Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 870
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Стара Загора
Бризче Hugмного,много ти благодаря за превода
Като публикуват нещо ново на турски и не мога да разбера за какво става въпрос,ме е яд и се ядосвам smile3514
Но ти се яви като добрата фея и разбрах за какво става дума Naughty
Още веднъж ти благодаря Hug

# 706
Здравейте момичета  Hug
Влизам, за да питам дали е потвърдена информацията за 17 февруари, за да напиша в новата тема и благодаря на Боби и Бризчето, че са намерили и превели информацията - значи пиша 17.02.2017 год.

Правя съвсем нова тема и става бавно...но скоро ще бъда към края. По-късно тази вечер ще я пусна, ако сме свършили тази. Имам още малко работа.

Злати, Боби, Сиси, Бризче - благодаря ви за разбирането, че трябва да пусна новата тема преди да тръгна, защото там няма да имам никакво време.....

И малко подробности....

Скрит текст:
Моето слънчице няма температура, което е успокоително,  но има много сополи и дори ги изкарвал, като на повръщане. Това означава, че се стичат в гърлото му и той не умее да ги изхрачи....Днес си е играл, бил веселичък. Дано да се размине само с това....

Нямам време за писане - до по-късно...но вие пишете....

# 707
  • Варна
 newsm78 Имаме топла връзка "Парченцата" и "Булката"

Тези сладури били гаджета. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 708
  • Стара Загора
Ани waveyотсега ти благодаря за труда,който полагаш,за да ни създадеш хубаво местенце за приятно прекарване Hug

Бризче waveyне са лоша двойка Thinking
Нея съм я гледала в"Милост"

Нови снимки от Ози  Peace

# 709
Момичета, защо спряхте...Вече съм готова с новата тема...Давайте, че няма време  Grinning

newsm78 Имаме топла връзка "Парченцата" и "Булката"

Тези сладури били гаджета. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Виж ти...вече сме и сватове с Джихан бей..... Grinning

Боби дано да съм направила наистина хубаво местенце  Praynig

# 710
  • Стара Загора

Club Arena Bochum Özcan Deniz Konseri

# 711
Ани Hug,дано се разминете леко с внучето! Praynig Peace

Боби Hug,благодаря за инфото! bouquet Явно ''Звездите са ....''по Стар тв,който започна в петък на мястото на Ашка ще го местят тъй като е с нисък рейтинг(освен в понеделник,ако свърши Парчетата)! Peace
Скрит текст:
До вторник сме при дъщерята!

Бризче Hug,благодаря за преводите и уточненията! bouquet

Цитат
Сладури, моля вижте има ли превод на 90-ти епизод?  Благодаря ви.
Сиси Hug,утре ще има превод! Peace
Вюсал М. е пуснал инфо,че детенцето му е рожденник и ще закъснее с превода! Peace
Цитат
Дорогие мои и любимые
Знаю, что Вы очень сильно ждете сегодня серию и меня нет со вчерашнего дня. приношу свои искренние извинения. Сегодня у моего сыночки, у моей кровинушки, у моего единственного день рождения и я только пришел домой. Обещаю, что не лягу сегодня спать пока не залью серию. Спасибо за понимание.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 21:37 от Zlatina3

# 712
  • Стара Загора
Злати waveyАни wavey

Özcan Deniz 2014 yeni video

# 713
Злати - причината за не стане превода на Парченцата е напълно основателен...Да е жив и здрав малкия и да се радва на щастливо детство  Hug

Боби благодаря за поздрава  Hug

Поздрав и от мен - днес цял ден тази песен се върти в главата ми....

*•❀•*Beni Affet*•❀•* Прости ми! *•❀•*

https://youtu.be/sckoeg9iO9U

Какъв цвят очаквате да бъде новата тема...Само ще подскажа - скоро не съм правила такъв цвят....

# 714

Цитат
#diziturkHaber

Неожиданное «продвижение»  в ссоре Эркана Петеккая и Нургюль Ешильчай!

После ухода Нургюль Ешилчай из сериала «Вдребезги» ее отношения с Эрканом Петеккая ухудшились так, что дело дошло до суда. Нургюль Ешилчай обвинялась в том, что отправляла актеру сообщения, содержащие оскорбления, но впоследствии Петеккая забрал жалобу обратно.

Судья Доган Юджесой сказал следующее: «Вы знаменитые в Турции люди. Мы с любовью наблюдаем за вами. Видеть вас здесь очень грустно. Я рад, что дело завершилось таким образом».

После такого решения Эркана Петеккая актриса Нургюль Ешильчай выложила в своем Инстаграме фото со своими адвокатами и подписала его так: «Правота заставляет сдаться».
https://vk.com/erkanpetekkayafan

# 715
Цитат
Какъв цвят очаквате да бъде новата тема...Само ще подскажа - скоро не съм правила такъв цвят....
Ани Hug,очаквам жълт! Laughing

# 716
  • Стара Загора
Ани waveyЗлати  55 ме изпревари Grinning
И аз щях да пиша жълт...,ама като се замисля,май и зелена тема не си спомням newsm78

# 717
                Злати, Златното момиче, здравей.
                И ти си при твоето  Слънчице.  Аз вече много се  закахърих.
Ани и тя ще ходи, Боби и тя ходи....ох....ле..ле...
               Значи утре ще имаме превод.  Добре. Ще чакаме. Да сме здрави.
               Всичко хубаво.

# 718
  • Варна
Ох, съжалявам, милички, просто се разплаках като видях и чух това:  Weary smile3518 smile3518 smile3518

Простете ми!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:
Ози, казва, че е съпричастен с всички, които водят непримирима борба с рака. Казва, че не е честно това зло да ни разделя с близки и обичани хора. Пожелава упоритост за да бъде победен рака и желае на всички да бъдат здрави! Това е в общи линии- просто не мога да го прослушам още веднъж, защото пак започвам да плача........

# 719

Приятна вечер и  всичко най-хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт