват.  Дамир й  казва, че тя е  спициална за него.
           После отидоха в  офиса на Хазал да му даде докумнтите. Дамир си отиде.
           Митат влезе  при  Хазал. Кара й се. Не познавала хората.  Сега  влиза  Дамир - забравил си  шапката.
           Митат нищо не й каза.

Дамир  нарежда на  Азра да проучи  всичко за  Митат.
           Дамир каза на  Азра, че ще убие  Харун,  когато  му   препише и  другата  половина от ERG.

Джансу изпусна  количката  на  Емре. Тя падна в  басейна. Дениз се  хвърли във  водата да спасява бебето.
           Видяха, че бебето е  в   ръцете на  Кериман.

Социалните отидоха  при  Джансу.  Взеха  Емре. Джансу  реве.  Бебето си замина.
           пристига  Джихан.  Успокоява  Дениз, че е постъпил  правилно. Грешката е на  Дилара и  Джансу.

Джихан взе  Джансу със  себе си.

Азра  следи  Митат.  Една  вечер  Митат отива с  полицаите в  една вила. /не го разбрах  къде е/.
         Митат се ръкува с  полицайте, колегите.  Идва полицейска кола със сирени и  светлини.

Рефик  -  Честно, аз не очаквах  Джихан  Гюрпънар  ще се обърне  към  нас и ще  поиска  ревизия на дейността на своя  холдинг
Митат  -  Аз също не съм  очаквал.
                Но нима той иска да излезе чист.
Рефик  -  Аз  си  мислех, че  Джихан е чист.
                Явно  Джихан  няма  никакво отношение   към   черните  дела  на  Харун  Ергуван.
                ние за сега не  знаем  какво иска да постигне Джихан  Гюрпънар и с  каква  цел  иска ревизия???
                И до тогава, докато не разберем, ще  даваме  вид, че  Джихан е  заподозрян.

продължавам веднага.

# 532
                           Продължавам от пост № 531.

Дениз  пише  писмо  на   Джансу.

Писмото:  -  Джансу, може ти  много да си ми ядосана  на  мен, може би ти ме и ненавиждаш.  Но аз  бях  длъжен да  дам  бебето  на  социалните.
                       Бях  длъжен да го  направя, знаейки че  че ще ми се  разсърдиш и ще се  разруши  нашето  семейство.
                       Аз знам, че ти  няма да ми простиш на мен за това, че не ти  казах.
                       Аз  също не мога да си  простя на мен Джансу,ние с  теб не  се справихме.
                       Ние с  теб си подарихме  най-прекрасната  любов  на  Земята.  Подарихме си един на  друг безгранично  щастие.
                       Но, ние не   успяхме да   запазим  това  щастие.
                       Ние отново и отново си причинявахме един на друг  огромна, безмерна   болка.
                       Аз   считах, че  нашата  любов  ще преодолее  всякакви  прегради.
                       Но аз   сгреших. Аз вече разбрах, че  времето  няма  нищо да промени.
                      Аз се  превърнах в   човек, който с  всеки един ден и вси по-силно и по-болезнено те обиждам.
                     Нашата любов се  пръсна на парчета. А не мога.....
                     Аз нямам  сили да продължавам с  тези отношения.
                    Аз не мога да изменя нито на теб,  нито на мен и за това съм  принуден  да си отида.
                    Отивам си, колкото и  силно да те  обичам.
                    Прости ми,  любима.

Дениз си отиде.  Семейството им  се  разкъса на парчета.

Екрем и  Рахми излизат от  съда.   Имат си нов  адвокат. Той му  движи работите.

Азра докладва на  Дамир :  Митат е един от  най-известните  хакери,  финансов  експерт,  бивше гадже  на  Хазал.
                    работи в  полицията.  Има  звание:  "Майор   Митат Мете  Парса."  Работи с  крупни  фирми на   щатско ниво .
                    Специалист по  икономически  престъпления и  пране на   мръсни  пари.

След 10 мин. продължавам до края да го  напиша.

# 533
Сиси благодаря за превода  Hug

Цитат
"Сериал Вдребезги моего брата Эркана подходит к концу. Мне очень интересен его новый проект"

# 534
                              Продължават от моя пост № 532.

гн. Мухарем  -  Аз разучих всичко за  Харун  Ергуван, г-н  Джихан.
                         Проучих кои са му  фирмите ??
                         Преди 3  месеца той изведнъж е  продал  половината от  холдинга си на  Дамир  Янков.
Джихан  - Д обре, благодаря Ви.  Това е то - безчестната утайка на обществото.
                 Харун на  всички  каза,че   отива   в  Дубровник.  Приключил с  миналото си  и сега няма никаква  работа с  мафията.
                 Харун излъга  всички нас.  Той е  продал  половината от  фирмата си на най-опасния  човек от  Балканската  мафия - Дамир  Янков.
                 Как това е  възможно ????  Каза ми, че мога да съм  спокоен,   Илдъръм.
                 Той е продал  фирмата на  Дамир  Янков.
                 Харун  вкара в  нашия   живот  този мафиот Дамир. А на мен  все това  казва, че е загубил  половината от  състоянието си.
                 Ама, че е голям  мерзавец.
                 Аз трябва да разреша  този  проблем   из  корена  му.

