Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Боби  Hug

Ще започнем май Булката със сватба  married Ози е с папионка - никога не съм го виждала с вратовръзка...

Относно болестта на Еркан....Не знам какво да кажа, а и не искам никого да разубеждавам....Но от това, което знам за свинския грип, нямам представа как може да е на снимки с такава диагноза. А и не съм била на снимачната площадка, за да видя дали е на снимки или не....Но след като казваш
Цитат
"Във всеки слух и всеки майтап има капка истина"
Сигурно е така...

Новата песен на Айча....

https://www.instagram.com/p/BPnWoLRDV0n/

# 661

Kaderimin Yazildiği Gün ve Özçan

https://youtu.be/qDlA9FzlFKE

# 662
  • Стара Загора
Ани waveyмерси за песента на Айча HugНе е лоша,но предпочитам да я гледам в сериал Grinning Peace
А "Булката"със сигурност ще я започнем със сватба,а след сватбата ще започнат ядовете ooooh!
Както се"вкарвам"в сериалите,не ми се мисли как ще се ядосвам doh

На Еркан за пореден път му пожелавам здраве,а истината ще я разберем най-вероятно с течение на времето и събитията около него Naughty

Вече ми се ходи в Одрин... smile3503

Скрит текст:
Обичам пазарите в арабския свят!
Мога цял ден да обикалям и да гледам Shocked

# 663
  Здравейте любими мой, вечерно.  Приятна  вечер и  много емоции.
  Изчетох ви.  Много са хубави постовете ви.
За финала - ако беше в понеделник на  13.02.  трябваше да   са приключили със  всички  снимки  отдавна.
Какво снимат, ако в понеделник е  финала ???  Вероятно  ще има най-малко още  две серии.
Освен това - на финала те си правят, тоест, продуцента им  прави  парти......... хапване, пийване, салати -  малати, кикиритки, кашу - машу, и непременно торта.
Не са ни давали такива  снимки. Абе, на финала сме вече.

Моля ви, мили момичета, ако довечера има  някакво предаван "Бухал" или "Мухал"  дайте  новини. Много ви  благодаря.
Чакаме го вече.  Приятна  вечер на   всички. Целувки.
Ани, скъпа,  Гости нещо се ослушва????  Тя има ли ДДС???  Може и да няма.  Ама ние с  теб  сме в  катрана и с  двата крака.
Кажи  й на Гости да й прехвърлим  малко  фактурички за покупки и продажби, за да не скучае.  Иначе ние ще  бачкаме, а тя, милата ще   скучае и  ще  плаче за нас.

Хей,  Гости, във  вторник - 14-ти съм в  Плевен ама няма да имам време, ще бъда по  доктори.  Следващия път може да се видим.
До после.

# 664
Ани, много ти благодаря за новата песен на  Айча. На мен много ви харесва.  Дано всички да я  харесат.

# 665
  • Плевен / София
 Здравейте любими мой, вечерно.  Приятна  вечер и  много емоции.
  Изчетох ви.  Много са хубави постовете ви.
За финала - ако беше в понеделник на  13.02.  трябваше да   са приключили със  всички  снимки  отдавна.
Какво снимат, ако в понеделник е  финала ???  Вероятно  ще има най-малко още  две серии.
Освен това - на финала те си правят, тоест, продуцента им  прави  парти......... хапване, пийване, салати -  малати, кикиритки, кашу - машу, и непременно торта.
Не са ни давали такива  снимки. Абе, на финала сме вече.

Моля ви, мили момичета, ако довечера има  някакво предаван "Бухал" или "Мухал"  дайте  новини. Много ви  благодаря.
Чакаме го вече.  Приятна  вечер на   всички. Целувки.
Ани, скъпа, Гости нещо се ослушва????  Тя има ли ДДС???  Може и да няма.  Ама ние с  теб  сме в  катрана и с  двата крака.
Кажи  й на Гости да й прехвърлим  малко  фактурички за покупки и продажби, за да не скучае.  Иначе ние ще  бачкаме, а тя, милата ще   скучае и  ще  плаче за нас.

Хей, Гости, във  вторник - 14-ти съм в  Плевен ама няма да имам време, ще бъда по  доктори.  Следващия път може да се видим.
До после.
Само ДДС нямам Naughty иначе всичко друго е налично...като започнеш от амортизации и свършиш с провизиране и просрочия на вземане и задължения... Joy Joy Joy
Здравейте момичета
Миновам на бързо, че съм на кино Wink и от сега се чудя какви подкупи да правя на домачидието да ми отпусне понеделника за онлайн гледането на Булката ooooh!
Сиси, ти се оправи с докторите, а когато имаш повече време ще спретнем и срещата...Времето е наше.... Mr. Green

# 666
Сиси -
Скрит текст:
току що свърших с ДДС-то за януари - за фирмите за които имам документи. Утре ще ходя за подписи, по банките...Дано да не е замръзнало  Praynig

Гости трябва да проведеш политиката да ти освободят деня на Булката....Стимулирай сина си да си намери гадже...Ако вече има да си намери ново  Grinning

Боби да не казвам голяма дума, ама този път съм решила да не се вкарвам във филма...Макар, че баба Есма сигурно ще ни пили нервите....Единствено ме успокоява факта, че сега не говорят за друга жена до Фарук...

