Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 904
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Привет момичета
Завърнах се

Както е писала Деси тази зима няма край сняг, хлъзгаво, непочистено..до колене панталона ми е мокър....

За сега само ще си мечтаем за прекрасните иглики на Злати..... Thinking

Лу добре, че не сте на парно...че щеше да изпиташ моята неволя  Sad

Аз май ще трябва пак да бъда баба гледачка...
Скрит текст:
Моето слънчице отново е сополив и вече кашлял...Време му е за почивка - месец и половина в най-големите студове беше на ясла...

Трябва поне да направя новата тема....но снощи имах ужасно главоболие и нищо не можах да свърша....

Хубав следобяд  Hug

# 676
Привет момичета
Завърнах се

Както е писала Деси тази зима няма край сняг, хлъзгаво, непочистено..до колене панталона ми е мокър....

За сега само ще си мечтаем за прекрасните иглики на Злати..... Thinking

Лу добре, че не сте на парно...че щеше да изпиташ моята неволя  Sad

Аз май ще трябва пак да бъда баба гледачка...
Скрит текст:
Моето слънчице отново е сополив и вече кашлял...Време му е за почивка - месец и половина в най-големите студове беше на ясла...

Трябва поне да направя новата тема....но снощи имах ужасно главоболие и нищо не можах да свърша....

Хубав следобяд  Hug

Ани,
Скрит текст:
Дъщерята е на парно, но то е на промишлена газ! И затова ти самият си го регулираш. И стоим по къс ръкав. Пиши кога ще идваш!

# 677
Привет! Hug Hug Hug

Ани HugЛу Hug,дано скоро се затопли! ooooh! Peace
Скрит текст:
Дъщерята са на печка с пилети(доста е скъпа) и отопляват с радиатори целия етаж!Топло е навсякъде! Peace

Изпращане на Баръш Фалай от колегите и екипа на сериала!Благодари на всички! Peace
Herşey için teşekkür ederiz (by @erkanpetekkaya)
https://vk.com/paramparca?z=video-118593430_456239183%2Fb53b0872 … pl_wall_-78750608

# 678
Здравейте момичета  Hug
Свършиха ми следобедните сериали и съм тук  smile3521
Дила и Ръза пак се скараха...Оф Мелике...аман вече от твоите интриги.... smile3511
Е така ще се ядосваме и с Есма ханъм.... smile3506

Лу точно това имах предвид
Скрит текст:
Беше писала, че не сте на централно парно. Радвам се, че си на топло, защото тази зима яко се намръзнах...
Злати
Скрит текст:
В къщите обикновено парното е на твърдо гориво - и брат ми е на такова парно, но с въглища и дърва. А за тези пилети съм чела, че е доста скъпо. Интересувала съм се, ако някога реша да се изместя в Кюстендил, как да се топля....

# 679
  • Варна
Здравейте, сладуранки! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Намерих клипчето, за което говориха снощи, ама то не е ново  newsm78

Erkan Petekkaya - Divane Aşık Gibi

От анонса под него разбрах, че е включено в албум "12 сърца", който е издаден за някаква фондация. нямам представа каква е тази фондация Türk Kalp Vakfı  newsm78 - турско сърце  newsm78 дали е за болни или влюбени - въобще не ми е ясно, но пък си струва да го изгледаме, нали! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 680
Здравейте мили мои, приятна  вечер.
Момичета, благодаря ви за  всичко  споделено.  Много хубаво сте писали.  Чета ви с  голяма  любов.

Бризчето ми,  много ти  благодаря  за информацията   за Бухала. Направи от  невъзможното възможно - издири  новините за  Еркан.
Тази песен не му е нова, но е  много  хубава.  Мисля, че преди  време Ани  беше  писала,  че е народна песен.  Каквато и да е  хубава е.

Сладури, видяхте ли  как изпратиха  този голям  актьор Баръш Фалай - подобаващо, интелигентно, с много обич, така, както  заслужава.
Баръш с  играта си  разбуни  духовете  на  милиони  зрители. И  колегите му го почетоха с  достойнство. Така се прави в нормалните страни.

Момичета, никакви новини  за  финала  на "Разкъсан на парчета" ???  Да си ги  държат за тях, че в  този  студ  няма с какво да се стоплят.
А зрителите - те да си смучат  пръстите и  да си мечтаят за розово  бъдеще с червени краища.

Ани, здравей, като си кандидат баба да те  подсетя да си  вземеш всичко необходимо - рецепти, ордьоври и шедьоври,  че си обещала  торта на  Ангелчето ни и то като на  Гости.

Златенцето
- не я видях, може да съм я  пропуснала. И тя се га е във  вихъра  на  танца.  И  Боби също - оле ле ееее, само аз съм  на понеделник - аман от  този  сняг.
Лу, скъпа, приятна  вечер, много  целувки.
И като е ден на целувката горещо ви целувам всичките - и Деси също.
До после.

# 681
Бризче браво, много си упорита  Hug За пръв път го гледам...Много нежна песен, макар, че нищо не разбрах. За разлика от Ози, явно, че Еркан поназнава кюрдски. Баладата, която пее също е на език, който момичетата, които превеждат от турски не можаха да я преведат. Предположиха, че е на някакъв стар турски език или кюрдски.

Малко снимки от прощаването с Б.Ф. - Харун...

