Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 827
  • 737
  •   1
Отговори
# 540

С чаша ароматно кафе, ви пожелавам  красива и пъстра неделя Нека ви е слънчево и много щастливо  - хубавото предстои
Добро утро на всички

Скрит текст:
С какво ще запомня Джихан  Thinking

Въпреки, че не беше идеалния образ, Джихан беше добрия баща - обичаше всичките деца, стараеше се да ги разбира, грижовен без значение дали детето е негово или не. Джихан  даваше сила  и защита за децата си. И той допускаше грешки, но се стараеше да бъде приятел с децата си,  той обичаше всички деца еднакво...

ПП

Боби  Hug докато оформя поста си, ти вече си се появила с кафето и прекрасните пожелания за днешния ден - и ти бъди щастлива  Flowers Four Leaf Clover lovekiss

# 541

Боби разбрах посланието на Ози - вчера - 04.02. е бил Международен ден за борба с рака.
"Международен ден за борба с рака ( Световен ден на рака ) се чества всяка година на 4 февруари , с цел да се повиши информираността за заболяването на рак , тяхната профилактика, диагностика и лечение."

# 542
  • Стара Загора
Ани waveyблагодаря за поничките и инфото за записа на Ози Hug
Поне разбрах за какво говори Peace
Много хубаво от негова страна,че е публикувал това изказване на деня за борба с рака Hug

# 543
Боби - в изказването му разбрах само думата концерт - може би е имало благотворителен концерт  Thinking

И Хати в близък план от срещата й с приятелите вчера....

# 544
Неделя е...Да се позабавляваме....

DNZ | Meleğim | 4.Büyük Ankara Festivali

видео тук

Видеото го видях при мамашите. Не разбрах от кога е, но виждам, че Ози пее за група младоженци...Най-интересното ми беше, че булките гледаха повече Ози отколкото съпрузите си  Joy Joy Joy Joy Joy

# 545
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Боби HugАни Hug,благодаря за кафенцето,закуската и пожеланията! bouquet bouquet

Сиси Hug,благодаря за преводите! bouquet

Деси Hug

На всички благодаря за инфото и новите снимки,които сте пуснали! Hug Hug Hug

Баръш свърши със снимките и разпуска със семейството си! Laughing

Кериман
https://vk.com/studiyaperevoda?z=video333032738_456239273%2F2f9c … l_wall_-100436229

Сега ще приготвям багажа и следобяд пътуваме! Peace

Имах да чета много постове от снощи и окъснях! Laughing

Приятна неделя на всички! bouquet

# 546
  • Стара Загора
Ани waveyмерси за видеото Hug
И аз да бях,щях да гледасм Ози Joy Joy Joy
Злати Hugприятна неделя и на теб Peace и лек път newsm10

Попаднах на статия за Еркан Simple Smile
Сигурно за повечето от вас не пише нищо ново,но прочетох някои дребни  неща,които не знаех... Thinking

Цитат
Еркан Петеккая знае как се печелят пари – убийствен работен график и…дребен ритуал за късмет

Еркан Петеккая познава пътя до Анадола и обратно. Половината от живота му е на скитник, но другата – на принц. Турската звезда познава живота в бедност.
Роден е в Диарбекир и дори за малко е оставен в сиропиталище. Отнема му много години да живее в разкоша, в който работи, но със семейството си е обиколил и доста хотели. Не че нямали къде да живеят, но неговата работа ги принудила да се примирят с такова решение. Един от първите му успешни проекти – „Beyaz Gelincik“ ( Памуковата принцеса ) изпраща актьора в родния край. Снимал в Адана от 2005 до 2007 година и никак не е искал да бъде разделен от съпругата и едногодишния си син. Договорил се с жена си и всички заминали заедно. Пет години по-късно, заради снимките на сериала „ Дила “, зарязали модерния Истанбул, но след финала се върнали в мегаполиса. За да осигури на своя единствен син стабилна среда, избрали Бейкоз – квартал в азиатската част на града. Купили вила с голям двор. Имотът е разположен сред красива природа, далеч от градската суматоха. На горния етаж са разположени спалните и тоалетните, а на партера – просторният салон, в който Еркан Петеккая сложил голям телевизионен екран. Там кани приятели, с които следи мачовете и се радва на специален кът за неговите инструменти. На приземния етаж са кухнята, трапезарията и ателието на Дидем. Из цялата къща ще видите нейни платна в ярки цветове. Домът на семейството Петеккая е модерно оборудван, но многобройните детайли в него показват, че се почита традицията на източна Анадола, по-точно – Диарбекир. На масата им има задължително чиния с плодове, бадеми, фъстъци и ядки, защото, както казват, че това привлича изобилие. В градина има разположен голям басейн и футболно игрище за Джан , приятелите му и любимия лабрадор Шансли. Гостите обаче най-много харесват органичната градина и барбекюто!
„Израснах в къща с градина. Поддръжката й и отглеждането на зеленчуците тогава бяха мое задължение и удоволствие, а сега се занимавам само със събирането на плодовете „, шегува се актьорът. Еркан Петеккая има още един ритуал, който носи от родния край. Казва, че му носи късмет: Всяка сутрин на гладно яде три маслини и пие малко зехтин.

