Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 828
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Привет на всички Вас! Приятно е да Ви чета сутрин рано и късно вечер. Бризка приятно ме изненада с клипчето-рисунка! Музика и картина бяха в синхрон!

Сиси радвам се за теб  Hug Всичко е добре, когато свършва добре...Да си ни жива и здрава...Балканджийка си ти  Peace няма лабаво при теб  Grinning

Сиси  за теб един Еркан по твой вкус  Grinning

Ето това искам аз - друго не ми трябва. Единият ми син с униформа ВВС, така и не можа жена му да му пере и  глади  дрехите,  все бяха неизпрани и неизгладени,.....другият софтуерен инженер - все ходи  с  купунджийски  дрехи, разни  салапантаджийски, не костюми, този го искам с  костюми, вратовръзки, ризки.
Ани, скъпа, видя ли го  нашето момче в понеделник  - черен костюм, черна риза, черна  вратовръзка......  Ами Дилара в   понеделник  като умре с  какво  ще  ходи ???  Нали тогава трябва да е в  траур.  Или тогава може да се появи  по  анцунг.

Сиси,
Скрит текст:
Преди много години в поделение на СВ имахме химическо чистене, където военните си оставяхме дрехите сутрин и вечер  ги вземахме почистени и изгладени!Всичко това беше безплатно! До демокрацията!

# 646
Лу
Скрит текст:
Ех че е било хубаво...Нямаш грижи...

# 647
  • Стара Загора
Добро утромомичета Hug Hug Hug

Един нов ден започва Nature Partly Sunny
Една надежда се ражда!
Една усмивка се появява
Това е най-голямото богатство,
което имаме сутрин,когато отворим очите си;
-денят, който ни предстои! Peace

Желая ви прекрасна Сряда,с много позитивизъм и настроение!

# 648
Добро утро, мили мои, приятен ден. Да бъде изпълнен с  много позитивизъм.
Боби, как да не пия от  твоето  вълшебно кафенце.  Ето го пред очите ми.  Наздраве.
Скъпата ми Лу, благодаря ти за  разбирането. Не че ми е снаха, тя ми роди 2 внучета, живее със  сина ми - всичкото е добро, обичам я, но си е мърла и до днес. Така и не се научи как се подрежда униформа, как се облича  един интелигентен  мъж.  А той   беше  много  красив, не че е мой. Висок 1.85 м. тегло 60 кгр.  добро  телосложение, пословично  сини очи, руса къдрава  коса, красива осанка.  Сега вече е пенсионер от ВВС и ходи с разни  дънки Добре, че   сина ми като отличник в  Долна  Митрополия веднага бе разпределен на работа в  София, та така тя  стана  софиянка,  ама си е  същата. Не се научи на нищо.
Това е живота.
Ани, приятен ден. Всичко добро. Да започваме с ДДС-ТО. Ние с  теб  винаги имаме  един  вкус към  тези сериали.
За Джансу - не знам  защо  сценаристите в  посл.серия ни дадоха как Джансу  спи през нощта с майка си, полулегнали, полуседнали.
Мисля, че точно  тази  сцена , за да ни  набият в  главите, че  така не се възпитават децата или, че така се  възпитават осиновените  деца???...... Не знам.
Този сериал  ни дава поводи  за  размисли най-различни.  И  на мен  сцената с  разговора мужду  Озан и  Харун не е истинска. Озан как така за  част от  секунданта. Тук не го направиха  хубаво.   Не ни  разплакаха.
Тръгвам на работа. До довечера.  Обичам ви.

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 07:44 от sisi55

# 649
Добро утро и от мен  Hug
Малко закъснях, но трябваше да направя една поправка на нещо, което правих нощес...

Боби мерси за кафето и пожеланията  Hug

Сиси, Джихан заведе Джансу в конака, защото в болницата тя е поискала да спи при майка й....Затова двете се гушкаха.

При нас заваля отново сняг - след цяло денонощие дъжд, сега си имаме сняг

Хубав ден и много любов  Two Hearts

# 650
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за ранното кафенце! bouquet

Ани HugСиси HugЛу Hug

Бризче Hug,за инфото за ИБ! bouquet

Ани,за последните реплики на руски ез.! Hug

Благодаря за всичко,което пускате в темите-новини,преводи,нови снимки и гифчета! bouquet bouquet bouquet

Аз нали съм по на юг-няма дъжд или сняг за сега! Peace

Приятен и успешен ден! bouquet

# 651
Злати  Hug приятен да бъде и твоят ден с малката принцеса  Hug
При нас -нали сме на север - зимата се върна.....

Айча Варлъер е публикувала това във фейса си - скоро песента на Айча Варлъер в youtube.

# 652
  • Стара Загора
Ани waveyЗлати waveyСиси waveyи на всички,които ще се отбият wavey

Скрит текст:
Поспах малко и сега ще пия кафе Coffee
При нас вали дъжд umbrella от снощи,но днес е и доста студено и има и вятър

Има лоша новина за Еркан  newsm09

Цитат
Плохая Новость от Эркана Петеккая

Болен е от свински грип  ooooh!
Лекаря го е открил,когато е ходил на контролен преглед
Дано този път го оставят за лечение в болницата и да се оправи бързо  newsm17

Едно фенско клипче с нашите сладури,което на мен много ми хареса Grinning Peace

# 653
Време е за кафе и чай...и малко смях....
Скрит текст:

# 654
Боби радвам се, че ще си правим компания за кафето 

Клипчето е много хубаво, макар, че частта на Хатидже е от игралния филм...но пък танцува на песента на Ози...а Кахраман не скрива ревността си... Grinning Grinning Grinning

# 655
  • Стара Загора
Ани waveyмерси за кафето и компанията HugАз ще изпия 2 кафета Grinning,да се сафирясам,че още ми е омотана главата smile3517

Да си вземем и Ози за компания smile3503

# 656
Боби компанията с Ози ще е супер  Peace

Това със свинския грип на Еркан дали е истина или слух  Thinking Да не го е пипнал в Москва  Thinking
Ендемол още не са обявили финала на сериала, а и не пускат фрагман за 91 епизод...Да не се окаже, че и Джихан са гръмнали....някъде по пътя към конака  Thinking

ПП...Еркан е опровергал слуха....

Цитат
Эркан Петеккая только что Опроверг новости о том, что он заболел гриппом.
"Какой ещё Свиной грипп?! Я на съемках снимаюсь!"

.

# 657
Привет следобедно! Hug

Да намина докато внучката спи! Laughing

Ани HugБоби Hug,благодаря за следобедното чайче и компанията! Laughing Hug Hug

И при нас заваля слаб дъжд! Peace

Явно снимките са приключили след като Еркан е в Русия.Сега разбрах и че е болен! Thinking
Би трябвало да излязат снимки зад кадър от сбогуване с екипа,ако наистина са снимали финала! Peace

ПП Ани Hug,писали сме едновременно! Wink

# 658
Злати  Hug радвам се, че се включи в компанията за следобедната кафе пауза  Hug

Еркан е казал, че бил на снимки - ще има поне още 1 епизод.....

Обаче журналистите са големи фантазьори - чак са си измислили какво е казал Еркан... Grinning

Цитат
Плохая Новость от Эркана Петеккая
 Эркан Петеккая заболел свиным
гриппом
 Эркан Петекая который снимается В сериале Вдребезги который совершится в этом сезоне, из за того что не обратил внимание на простуду, заболел свиным гриппом. Он был пойман объективами камер когда ехал в больницу Нишанташи.
"Я не обратил внимания на простуду и затем заболел свиным гриппом. Я замёрз на съемках. Я пытался стоять на ногах, но уже не мог. Когда я посетил врача все прошло.
На то что в сериале Вдребезги убивают героев, Эркан сказал следующее: "Мы и так уже идём к финалу. Что поделать сценаристы всех убивают.
На вопрос о том смотрит ли он сериал Великолепный Век. Кёсем. Эркан ответил, что не смотрит.

# 659
  • Стара Загора
Ани waveyще споделя моето мнение!
"Във всеки слух и всеки майтап има капка истина" Naughty
Така знам аз Naughty

Може да е болен,може и да не е!Само той и най-близките му знаят истината Peace
Може да не иска да се знае,че е хванал такъв грип newsm78
И да си блъскам главата,няма да разбера истината,особено,ако са решили да я скрият Naughty
От друга страна,тази вечер има обявено предаване с него... Thinking,предполагам,че ще е на живо  newsm78
Така си разсъждавам аз,но както и да е;-Желая му да е здрав Hugи да гледаме още хубави сериали с него Peace

Злати Hugдраго ми е,че се отби за кафето с нас Heart Eyes Grinning

Цитат
Анонс передачи "Сова", гостьем которой будет Эркан Петеккая сегодня 23.15

Нова снимка от"ИБ"

Общи условия

Активация на акаунт