Сиси  тук няма да хареса Еркан - по анцуг... Joy Той едно време ходеше с едни зелени екипи, - беше извадил мода и фенките му бяха луднали по зелените екипи....

Сиси каква е тази памет у теб  #Crazy Днес си мислех, че ако ще ходя в София, трябва да си купя необходимите неща за тортата от тук, че къде ще ходя там да търся....

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 21:21 от MAMA-AN

# 682
Бризче браво, много си упорита  Hug За пръв път го гледам...Много нежна песен, макар, че нищо не разбрах. За разлика от Ози, явно, че Еркан поназнава кюрдски. Баладата, която пее също е на език, който момичетата, които превеждат от турски не можаха да я преведат. Предположиха, че е на някакъв стар турски език или кюрдски.

Малко снимки от прощаването с Б.Ф. - Харун...

Сиси  тук няма да хареса Еркан - по анцуг... Joy Той едно време ходеше с едни зелени екипи, - беше извадил мода и фенките му бяха луднали по зелените екипи....

Сиси каква е тази памет у теб  #Crazy Днес си мислех, че ако ще ходя в София, трябва да си купя необходимите неща за тортата от тук, че къде ще ходя там да търся....

Слънце, това сме ние бабите - за малките ни внучета нищо не забравяме. Знам, че Слънчицето толкова  много я  харесва  твоята  торта.
А за теб е истинско удоволствие да я направиш и още по-истинско да им я поднесеш. И аз съм  такава.
Спомням си ония  светло, ама светло зелените анцузи, с които ходеше из махалата или до Бакалията и все цигарите му в  ръцете, заедно с  запалките. Голяма краста е   тютюна.
Скрит текст:
[spoiler
Моят Давид - нали училището му е в "Младост" и те не учат вчера, днес и утре, защото нямат парно и той се обадил на Софийската си баба, че е болен да дойде и да го  вземе. Тя дошла жената, взела го и го гледа. Това е положението.][/spoiler]

# 683
Фрагмана за 91 епизод на Парченцата....

Paramparça 91. Bölüm Fragmanı

https://youtu.be/pHeQ08US9Ow

Ето и фрагмана с руски превод...

https://vk.com/studiyaperevoda?z=video-138383531_456239030%2F2e0 … st_-138383531_339

Както Бризчето се усъмни, май така излиза...Азра е стреляла по Дамир, но като го гледам нищо му няма...Но каза, че целта на нападението е бил той....Интересно дали ще му повярват....

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 23:51 от MAMA-AN

# 684
Здравейте момичета  Hug
Свършиха ми следобедните сериали и съм тук  smile3521
Дила и Ръза пак се скараха...Оф Мелике...аман вече от твоите интриги.... smile3511
Е така ще се ядосваме и с Есма ханъм.... smile3506

Лу точно това имах предвид
Скрит текст:
Беше писала, че не сте на централно парно. Радвам се, че си на топло, защото тази зима яко се намръзнах...
Злати
Скрит текст:
В къщите обикновено парното е на твърдо гориво - и брат ми е на такова парно, но с въглища и дърва. А за тези пилети съм чела, че е доста скъпо. Интересувала съм се, ако някога реша да се изместя в Кюстендил, как да се топля....

Ани,
Скрит текст:
Пилетите са няколко вида - има евтини и скъпи. Едните не отопляват, с другите е скъпо, много скъпо.

# 685
  • Стара Загора
Добро утроАни HugЗлати HugСиси HugБризче HugГости HugЛу HugДеси Hug
и на всички,които ще се отбият в темата Hug

Да започнем деня с чаша ароматно кафе и усмивка food010
Животът е точно толкова хубав,
колкото му позволим да бъде!
Когато душата е изпълнена с красота- целият свят се променя...
Имайте прекрасен ден
Благодаря ви,момичета за всичко споделено

Нови снимки"зад кадър"от ИБ
Навсякъде както Ани waveyе писала,пишат,че 1-ва серия ще е на 17.02.(петък)
Остава само Star.tv да потвърди...

# 686
Добро утро, сладури!
Много ми е хубаво, сутрин пиейки си кафето да ви чета....

Скрит текст:
Изкарах котака от спойлера най-накрая.... Joy Joy Joy Joy Joy
И аз да кажа
Скрит текст:
от 4 години бях да брикети от слън.люспа. Тази година сме на слън.пелети. Чудо, топло, приятно,[ по-евтини са от дървесните, но в никакъв случай по-лоши. Даже са по-калорични. Много сме доволни. Трябва да имаш пелетна камина и това е по-сериозната инвестиция./spoiler]

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 08:54 от dessislawa1

# 687
Добро утро момичета  Hug
Боби благодаря за кафето, пожеланията и снимките на нашите герои  Hug
Деси и на мен ми е приятно да си пия кафето във вашата компания  Hug Благодаря за споделеното в спойлера  HugНабирам информация и е много полезна такава от първа ръка....
Няма никаква информация за финализиране на Парченцата, а след като са намерили място на Булката, сигурно ще изкарат до края на сезона, може и по-рано да го свършат, но няма да бъде сега. Не разбрах защо занулиха Харун - заради предстоящето му участие в друг сериал, по сценарии, или защото Еркан е виновен за това  Thinking Спирам, защото нямам достатъчно време да споделя моите мисли...
Хубав ден и добро настроение  Hug

# 688
# 689
Добро утро! Hug

Минавам на бързо! Laughing Благодаря за всичко! Hug Hug Hug

Приятен ден! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт