Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 870
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Привет момичета  Hug
Правя организация и остава малко време за темата....
Скрит текст:
Ще пътувам в неделя сутринта, за да използвам светлата част на деня - нали има проблем на магистрала Хемус и не се знае колко време ще се чака по пътищата...
Снощи са водили малкия на доктор - за сега има само хрема и кашлица от сополите, но докторката е препоръчала, ако има възможност да си остане в къщи и ако не спрат сополите контролен преглед в понеделник. Вчера когато са го взели от яслата са ги предупредили, че едно от децата с които той си играе /Миро/ е бил с температура и са извикали майка му да го вземе....Така, че ще се гледаме поне една седмица. Ходих да купя блатове за торта Медовик и кондензирано карамелизирано мляко за да му направя торта.
Лу  Hug Боби  Hug Злати  Hug благодаря за споделеното  Hug
Честит имен ден на празнуващите на днешния ден  smile3525
Рускините са пуснали запис от участието на Еркан в "Сова"....

Erkan Petekkaya GECE KUSU / Uçankuş TV 8 Şubat 2017

видео тук

# 692
Привет! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за ранното кафенце,новите снимки и инфо за ИБ! bouquet

Ани Hug,благодаря за преведения фрагман и видеото с Еркан! bouquet
Митат дали е останал жив! Thinking

Деси HugЛу Hug

Днес е петък и очакваме новите снимки и озета! Peace

# 693
Злати - докато все още не съм баба гледачка, ще се грижа да слагам новите нещо...Следващата седмица - кой когато може....

Ето и новите снимки за 91 епизод на Парченцата....

Остава загадка какво се е случило с Митхат....Няма нищо по този въпрос и на снимките..... Thinking

# 694
Ани Hug,благодаря за новите снимки на Парчетата! bouquet
И аз се зачудих за Митат още като видях фрагмана! Peace Очаквам да преведат озета!Може нещо да разберем от него! Peace

Joy Joy Joy

# 695
Да пусна и друг пост,че да я изпишем темата,за да може Ани Hug да пусне новата преди да замине! Wink

# 696
# 697
  • Стара Загора
Ани HugЗлати HugДеси HugЛу Hug

Ани waveyдойде време и ти да ходиш отново в София при малчо Grinning
Горе-долу се редуваме...

Скрит текст:
Сватята от снощи до 16,02,(докато си дойде сина)ме отмени и ще стои при снахата(дъщеря си)и малкия
За сега съм си у дома Grinning

Ани,ще му се порадваш на малкия,ще му направиш и торта,само дано не се разболее по-сериозно Praynig
Омръзна ми този студ и сняг,а и прогнозата пак е за минусови температури ooooh!

Злати waveyколажа е смешен Joy Joy Joy
Той Рахми такава жена заслужава,като Кериман hahahaда му спре тока  Laughing

Скрит текст:
Злати,половината дни от командировката минаха...
До кога ще си при дъщерята?

Явно Star.tv са потвърдили,че 1-ва серия на ИБ ще бъде на 17,02, Thinking

Цитат
Star TV’nin iddialı yapımı İstanbullu Gelin’in yayın tarihi belli oldu.
Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Hayal Köseoğlu, Neslihan Yeldan, Fatih Koyunoğlu, Dilara Aksüyek ve Güven Murat Akpınar’ın paylaştığı yapımın ilk bölümü önümüzdeki cuma akşamı izleyiciyle buluşacak ve ‘Arka Sokaklar’, ‘Aşk ve Mavi’, ‘Survivor’, ‘Dayan Yüreğim’, ‘Güldür Güldür Show’, ‘Payitaht Abdülhamid’ gibi iddialı rakiplerle zirve mücadelesi verecek.
İstanbullu Gelin, ilk bölümüyle 17 Şubat Cuma 20.00’de Star’da!