# 667
  • Варна
 wavey Здравейте, сладуранки! Hug Hug Hug Hug

Здравейте любими мой, вечерно.  Приятна  вечер и  много емоции.
  Изчетох ви.  Много са хубави постовете ви.
За финала - ако беше в понеделник на  13.02.  трябваше да   са приключили със  всички  снимки  отдавна.
Какво снимат, ако в понеделник е  финала ???  Вероятно  ще има най-малко още  две серии.
Освен това - на финала те си правят, тоест, продуцента им  прави  парти......... хапване, пийване, салати -  малати, кикиритки, кашу - машу, и непременно торта.
Не са ни давали такива  снимки. Абе, на финала сме вече.

Моля ви, мили момичета, ако довечера има  някакво предаван "Бухал" или "Мухал" дайте  новини. Много ви  благодаря.
Чакаме го вече.  Приятна  вечер на   всички. Целувки.
Ани, скъпа,  Гости нещо се ослушва????  Тя има ли ДДС???  Може и да няма.  Ама ние с  теб  сме в  катрана и с  двата крака.
Кажи  й на Гости да й прехвърлим  малко  фактурички за покупки и продажби, за да не скучае.  Иначе ние ще  бачкаме, а тя, милата ще   скучае и  ще  плаче за нас.

Хей, Гости, във  вторник - 14-ти съм в  Плевен ама няма да имам време, ще бъда по  доктори.  Следващия път може да се видим.
До после.

Сисони,  щях да си разлея кафето по клавиатурата като прочетох това подчертаното! rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao Тя и без това половината не работи, аз щях да я дооправя!
Виж сега- за Бухала не зная, ама Мухала непременно ще го намеря и ще го разгледам` Joy Joy Joy Joy

В тази връзка, да питам..... Преди около две години/преди да ме оперират/ имах един линк, на който имаше архив на тв.-тата на Турция - общо взето І страница със знаците или там както му казват шапка ли беше и като щракнеш на него ти излиза нова страничка с падащо меню за дата. Там можеше да се гледат предавания до 5 години назад/че и повече, ама имаше някакъв трик за да влезеш в архива/ Та този линк ми се загуби в небитието. Губила съм цели дни за да го издирвам в историята на браузера, обаче не мога да го открия/то и не помня с какъв браузер съм била- ама при 3-4 за които си спомням проверих. Та молбата ми е: ако някоя сладушка от вас, случайно има тази екстра, да ми изпрати линкчето- може и на ЛС, пък може и в темата/едва ли е някакво нарушение на правилата/ Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Отивам да зяпам 309  Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 668
Бризче, съжалявам, но не мога да ти помогна  ooooh! И аз го имах това, търсих го,  но е останало на стария компютър - пропуснала съм да го прехвърля....

Чакай малко....Виж това няма ли да ти свърши работа...
http://wwitv.com/television/210.htm

А на коя телевизия ще бъде излъчено предаването  newsm78

# 669

За Аху-Джандан и Толга-Йозкан от Парченцата....

http://skafeto.com/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0 … 1%82%D1%8F/11625/

# 670
  • Варна
Сисонка, за съжаление "Учан куш"-а  продължава да прекъсва както и преди месеци и почти нищо не се схваща от предаванията им. /наистина имат хубави предавания, но явно сигнала е много слаб Sad/ Та от цялата работа- 2 секунди картина и 5 минути рестартиране- чух само за новия му клип. Между другото песничката ми хареса. Май не е на турски, може да е на кюрдски, но не мога нищо да кажа, защото с тези 2 по 2 секунди нищо не хванах. Ако успея да го намеря някъде качено ще ти кажа за какво са говорили.
Иначе пък успях да го "щракна", преди да се скрие картината Joy Joy Joy Joy

На последната картинка е в сцена от клипа, а на предната, точно като обсъждаха клипа и в средата също се вижда сцена от него.
Съжалявам, Слънце, за сега толкова.

# 671
Добро снежно утро 
При нас зимата се завърна - сняг, студ

Да започнем деня с чаша ароматно кафе....

И да си пожелаем приятен и спорен ден  Hug

В дизи форума пише, че Истанбулската булка ще започне да се излъчва на 17 февруари - петък....А къде ще отиде сериала, който в момента се излъчва в петък, нямам представа...

# 672
Здравейте, момичета!
Ох, тази зима няма край... Точно си мислех, че мръсните камари от сняг се постопиха и пак наново.... През нощта пак е валяло...
Ани, благодаря за кафенцето.
Не ми допада, че ще е петък ИБ. Петък беше ден на Киралъка, като го приключиха феновете му пощръкляха и Звездите/сериала, който започна на негово място/ след 3-4 серии ще го приключват поради лош рейтинг. Феновете на КА гласуват за КА и щели да "саботират" всеки сериал, който започне в петък. А рускините в това отношение са ужасни... Дано Ози да е в понеделник....

# 673
# 674
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби HugБризче HugСиси HugГости Hug

Ани HugДеси HugЛу Hug

Минавам отново на бързо! LaughingБлагодаря ви за всичко споделено! bouquet bouquet bouquet

При нас само леко ръми дъжд и е облачно! Peace

Приятен ден,момичета! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт