Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 012
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Ани wavey

Сиси Hug

# 61
Добро утро

При нас е студено, мрачно, мъгливо....

Но да започнем деня с едно кафе   и да си пожелаем

Бабин ден е -  Peace

Скрит текст:

Боби  Hug  Сиси  Hug благодаря за превода  Hug Hug едва сега го видях....

# 62
  • Стара Загора
Добро утро в Събота,момичета Hug Hug Hug
Споделям с ва сутрешното си кафе...А вие запазете усмивките си през този зимен ден....

„ Малко слънце и снегът се топи.
Mалко топлина и ледът се пропуква.
Малко доброта и човешките сърца се разтварят.“

Пожелавам ви весела и слънчева Събота

Ани Hugмерси за кафето и сладичките Heart Eyes Hug

Сиси Hugкъде се изгуби снощи? Wink

Честит празник на родилната помощ и на всички баби

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 10:02 от bojana maneva

# 63
Добро утро в Събота,момичета Hug Hug Hug
Споделям с ва сутрешното си кафе...А вие запазете усмивките си през този зимен ден....

„ Малко слънце и снегът се топи.
Mалко топлина и ледът се пропуква.
Малко доброта и човешките сърца се разтварят.“

Пожелавам ви весела и слънчева Събота

Ани Hugмерси за кафето и сладичките Heart Eyes Hug

Сиси Hugкъде се изгуби снощи? Wink

Честит празник на родилната помощ и на всички баби

Скрит текст:

Здравейте мили момичета,  привет.
Снощи ми се наложи да спра, за да  помогна на съпруга си.  Простете ми.  Имах  за  писане.
Благодаря на всички момичета  за постовете.
Сега започвам да пиша. Дано всичко е  наред.  До  после.  Обичам ви.

# 64
Добро утро! Hug

Ани Hug,благодаря за кафенцето с бисквитки! Laughing Hug

Боби Hug

Сиси Hug,за превода от снощи! bouquet

Благодаря и за новините, и снимките за ИБ! bouquet

Честит празник на родилната помощ и на бабитеее! Laughing bouquet
Скрит текст:

Днес е и Международен ден на прегръдката!Прегръщам ви силно,дружки!

Желая ви приятен ден,макар и студен! cold Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 10:34 от Zlatina3

# 65
                                   Продължавам от  снощи стр.  4 пост № 59.

Джихан - Естествено, Селма, отказването от  мафията не е проста  работа..
                 Нима е проста работа да спреш и да си отидеш ??
                 Селма, ти там не си  в  безопасност, много е  важно.
                 Ако искаш ела,  премести се в  нашите  хотели.
Селма  -  Джихан, не се безспокой.....   Дамир  няма  работа с   мен.
                Проблема на   Дамир е  Харун, не съм  аз.  Аз не му трябвам.

Джихан  -  Както и да е,  Селма, махай се от  там.  Това  жилище  съвсем  не е безопасно.
                  Ела тук  в  хотела.  Ще те пазя - пиле  няма да прехвръкне  около теб.
                  Селма, тези  хора са способни на  всичко.  Бягай от  там.
                        /В това време  звъни  Рахми с гръм и  трясък, защото Озан изчезна.  Много  жалко, защото този  разговор  беше изключително  важен,  ама
              Рахмито  го  прекъсна, а  после вече  беше  късно -   Азра уби  Селма. /
                  Селма, сега затварям, но после  ще ти се обадя.

До  Джихан вече е  Рахми.
Рахми  -  Сине,  Озан  никъде го  няма.  Той  буквално  излетя от  дома.  Хайде да тръгваме да го  търсим.
                Ще обредим  всички  болници и полицейски управления.

Джихан  -  Какво се е случило???  Защо  Озан  изчезна,  татко ???
Рахми  - Не  знам, сине.  Аз бях в  гостната, а  той в  стаята.
               Озан, струва ми се  говореше  по  телефона, а  после излетя  от  дома.
               От  очите  му  излизаха  светкавици.