Във  вестника има снимка на  Джандан. И статия за тайнствената й  смърт.

Чагатай  снима  морето, Дамир и   Хазал.

Джихан,  Азми и Бахтияр  отивот у  Дилара
Джихан  -  Аз  дойдох, за да  прибера  Дилара и  Алаз.
Харун  -  И  къде ще ги  заведеш ???
Джихан  -  На  безопасно  място.
Харун  -  Джихан, не  говори  глупости, ела на себе си.
               Ти никъде няма да ги  водиш.
джихан  -  Те тук не са в  безопасност,  Харун.
                  Ти това  много добре го  знаеш,  Харун  .  За какво говориш,  Джихан ???
Харун - За какво говориш???
Джихан  -  Нима ти не каза, че си  приключил  с  Балканската  мафия и си дал  половината от  своето състояние.
Харун  -  Да,  приключих.
Джихан  -  Ти стана ортак  с  Дамир Янков.
                  Ти го доведе тук в  нашия  дом.
                   Ето ти доказателството.
                  Ти доведе тук у нас  този  мерзавец.
Джихан  -  Моите деца, Алаз и  Дилара са изложени  на опасности.
                  Нима  Дамир  един  път не дойде  тук.  Спомни си Дилара.  Той  беше  прегърнал  Алаз в
                   скута си ???
Дилара -  И аз  си  спомних,  Джихан.
Харун  -  Ти не можеш да  вземеш  моята  жена и  моят  син.
Джихан  -  Отидете в  един  хотел.
Харун  -  Аз няма да пусна  жена  си.
Джихан  -  Тогава тръгвай на  друго  място.

Полицията  влиза.  Търсят  Харун  Ергуван.   -  Вие сте длъжен да дадете показания  относно работите по  междуародната търговия.
               Идвайте с  нас  в   полицията.
Харун  -  Дилара, всичко ще  реша и ще се върна.
               към  Джихан  -  Ти на мен  за  всичко  ще отговаряш.
Джихан  -  Добре.
Харун  -  Джихан,  ти не   знаеш  на  какво аз  съм  способен ???
Джихан  -  Аз  прекрасно  знам  на какво си  способен,  Харун.
Харун  -  За   всичко ще   ми  отговаряш
Джихан  -  Ще  видим.
Джихан  на  Дилара  -  Виждаш ли ние  до  какво доживяхме???
                Ще видим този път  дали ще се измъкне ???

Край на 89-ти оригинален  епизод  на  сериала "Разкъан на прачета "

# 535
Сиси благодаря за превода  Hug

Цитат
"Сериал Вдребезги моего брата Эркана подходит к концу. Мне очень интересен его новый проект"

Слънце, много ти  благодар за постовете . Помагаш ми страхотно.
Сега ще лягам, че не ми е комфортно, утре ще се  включа.
Явно сериала се  финализирва вече. Вероятно  Асу ще се спаси,  щом като са намерили  трупа на  Джандан.  На моят  акъл  още  2 серии   и  Туто Ла Финито.
Ще притупат  работата на Интерпол, защото не  знаят какво да играят. Не остана време за писмата
на  Екрем е  майката на  Дилара,  както и Асуто се гонвеше да  завладее  имението.
Пак да пиша - играта на  Баръш  Фалай е  уникална. Чела съм, че  един актьор да играе отрицателна  роля е  много  трудна  работа.
За това  само го  чакат да приключи тук и  веднага го  грабват без  почивка.
Големите актьори и актриси не остават  без  работа.
Само много искам  Дилара да си  роди  бебенце.  Много ще й прилича.

Как е нашето момиче  Хатиджето ??  Иска ми се да има новини за нея.

# 536
Сиси - заслужаваш почивка на топличко...и утре е неделя...не бързай да ставаш...
За Харун и заканата...
Цитат
Харун  -  Джихан,  ти не   знаеш  на  какво аз  съм  способен ???

Не само Джихан и ние разбрахме на какво е способен Харун бей....Но както ще видим в понеделник, няма да има време да покаже още на какво е способен...

Сиси - няма никакви новини за Хати...Бременността напредна и навярно повече си стои в къщи...Ще чакаме бебчо......

# 537
Ани, ето ти я сладуранката - расте....

# 538
Ани, ето ти я сладуранката - расте....

Мерси Деси  Hug
Много ни е хубава и сладка Хати  love001 love001 Истинската бременност я прави още по-красива и сладка  Hug Hug

# 539
  • Стара Загора
Добро утро food010МОМИЧЕТА Hug Hug Hug
Прегърнете щастливите мигове, насладете им се, усетете ги! Красотата на света се крие в една мечта, в една любов, в една искрена усмивка, в едно приятелство до край, в една нежна дума, в една мила изненада ... изживейте ги!
Имайте своите тихи мигове на щастие днес  Hug
И ги пазете непокътнати през цялата седмица Peace
Щастлив неделен ден Flowers Four Leaf Clover
Ани HugДеси HugХати си е все така хубава Grinning
Бебчо расте в коремчето на мама pregnant

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 09:23 от bojana maneva

Общи условия

Активация на акаунт