İstanbullu Gelin

Тук пише нещо за сериала,но преводача го превежда ужасно... Crossing Arms

Цитат
ÖZCAN DENİZ’E 2 MİLYON DEĞERİNDE YALI!

Özcan Deniz ile Aslı Enver’in tutku dolu bir aşka hayat vereceği ‘İstanbullu Gelin’in çekimleri için özel bir yalı inşaa edildi.
Akşam’da yer alan habere göre kiralık yalıların sezon boyunca dolu olmasından dolayı güzel bir yer bulamayan dizinin yapım şirketi O3 Medya, bu duruma kendince bir çözüm buldu.
Şirket, İstanbul’da kendi yalısını inşaa etti.
Aylık kira vermek yerine dizi için yepyeni bir yer inşa eden yapım şirketine bu yeniliği ise pahalıya mal oldu. Yalının yapımı için 2 milyon TL harcandığı iddia edildi.

İstanbullu Gelin

ПП Злати,Ани,и аз съм на линия;-ако искате да се редуваме да свършим темата?

# 698
Здравейте  мили мои  момичета, приятна петък  вечер.  Желая ви много усмивки  и  само  радости.

Ани, много ти благодаря за интервюто с Еркан Петеккая. Не успях да го изгледам всичкото, тъй като не им  знам езика и ми доскуча.
Може би рускините ще пишат  нещо.
Тази вечер ще чакаме ли превода на  90-ти епизод или утре????
Мисля, че  в  понеделник - 13-ти няма да финализират сериала.  Ако започнат да  разплитат преводите на Балканските черни пари, поне още една серия.
Ама, не се знае какво ще си измислят. Впрочем те вече са си го измислили.  Само, че не ни го  казват на нас.
Според мен занулиха  Баръш  Фалай,  защото го  чакат  на  мига за снимките на другия проект.  Освен  това  ще  разплитат дейността на  Майзен  Корпорейшън, защото ERG  е  чиста. Там няма какво да търсят.  Така си  мисля, че ще  бъде.
Явно  Дамир  Янков е  жив. Не мога да си го представя, защото  Азра е абсолютен стрелец  и при нея  грешка няма. Не може да не го е  улучила.
За Митат  -  той беше с  гръб  към  прозореца, от  където стреляха, значи куршумите са го  засегнали от  към  гърба.  Никакви  новини за него.
Надявам се утре да има новини за тях.
Защо Хазал  толкова  траурно го даде ??  Тя ако знае  Харун  как я  натопи и нея в  прането на черните пари и щеше да лежи цял  живот зад  решетките.  няма да носи  тези  черни  дрехи.
Остава да видим как останалите  трима бащи от  Балканската  мафия ще са зад решетките во  веки  веков.
До после.  Пак  много  дълго  стана.
Благодаря на всички момичета за постовете ви. Разкошни сте ми.

# 699
   И аз ще помагам.

# 700
  • Стара Загора
Сиси Hug

Малко майтап... Laughing

Скрит текст:

# 701

Сладури, моля вижте има ли превод на 90-ти епизод?  Благодаря ви.

# 702
  • Варна
Привет момичета  Hug
Скрит текст:
Правя организация и остава малко време за темата....
Скрит текст:
Ще пътувам в неделя сутринта, за да използвам светлата част на деня - нали има проблем на магистрала Хемус и не се знае колко време ще се чака по пътищата...
Снощи са водили малкия на доктор - за сега има само хрема и кашлица от сополите, но докторката е препоръчала, ако има възможност да си остане в къщи и ако не спрат сополите контролен преглед в понеделник. Вчера когато са го взели от яслата са ги предупредили, че едно от децата с които той си играе /Миро/ е бил с температура и са извикали майка му да го вземе....Така, че ще се гледаме поне една седмица. Ходих да купя блатове за торта Медовик и кондензирано карамелизирано мляко за да му направя торта.
Лу  Hug Боби  Hug Злати  Hug благодаря за споделеното  Hug
Честит имен ден на празнуващите на днешния ден  smile3525
Рускините са пуснали запис от участието на Еркан в "Сова"....