Джихаен  -  Татко, не  бъркай  разговора. Очевидно  нещо се е случило.
                     Озан   какво  разбра ???  Да не е дошъл  Харун ???
Рахми  -  Не,  Харун не е идвал
Джехан  -  Татко, кажи истината - Харун е  дошъл и  му е  казал, че е  родният  му  баща???
Рахми  - А ти от  къде  знаеш???
Джихан  -  Аз знам  абсолютно  всичко  от  самото  начало.
Рахми  -  Знаел си още от  самото  начало ???  Тогава  защо си се  оженил ???
Джихан  -  Татко, кажи   Харун  дойде и  това  каза на  Озан, така ли е???
Рахми  -  Джихан, сине, как си  могъл  да направиш  това - да се ожениш  за  Дилара ???
                Озан  подслушва  телефона на  Харун.  Не  знам  как, но  го  подслушва.

Кабинета  на  Дамир  Янков.  На  стола му е  седнала секретарката -  АЗРА.  Влиза  Дамир.
Азра  -  О, дойде си  Боса.

Дамир й  показва  снимките  от  стаята на  Селма.  Тя го пита -  какви са тези  снимки ???
Азра  -  Това е  щаб квартирата на  ФБР ли ???
Дамир -  От  дома на  Селма.  Нейният  дом  е  пълен с  материали  за  нашата  дейност.
               Тя,  Селма,  работи  точно в  полицията и е  хакер  там.
Азра  -  Това е така  100 %.  Аз  вече ти казах, че  нея са я  видяли  в  холдинга  на Харун.

Джихан  звъни на  Берил.
Джихан - Берил, Дилара на работа ли е???
Берил - Не,  отиде на среща,  какво  става ???
Джихан  -  Озан идва ли там,  Берил ???
Берил  - Доийде но като  видя, че  майка му я няма  си  замина.
Джихан  -  Ти каза ли на  Озан къде е срещата на  Дилара??
Берил  -  Да,  казах  му, но те трябва вече да са  свършили.
               Дилара още не е дошла тук при мен.
              Джихан, какво е станало ???  Озан  също   беше  много  странен.
Джихан  -  Благодаря ти, Берил.
              към  Рахми  -  И  Озан  никъде го  няма.

Джихан и  Рахми  излизат да ги  търсят.

Дамир в  кабинета си,  влиза  Азра.

Азра  -  Добре, че аз  подслушвам  телефона на тази  шматка  Селма.
             А  ти  ми  каза, че не си струва.  Сбърка.
            Винаги ми се доверявай  на  моята интуиция  и   опит.
Дамир  - Доверявам ти се, защото ти си  с  мен
Азра  -  Аз  ето  какво  разбрах, Бос.
             Селма иска да убие /причука/  Харун.
Дамир  -  Ако нещо се случи със  Селма,  същото ще се случи и с  теб.
                Ти си задаваш  въпроса - Как ще  приключим  с   Харун ??
                Отговори ми с една дума ??
Азра  -  Интерпол.
Дамир  -  Браво.
                Ако  Селма  убие  Харун  преди  нас,  то за разпитите  попадаме ние  пред  Интерпол, защото  Харун  ще  бъде  мъртъв.
Азра  -  Именно.  За това ние  трябва  спешно да се намесим, да  не позволим  на  Селма да убие  Харун и да приключим с  тази  работа.
Дамир  -  За това на нас ни  трябва  повече  информация и доказателства, от  това,което имаме сега.
Азра  -  Значи,  продължаваме  да подслушваме  телефоните на  Харун  и  Селма.
Дамир  -  Разбира се.
Азра  -  Нима  Селма не е помислила, че нея  могат  да я  видят  в   холдинга  на  Харун ???
             Мислиш ли, че  Селма е  толкова  глупава ???
Дамир  -  Ти не знаеш,  какъв  договор  с полицията е подписала  Селма ???
Азра  -  Ти си прав.  Селма им е казала, че ще им  представи доказателства, а   полицията от  своя  страна  ще закрият  нейното  дело.

ERG  - Харун.....  Пристига  Чагатай.  Той  му  показва  таблет  с  Джандан и   Асу.  Харун  се  ядоса.
              Пита от  къде се познават  двете -  Джандан и  Асу ??  Чии е  този  нощен  клуб  "Истанбулски  нощи" ???
              Харун  изпрати  Чагатай  да  проучи  всичко и да му докладва.

Харун  набира по  телефона  Джандан.
Харун  -  Джандан, какви  планове  кроите  двете с   Асу ???
               Каква е тази  внезапно изникнала  дружба ???  Съвместни посещения  в   клубове,  снимки ???
Джансан  -  Харун, ние с  Асу  сме  стари приятелки още от  детството.
Харун  -  Джандан, там, където си ти  добро  не търси.  Ти и бедата сте  синонимни  думи.
               Джандан, аз ще те убия, разбра ли ме ????
               Ако от  главата  на  Дилара  падне и  косъм, аз ще те убия.
               Аз ще  разбера каква  работа  вършите  вие  двете.
               Така, че - разбери, аз ти позволих да живееш до сега.......   това  е  голяма  грешка.
               И ще се държиш  далеко  от Асу.   Ще те  следя - да знаеш.

Джихан  звъни  на   Харун.
Джихан  -  Озан идва ли  при  теб ???
Харун  -  Не,  защо Озеан  ще  дойде  при  мен  тук ???  Какво се е случило ???
Джихан  -  Озан  всичко е  разбрал,  Харун.

/Б.М. Тук  спирам. Обръщам се към  Бризчето -  Скъпа моя, моля те не ми се сърди.  Моето възпитание е друго, не е като на турците.
               Може би  Харун е  прав,  ама аз  как да го  възприема ???  Това е само една  приказка.  Моля те, прости ми.
              Не мога да пиша, без да  предавам  емоциите на  сценаристите.  Пиша това, което виждам  на екрана.  Нито си го  измислям, нито  го преувеличавам.  Само  предавам емоциите на  сценаристите  от  приказката  "Разкъсан на  парчета ".  Пак те моля - прости ми./

Харун  -  Какво е  разбрал  Озан,  че аз  съм  баща му????   Харун  вече  се  хили.
Джихан  -  Харун, аз  като че ли  виждам  лицето ти в  момента...  Харун  няма на  какво да се  радваш.
                  Сега  вече  всичко  ще  бъде  много  по-лошо.

/Харун се хили /
Харун  -  Как е  разбрал ???  Дилара ли му е  казала ???
Джихан  -  Ти сам си му  казал,  Харун !!!
                  Озан е  подслушвал  твоя   телефон.

Харун го  слуша и продължава да се  хили. 
Джихан  -  Озан  всичко е  чул,  когато ти си разговарял  с  Дилара.
Харун  -  И  сега  какво  ще правим ???
Джиха  -  На тях и на  двамата  телефоните  са изключени.... Вероятно те  двамата са се срещнали и разговарят.
Харун  -  Да, те  точно  са заминали   в  къщата.  Добре.  Аз  отивам  там.

Ето  го истинският  Харун - мерзавец, мисли  само за  себе си. Не мисли нито за  жена си, нито за сина си.
              Това е егоизмът му. Такъв  егоизъм е по-лош и от  животинския  инстинкт.  Вече Харун  се хили с  цели уста.
              Лицето му се изпълни с  блаженство, че уби сина си,  ама нали  пък  постигна  своето.
              Харун вече си е в  имението  на  Дилара, сам е и пак  се хили като  курва - няма  спиране  това хилене.
              Браво на сценаристите - предадоха приказката така, както е.....  Голям  герой е   Харун.

/Бризче, пак те моля, прости ми....  Обичам те./

Харун си  вдига  веждите - нагоре, надолу, смуче си устните и  победоносно  тържествува.
Харун  -  Ето,  моят  Озан  разбра, че е моят  биологичен  син.....  Край вече  с  Джихан.
               Джихаен  няма  син -  той,  Озан е  мой  син.

