Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 802
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • Варна
Добро ви късно утро! Hug Hug Hug Hug Hug

Вземам си от кафенцето на Боби и след прекрасните и пожелания ще си го изпия с удоволствие. А за фон ще гледам ето това:

love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001

# 632
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за ранното кафенце! bouquet

Сиси Hug,дано вече си се възстановила! Hug

Ани HugГости HugЛу Hug

На всички за пожеланията! Hug Hug Hug

Рейтинга...
TOTAL- 14 PARAMPARCA STAR TV 20:17 23:32 3,78 8,29
AB- 12 PARAMPARCA STAR TV 20:17 23:32 3,31 7,44
20+ABC1- 11 PARAMPARCA STAR TV 20:17 23:32 3,96 8,37

Желая ви приятен ден! Hug Hug Hug

ПП Бризче Hug

# 633
Лу  Hug Бризче  Hug Злати  Hug

Бризче - много приятно клипче за началото на деня...Художника направи Ози истински...Браво, чудесно се справи...А музиката е много приятна - предразполага за мечти....

Злати мерси за рейтинга и, че си намерила време да наминеш  Hug

Лу - точно да не си помислят, че се оплаквам, избягвам да споделям в реала...Макар, че понякога имам нужда да го направя, но не искам да се превръщам в досадница....

Хубав остатък от деня на всички  Hug

Защо Еркан е в Москва....

Цитат
Эркан Петеккая в Москве

Своей прогулкой по Москве прославился среди подписчиков турецкий актер Эркан Петеккая. Известный артист отправился в Россию, где пребывает и в настоящее время, поклонники на улицах города стали узнавать Эркана и просили о совместных фото и он не мог им отказать. Исполнитель главной роли отправился в столицу не просто так, его пригласили принять участие в фотосессии и дать интервью российские печатные издания. В видеообращении артист сообщает, что ему понравилось, не смотря на то, что он не привык к таким погодным условиям.

# 634
  • Варна
Гледах петте части на „На гости в неделя“ в дома на Еркан и Дидем. Там стана дума за първите му стъпки в дизи-индустрията. Честно казано, не знаех, че „Айналъ Тахир“ е първия му сериал, в смисъл- с по-значително участие. Какво съвпадение! Този сериал прави популярни и Ерко, и моя любимец Сарухан Хюнел!  Peace
После, след като изгледах предаването пак се потопих в спомените-снимки от сериала/че даже и си пуснах част от серия/ Ето и за Вас малко снимки- мисля, че съм ги пускала преди години, но от много глава не боли! Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 635
Бризче беше ми интересно да гледам снимките...Толкова са млади  newsm03 newsm03 Не съм гледала нищо от този сериал.
От най-ранните му участия в сериали съм гледала само части от комедията....

Гости  Hug пропуснала съм поста ти на предишната страница, едва сега го видях...
Относно изчистването на образите - тази практика на сценаристите ми е непонятна...През цялото време се опитват да очернят някой образ и след това си изсмукват от пръстите да осветлят образа...А за Дафа нямаше как - щеше да стане революция  Grinning

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 16:00 от MAMA-AN

# 636
                    Здравейте вечерно мили мои Слънчица,

Скрит текст:
Сутринта  рано рано в болницата при моята докторка в джипито. Аз не загрявам, че  нашето джипи е в  сградата на болницата и за това пиша, че ще ходя в  болницата.  Грешката е моя - моля за извинение. Нямам никакви усложнения. Силно изстиване в четвъртък и петък и много висока температура. Даже и долната ми устна  се  напука, та я мажа с крем и червило, за да се оправи. Изследванията ми са добри. Нямам  пневмония или  грип. След  това  ходих  в  работата ми, изтеглих парите на работниците и им ги  раздадох. После си дойдох.
Утре  сутринта  рано  рано  работа ме  чака.
Много ви  благодаря за  грижите, които полагате  за  мен.  Трогната съм.
По-късно ще се  включа. Да приготвя нещо за вечеря.
До  после.  Обичам ви.

# 637
Сиси радвам се за теб  Hug Всичко е добре, когато свършва добре...Да си ни жива и здрава...Балканджийка си ти  Peace няма лабаво при теб  Grinning

Сиси  за теб един Еркан по твой вкус  Grinning

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 18:22 от MAMA-AN

# 638
  • Варна
Yönetmen: Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş
Senaryo: Ali Aydın

Oyuncular: Özcan Deniz (Faruk)
Aslı Enver (Süreyya)
İpek Bilgin (Esma)
Salih Bademci (Fikret)
Fırat Tanış (Adem)
Güven Murat Akpınar (Osman)
Berkay Hardal (Murat)
Neslihan Yeldan (Senem)
Dilara Aksüyek (İpek)
Nergis Çorakçı (Kıymet)
Pelinsu Pir (Nurgül)
Eren Balkan (Gülistan)
Ahmet Sabri Özmener (Mustafa)
Muharrem Türkseven (Nazif)
Hakan Altıner (Şahap)
Nilay Erdönmez (Asiye)
Hira Koyuncuoğlu (Bade)
Fatih Koyunoğlu (Akif)
Скрит текст:
  Ипек Билгин- Есма
  Салих Бадемджи – Фикрет
  -Фърат Танъш – Адем
- Гювен Мурат Акпънар – Осман
- Беркай Хардал - Мурат
- Неслихан Йелдан - Сенем
- Дилара Аксюек -Ипек
 - Нергис  Чоракчъ – Къймет
 -Пелинсу Пир - Нургюл
Ерен Балкан - Гюлистан
- Ахмет Сабри Йозменер- Мустафа
 - Мухарем Тюрксевен - Назиф
 - Хакан Алтънер - Шаап
- Нилай Ердьонмез - Асие
- Хира Коюнджуолу -Баде
 Фатих  Коюнолу - Акиф

# 639
Бризче колажа за Булката е супер  newsm10 newsm10
Много полезна информация има в скрития текст - трябва да се захващам за работа....

Авторката на колажа не е Дафа от Съдбата  Grinning

# 640
Изгледах третата третина от 90-ти епизод.
Мисля си, че  на финала, когато  Харун се  хвърли  върху Озан в  предсмъртната си агония  не  искаше  ли да  каже на  Озан за  Хазал, че е приятелка на  Дамир.
Не знам  защо  пак  го изгледах и  пак така си  мисля, като  снощи,  че  Харун искаше да  каже  на  Озан Хазал   да се  пази от  Дамир.  Ще го видим в   събота. трябва да е повторил името  Хазал 2  пъти.
Нормално е за  Илдъръм  да  не се пази от  куршумите,  защото нищо не разбира, но  Митат как не  легна на  земята още  при  първия  пукот. Това е грешка на
режисьорите. Нали е  хакерно  ченге ???

За  Джансу  -  писала съм 2 или 3  пъти.  Сега ще допълня нещо ново - целите два сезона  непрекъснато плюехме все по  Хазал...... Хазал.....
Вече разбрах, че  Хазал е  била  права да се сърди  на  Джансу. Джансу въобще не е подготвена за  живота, камо ли пък да  стане  съпруга,  майка  и да  води  семеен живот. Все по-вече се  убеждавам, че  Джансу  нищо  друго не й  трябва-  само психиатрична  клиника. И за да стигне до това  положение  основната  грешка е на  Джихан и  Дилара. Няма да се повтарям - писала съм за това.  Чак  снощи  нашето  високоинтелигентно  Бризче   го  написа в  такъв  смисъл, когато обясняваше  на  Дилара  защо  Дениз си е отишъл и е оставил  Джансу сама. Джихан й каза горе-долу така:   /след малко ще го продължа- отивам за го  намеря./
Нямам време да го  намеря, но смисъла е такъв - Те двамата не са се справили кето  родители с  възпитанието  на  Джансу и след като се е омъжила  Джансу е искала същото да прави  Дениз с  нея.
Но Дениз е възпитано  момче има ум в главата си, сам се бори с  живота и не може да промени  собствената си съвест. Това исках да подчертая. И снощи -  Джансу през нощта в прегръдката на майка си - до кога??? Кога ще минат на  Джансу  бебешките й  години???? - Никога.