източник: zajenata.bg

# 547
Злати - позната история
Скрит текст:
Багажи, лекарства, и всичко необходимо за десет дневен престой. Предполагам, че ще пътувате с кола, а аз пътувам с автобус и ми е ограничено количеството багаж, което мога да взема, защото трябва и да се носи....Но най-важното е да имаш 2 чифта обувки - едните в багажа...
Приятно пътуване и да си изкарате чудесно  Hug

Боби - чела съм много неща за Еркан, но всеки път научавам по още нещо...Например не знаех за ежедневния му сутрешен ритуал....

# 548
  • Варна
Днеска слънчицето е огряло
и за Бризка се засмяло,
че празнува ден рожден.
Ха, дано е той благословен!

Още 365 пъти Земята се завъртя, заедно с мен около оста си и направи поредната си обиколка около Слънцето. Да се почерпим по този повод:

Скрит текст:

Наздраве!

И да не забравя тортата 

и още нещо:   

# 549
Бризчее Hug,честит рожден ден,мила!
Да си жива и здрава!Много щастие,любов и сбъднати мечти!  Flowers Four Leaf Clover Heart Eyes love001
Благодаря за страхотната почерпка! Drunk

ПП Боби HugАни Hug
Скрит текст:
Да ще сме с кола,но така пък слагам много багаж,лаптопа,подаръци! Laughing Йони чака с нетърпение!Вика ми-''Бабо,Тинеее! Wink

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 12:28 от Zlatina3

# 550
baloni  Честит Рожден Ден Бризче   baloni

От цялото си сърце ти пожелавам 365 дни здраве, обич, щастие и късмет. Да мечтаеш и да осъществяваш мечтите си, да търсиш и да откриваш неоткриваемото, да се бориш и да покоряваш непокорното, да се пресягаш и да докосваш недокосваното. А ние, момичетата от темата винаги ще бъдем с теб с цялата си обич на която сме способни  Two Hearts Чесит празник и наздраве

ПП - благодаря за почерпката  Hug

# 551
  • Стара Загора
Бризче HugЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Нека бъде една година изпълнена с вдъхновяващи дни, успешна и заредена с приятни емоции!
Нека думите"обичам те"и"благодаря" докосват често сърцето ти!
Когато пожелаваш нещо на себе си, помни, че едно днес е повече от две утре
и това днес започва с теб сега!!!
Стремителен полет в бъдещето и голяма прегръдка от мен

Скрит текст:

Kaderimin Yazıldığı Gün - Elveda

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 14:23 от bojana maneva

# 552
Бризче, честит рожден ден!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 553
Злати  Hug Боби  Hug Деси  Hug и на всички момичета, които ще наминат по-късно - прекрасен след обяд - да се почерпим и повеселим за здравето на Бризчето  Hug

Боби много харесвам този клип с Елиф и Кахраман...Но не искам да се сбогувам с тях. Както Сон бахар, Дила и Съдбата остава за винаги в сърцето ми...

Поздрав и от мен...

Kaderimin Yazıldığı Gün - Kahraman & Elif (Mustafa Ceceli - Gül Rengi)

https://youtu.be/u7Zz07MC0rM

# 554
  • Плевен / София
Днеска слънчицето е огряло
и за Бризка се засмяло,
че празнува ден рожден.
Ха, дано е той благословен!

Още 365 пъти Земята се завъртя, заедно с мен около оста си и направи поредната си обиколка около Слънцето. Да се почерпим по този повод:

Скрит текст:

Наздраве!

И да не забравя тортата  

и още нещо:  

Бризче Heart Eyes
Честит рожден ден  Party да си жива и здрава и всички твои мечти нека станат реалност Heart Eyes
Скрит текст:
Здравейте момичета
Няколко дни не съм писала и съм пропусна събития.... хубави за Ани
Скрит текст:
да ти е жива и здрава снахичката и с внучка да те зарадва
и тъжни за Сиси
Скрит текст:
моите съболезнования... Cry и бързо да оздравяваш...
Дойде и края на Парченцата....и започва ИН.....много радости и скърби преживя Джихан, но така е и в живота лошо с добро се редуват....
Деси,Лу,ЗлатиHug
хубав ден ви желая, че от вторник пак ще вали... Peace

Общи условия

Активация на акаунт