Пристиган  Джихан  и  Рахми.
Джихан - по телефона.  Няма ги  никъде.....  Няма ги.....

P.S.  От тук  нататък   започва  кавгата между  Джихан, Харун и  Рахми -  това, което ви  преведох,  мисля в  сряда или  четвъртък.
                    Сега тук  няма да го  преписвам  наново.
             Ани и Злати,  ако  искате да го постнете тук - с удоволствие ви  благодаря.

Дениз  при  Фейза  и   Хакан.  Дениз им  казва, че това е  тежко  престъпление, което са извършили.

Джихан и  Рахми  в  техния  дом.   Рахми  плаче.

Рахми  -  Сине,  Озан е  зеницата на окото ми.  Нима сега,  поглеждайки  го в  очите Озан, аз ще  виждам  този безчестен  мръсник - Харун ???
Джихан  -  Татко, Озан е твой  внук и  мой  син.  Нищо  няма да  се  измени.  Ние тук  го отгледахме.
                  Ние  стояхме  над  главата му,  когато  беше  болен,....  Ние го заведохме  за  пръв  път  в   детската градина, в  училище,  в  университета.
                 Озан за първи  път  проплака  у  нас  на  ръцете ни.    Озан за първи  път на нас  се  усмихна...
                 Татко,   Озан е  нашето  дете.

Рахми  -  Какво ти каза  на  Дилара,  синко???
                Когато се ожени за нея каза ли й, че ще  бъдеш  баща  на бебето й ???

Джихан  -  Татко, ти  нищо не знаеш....  Не ме питай  повече,  моля те....
                   Аз  знаех,  татко....  Аз  предварително  всичко  знаех....
Рахми  -  Тогава  защо  си  търпял  това  толкова  много години ???
Джихан  -  Татко, аз  чаках,....чаках, че през  всичките тези  години  Дилара  ще си признае  каква е истината....

Рахми  -  Как така да си признае ???
                Нима  Дилара никога и  нищо  не ти е  казала,  сине ???
Джихан  -  Не,  татко, нищо  не ми  разказа.
Рахми  -  Дилара ти е казала, че  Озан е  твой  син ???

Джихан  -  НЕ !!!...Дилара и  това  не  ми  каза.  Дилара през  всичките тези  години  все  мълчеше.
                 Аз  чаках, чаках, че тя ще си  признае,  но  тя  не си  призна.
                 И за това  между нас  напълно  се  влошиха  отношенията  ни.
                 Ти, как си мислиш,  татко,  защо аз  20  години  бях  нещастен????
Рахми  -  Що за човек  е  Дилара ???
                Що за жена е  Дилара ???
                Що за  майка  е  Дилара ???

Джихан  -  Татко, не говори  така.
Рахми  -  Това е истински  кошмар.
                Сине,  как  така  си   търпял ??? Защо не си се развел,  сине ???
Джихан  -  Татко, вече  ти  казах - аз  чаках и вярвах,  че  тя  ще  си  признае!!!
                  Но  Дилара не си  призна.....   А  после   вече  беше  много  късно.
                 Аз не можах да се разведа.  После  се  роди  Джансу.  Какво можех да направя ???
                 Тоест,  Хазал  се  роди.

Рахми  -  Аз  вече  разбрах.

/ продължавам  веднага/

# 66
  • Плевен / София
Боби
Скрит текст:
Да неизбежно е колегите да недоволстват, ама те пък не виждат ли колко време ти не си добре. Но, защо ли се изненадвам - човек за човека вече е вълк. Няма съчувствие, няма състрадателност......

На снимката виждам една дама от техническия персонал, която върви с Хатидже Шендил от Дила ханъм, след това в Съдбата, а сега виждам, че е част от екипа на Булката. Явно жената добре си върши работата и Ози я е препоръчал...

Гости не разбрах защо се чудиш да се смееш ли или да плачеш /не се ориентирах от подчертаното/ Но аз откакто измислиха историята с Озан и Харун  наистина се чудя да се смея или да плача, как сценаристите обърнаха нещата с краката на горе, само и само да направят повече епизоди. Историята която ни разказаха е съшита с бели конци...Озан бил син на Харун - най-големия виц. Ама не е луд който изяжда зелника, а който му го дава....А ние зрителите даваме зелена  светлина на алчните за пари продуценти....

Ани имах в предвид, че в сериала се случи всичко възможно най лошо.....убиха двете любими на Джихан....едната му дъщеря беше в кома.....бившата му съпруга сега е в кома.....а сега и в реала Еркан е сериозно  болен.....това имах в предвид...като казах, че не знам да плача ли ...да се смея ли.....лошите неща от сериала се прехвърлят и в реалния живот....дано Еркан оздравява бързо.... Peace
Здравейте момичета
Деня е студен, но ви пожелавам в душите ви да е топло....

# 67
                           Продължавам от  пост №  65.

Озан на брега на  Босфора на камъните.  Плаче.  
Озан  -  Вие унищожихте моя  живот.   Майко,  ти ме унищожи,  Майко....
              Какво  искате от  мен??? ....  Какво ????.....

Мафията пристига  в централата на  Дарк  блю.  Това са Дамир  Янков,  Азра и  двама  бодигардове.

Хазал  в   коридора говори с  Митат  по  служба. Иска  Хазал да подпише  някакви  документи.
               Секретарката й  Едибе  каза, че е дошъл  г-н  Дамир  Янков  относно "Балканския конгрес".
Хазал  -  Сериозно ли??
                Заведи ги  в  конферентната  зала и провери дали всичко е  готово.  Аз  сега ще  дойда.
Митат  -  Аз  трябва да тръгвам.

В  този момент при тях  влизат от асансьора четиримата от  мафията.  Митат ги  видя.

Запознаха се. Дамир  запозна  Хазал с  неговата помощница  Азра  Чъйраджъй. /Може и да не е така името. Пиша го от  руския език/.

Митат  -  на  себе си.  Какво  прави  тук   Дамир  Янков ???  Ченгето   Митат веднага  чатна.
               Какво се опитваш  да  направиш,  Дамир.

Дамир  -  Скоро ще се състои конгреса  на бизнесмените от  Балканите и Турция и ние  искаме да  го  организираме в  Истанбул.
                Ще  бъдат 200 човека и конгреса ще  трае  2  дни.

Хазал  -  Вие ли ще  настаните и раздвижите гостите ???
Дамир  -  Да,  за  една  нощ.

Митат снима от  компа някакъв  документ
Митат - на себе си.  .  Дамир, ти  просто  така тука  няма да  дойдеш.
              Подмяна на документите, кражба на хора,  пране на пари.....

Дамир  -  Ние искаме всичко да организираме тук при  Вас.  Естествено, ако се договорим  за  цената.

Хазал  накара  Едибе да повика  Митат, но него го няма.  Митат отиде  в  полицията  при  Рефик.

Обядваха  тримата - нищо интересно.   Асу набера по телефона  Дамир. Той  изключи телефона си.
             Асу  се обиди.

От  съдебната  палата излизат  Екрем и  Джандан.  Подали са иск за дело Екрем да докаже, че  Дилара е  биологичната му  дъщеря.

Джихан пуска  съобщение на телефона му.
Джихан  -  Озан, сине...Родният  ми...Каквото и да се  случи,  ти  си  моят  единствен,  моят  син.
                  Аз знам, ти сега си в   шок, разстроен е  нервен.  Но...моля те,  успокой де....
                 Моля те.....  Както ти казах, сине,  нищо  няма да се  промени.  Ти си  моят  син.
                 Моля те, позвъни ми като   получиш  това  съобщение,  сине.

Харун и той  изпраща  съобщение  на  Дилара.
Харун  -  Дилара,  любима,  много се  безспокоя за теб.  Аз   всичко  ще  поправя.  Не се притеснявай.
                Аз ще отвоювам  любовта на нашия  син  Озан.  Аз  много  силно те обичам.
                Обичам те  повече отколкото ти самата  можеш да си  представиш,  щастие  мое.
                Моля те, позвъни  ми.