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 19:59 от sisi55

# 641
  • Стара Загора
Привет,момичета Hug Hug Hug
Минавам набързо да"видя как сте" Grinning

Сиси Hugрадвам се,че си по-добре и нямаш усложнения Heart Eyes Peace

Ани Hugзнам,че ще се потрудиш доста,но ще направиш новата тема супер Peace
Ти винаги изпипваш нещата Naughty

Бризче Hugмерси за снимките,но и аз не съм гледала нищо от много ранните сериали на Еркан Thinking
Колажа и на мен много ми хареса Peace

Злати HugГости HugЛу Hug

Цитат
ERKAN PETEKKAYA YARIN 23 :15 DE ANILCAN TANRIYARIN SUNUMUYLA UÇANKUŞ TV DE GECE KUŞU PROQRAMININ KONUĞU.

Завтра на канале УчанКуш Эркан будет гостьем пнредачи Анилджан Танрияра "Сова" 23.15

Цитат
А тем временем у Озджана в Инстаграме 1милион  подписчиков  Grinning

Цитат
Самой просматриваемой серией КУГ-финальная 50

Приятна вечер на всички вас Hug

# 642
Привет момичета  Hug
Боби за сега спрях да работя по новата тема, защото трябва да направя ДДС-то за януари. След това ще продължа...но недей да бъдеш сигурна, че всичко ще е ОК  Peace този път може да ви изненадам  Grinning

Сиси още снощи ми направи впечатление какво каза Джихан за Джансу...Ето го цитата от преводите на Бризчето

Цитат
Джих каза, че те двамана- майката и бащата са виновни, защото са правили всичко, което тя поиска и тя искала същото и от Дениз, а той не може да се пребори със съвестта си и да направи нещо нередно.

Така е...както и снощи написах родителската обич понякога вреди на децата...Докато в първи сезон всички възхваляваха Джансу, то по-късно и особено в трети сезон е една глезла.....

Боби приятна работа  Hug

# 643
Сиси радвам се за теб  Hug Всичко е добре, когато свършва добре...Да си ни жива и здрава...Балканджийка си ти  Peace няма лабаво при теб  Grinning

Сиси  за теб един Еркан по твой вкус  Grinning

Ето това искам аз - друго не ми трябва. Единият ми син с униформа ВВС, така и не можа жена му да му пере и  глади  дрехите,  все бяха неизпрани и неизгладени,.....другият софтуерен инженер - все ходи  с  купунджийски  дрехи, разни  салапантаджийски, не костюми, този го искам с  костюми, вратовръзки, ризки.
Ани, скъпа, видя ли го  нашето момче в понеделник  - черен костюм, черна риза, черна  вратовръзка......  Ами Дилара в   понеделник  като умре с  какво  ще  ходи ???  Нали тогава трябва да е в  траур.  Или тогава може да се появи  по  анцунг.

# 644
Ох Сиси направо ме застреля  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Финалната сцена от 90-епизод с диалога между Озан и Харун...

Цитат
Харун - Ты в порядке? В порядке?
Озан - Да, в порядке, в порядке я. Скорую! Вызовите скорую помощь, пожалуйста! Помогите!!!
Харун - Озан, неважно, забей.
Озан - Шшш, с тобой ничего не случится, ничего не случится.
Харун - Поздно, слишком поздно, дружок.

Озан - Ну помогите же! Пожалуйста, вызовите для всех скорую помощь!
Харун - Озан, ладно, ладно.
Озан - Подумай об Алазе. Мы вместе выйдем отсюда. Вместе пойдем к нему. Хорошо? Хорошо, родной?
Харун - Озан? Озан, заботься о маме, заботься о маме, заботься о брате, сынок, о брате.
Озан - Папа? Папа!
Харун - Сынок!
Озан - С тобой ничего не случится.
Харун - Сынок, сынок, не смей расстраиваться! Не смей!
Озан - Папа!
Харун - Не смей.
Озан - Папа, ты не можешь оставить.
Харун - Отцы ради детей отдают жизни. Не смей расстраиваться, сынок. Не смей.
Озан - Папа? Папа! Папа, очнись. Папа! Прошу, очнись! ОЧНИСЬ! | 90 серия

Поредната кръпка на сценаристите...Сцената изобщо не ме развълнува...

Общи условия

Активация на акаунт