Erkan Petekkaya GECE KUSU / Uçankuş TV 8 Şubat 2017

видео тук

Привет, прекрасници! Hug Hug Hug Hug
Ани, не съм погледнала още каченото предаване от Учан куш, но непременно ще го изгледам, защото беше загатнато, че може да му зададат въпроси за заведеното дело срещу Нургюл. Сега като знам, че се е отказал и е изтеглил жалбата си, ми е интересно какво биха могли да го питат, пък и той какво ще каже. Не че е кой знае какво, но пък аз съм водолей и ще умра от любопитство.
Сега пак ще си позволя да помърморя за рускините. Може и да са прави, ама аз като не мога да намеря доказателства и не приемам техните преводи. За какво говоря: за тая „Сова“. Ама откъде им хрумна това име?! Учан куш го превеждаха по едно време – Знаещите птици! …????? Да се чудиш и маеш откъде им хрумна?! Куш – в превод е птица, а учмак е глагола летя /в неопределената му форма/ и става  учан кушлетяща птица. Откъде дойде това знаещи????? А пък птици??? В мн. ч трябва да е кушлар. Както и да е…. Та предаването е Гедже кушу. Геджевечер, нощ. За куш вече писах и става „Нощна птица“ А сова, бухал, кукумявка е байкуш. Та в тази връзка Сисони е права- няма сова, няма бухал, значи има мухал ама според рускините, а иначе рубриката е „Нощна птица“ и в нея и преди са гостували известни личности, преди всичко актьори, певци и др. подобни. Аз например гледах едно такова гостуване на хореографите на ансамбъл „Огънят на Анадола“ и бях много впечатлена.
Ето едно видео от този ансамбъл
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 18:50 от *¨*morski_briz*¨*

# 703
Бризчето ми, моля те, когато ти паднат под  ръка  такива  танци, пускай ни ги и на нас.
Вие сте младички и може да ги видите на живо, ама Сисони - едва ли.

На руски "сова" е  "сова" или   "бухал" на български.

# 704
  • Варна
Сисони, аз на руски зная как е, обаче как от турски е станало на руски? Joy Joy Joy Joy Скъпа, аз не критикувам Ани- разбира се, че ще напише това, което е прочела! Hug Hug Hug Написах, че мърморя за рускините - те как от турски са го превели на руски!!!!!!??????? ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ето ви и моя непретенциозен превод на новините, които Боби е постнала:

първата:
Стар тв обяви датата за старт на новия си амбициозен проект.
Ролите в него са поверени на Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Hayal Köseoğlu, Neslihan Yeldan, Fatih Koyunoğlu, Dilara Aksüyek ve Güven Murat Akpına и с тях ще се срещнем още следващият петък в първата серия.
Сериала влиза в сериозна конкуренция с ‘Arka Sokaklar’, ‘Aşk ve Mavi’, ‘Survivor’, ‘Dayan Yüreğim’, ‘Güldür Güldür Show’, ‘Payitaht Abdülhamid’, които също са доста амбициозни и имат много зрители.
„Истанбулска невеста“ първа серия 17февруари- петък -20.00 ч по стартв.
/имената не съм ги превела за да не се занимавам и с тях- те вече са ни известни; предаванията в този ден - също/
втората:
Йозджан Дениз и Аслъ Енвер са готови да покажат страстната любов, която ще оживее в „Истанбулската  невеста“ в частно имение, построено специално за снимките.
Според последните новини от снощи компанията О3  Медия не е успяла да намери подходяща вила или имение под наем и  затова са взели решение да изградят такова.
Имението е построено в Истанбул.
От компанията твърдят, че ще им излезе по-евтино отколкото ако плащат наем, независимо, че до момента са изхарчили 2 млн турски лири за изграденото имение.

Общи условия

Активация на акаунт