Джихан изпраща  съобщение  на  Дилара.
Дилара  -  Не  мога да се свържа  с  нито с  теб, нито с  Озан.  Притеснявам се за  вас.
                  Моля те, не хокай  Озан.
                  Моля те,позвъни ми когато получиш  това съобщение.

Сега  Харун  изпраща  съобщение  на   Озан.
Харун  -  Озан,  Озан  аз  съм  Харун. Аз много силно се вълнувам от  този момент, в  който  разбрах  истината,.....
                Но аз  с   нетърпение  чакам  деня, когато ще ти  казвам  "сине".  Аз  много те обичам.
                Знам, че сега ти е  тежко и те  разбирам.
                Това е тежка ситуация, но аз те  разбирам  и  ще те чакам.
                 Ще  чакам  деня,  когато ти ще ме  заобичаш,  сине.   Ще  те  чакам.

Джихан и  Рахми.   Пият  кафе.

Джансу си играе с  бебето.  Снима го и  изплаща  снимките на  Дениз.  Той работи на строежа.
                  Глезената  Джансу  си  търси  развлечение. Има  нужда от  компания.

Йоизкан  работи  при  двамата  мъже, не им  знам  имената.   Подслушва ги, следи ги какво  правят.  Двамата мъже си говорят, че ще им  пратят самосвал
     но сега ще  превозват  оръжие.   Като че ли те сега ще дадат стоката на  полицията  за няколко  милиона долара.
     Йозкан ги подслушва, ама телефона му   звънна и той се издаде.  Те го видяха и го  надюкаха.
                Йозкан си  мисли  - ние си мислим, че тия се занимават с контрабанда на  фалшиви диаманти, а те  търгуват  с  оръжие.

Става късно пред  нощта. От  Дилара и от  Озан никаква  следа.
             Разговарят  Рахми, Джихан и  Илдъръм. Илдъръм ги  търси навсякъде -  няма  и  следа от  тях.
             Джихан търси  Митат, но той си е изключил  телефона.

Джихан излезе. Отиде в  жилището на  Селма, за да я  помоли да  намери по  телефоните  къде се намират  на  Озан и  Дилара.

Рахми остана сам в жилището на  Озан с  Илдъръм.
              Рахми разказа на  Илдъръм,  че  Екрем е истинският  баща  на  Дилара и че  живее заедно  с  Джандан и   Асуман.
              Рахми му каза да проучи  кой е, от къде е, с  какво се занимава и какво иска???
              Казва се  Екрем.

Джихан  отива в  дома на  Селма. Обаче входа на  Селма се следи и снимат  всички хора около него.
             Оня бодигард  на Дамир  снима и  Джихан.

Джихан  -  Селма,  Озан и Дилара ги  няма - пропаднаха цял  ден  и през  нощта.
                  Не  мога да се свържа с  тях.
                  Може ли  твоя  хакер  Алфа  да ги намери  по сигнала на телефоните им???
Селма  -  Алфа в  момента си е изключил  програмата.
                Аз  сега ще отида в  полицията и там ще говоря с един  мой  познат.
Джихан  -  Добре.

Стават и  тръгват и  двамата.

Селма отиде в  полицията  при   директора - Рефик  бей.
                  Разказа му за какво е отишла и  Рефик накара един  сътрудник да издири  Озан и Дилара.

Тук  спирам. Ще трябва да започна да превеждам нататък.

По-късно ще се включа пак.  От 18  часа ще  гледам  "Карбовски  втори план".
                          Моля ви, пишете ми довечера  ще гледате ли някой  серил, за да не пиша.
                          Ако не  гледате да пиша  довечера, защото утре ще  гледам втора част на "Тутанкамон".

До  после.

# 68
Сиси  Crazy Злати  Hug Гости  Hug

Гости
Цитат
лошите неща от сериала се прехвърлят и в реалния живот.

да, права си..."веднъж стомна за вода, втори път, на третия път стомната се чупи."

Злати  Hug

Цитат

И аз ви прегръщам

Ние отново
Скрит текст:
нямаме парно newsm61 smile3511

За Сиси  Hug

# 69
Привет момичета  Hug Hug Hug
Прегръдки ,цвета ,рози и полски бодили за всички вас  Hug Joy bouquet
Днес ми честитиха бабин ден истина или лъжа ,но идвам с почерпката ...яба-даба-дууууу

# 70
Сиси  Crazy Злати  Hug Гости  Hug

Гости
Цитат
лошите неща от сериала се прехвърлят и в реалния живот.

да, права си..."веднъж стомна за вода, втори път, на третия път стомната се чупи."

Злати  Hug

Цитат

И аз ви прегръщам

Ние отново
Скрит текст:
нямаме парно newsm61 smile3511

За Сиси  Hug

Любима моя, ама ти го намери този момент???  Боже,.....колко добре ме разбираш - Благодаря ти.  Точно за него писах.  Дано да се е оправило момчето ни.
Никой  няма  полза от  болен...... А, да знаеш само  Сабиха от  банката колко го  мрази,  защото е  кюрд.   Ама така плюе по него - чак клетви  изговаря.  Казва, че  кюрдите -   Озито,  Еркан,  Сонгюл,   Едже  Ослу, Фахрие Евджен,  Шебнем  Шефер, Мерием Авджъ и много други  -  всичките са  виновни за атентатите в  Турция.  Точно актьорите  организират и правят атентатите.  Пълни  глупости, ама какво да се  прави - разум.....
Това са хора, които работят и ден и нощ - за тях  почивка  няма. Ако е горещо - горещо е, ако е студено - да се разболяват.  Ле, ле е е е , какво нещо е завистта???
За нея няма почивен ден.  Ако си кадърен,  трябва да те  смачкат.

Така  -  мили момичета  -  сега ще ви напиша   финала на  87-ми  епизод на сериала "Разкъсан  на  парчета".
 Продължавам  от  моя  пост № 67  на стр. 5-та.
Започвам го.

# 71
Тио  Hug Сиси  Hug

Тио Честит Бабин ден и на всички баба smile3525 Да сме живи и здрави бабите да помагаме  newsm10
тъкмо направих кафето и почерпката с бомбоните става супер  newsm68

Да изпием по един чай и по едно кафе - да се стоплим...

И да добавя нещо сладичко

Сиси - за теб винаги джанъм  Hug Благодаря за преводите  Hug

# 72
                     продължавам от  моя пост №  67/ стр. 5.

Озан  пристига  в  дискотеката на Дамир  Янков - "Истанбулски  нощи".  Пиян е.  Дракосва се с  посетителите.
                    Бодигардовете го  пребиха  от  бой.
                    След като  Джихан доведе  пребитият  Озан  в  къщи взе  Азми и влязоха в  дискотеката. Започна се як  бой.
                    Изпотрошиха маси, столове,  дивани,  шкафчета,  бутилки и всичко друго.
                    Азра и  Дамир  гледат  на видеото  боя и взлома.
Джихан  -  крещи  -  Кой  преби  моят  син ???  Да излезе  тук ???
Азра - Бос,  няма ли да се намесиш???
             Джихан потроши  бара.
Дамир - Да го  потроши.  Да  прави  каквото иска.

АКО АЗ ИМАХ  ТАКЪВ  БАЩА  КАТО  ДЖИХАН  ГЮРПЪНАР, СЕГА ДА СЪМ  ГОСПОДАР НА ЦЕЛИЯ  СВЯТ !!!

Джихан - продължава да  крещи  -   Какво направихте с  моя  син????  Кажете???  Защо го  пребихте ???
                Защо не извикахте  полицията да го  прибере, ако е виновен, а го пребихте ????
                Кой ви разреши ???
               Аз се казвам  Джихан  Гюрпънар.  Кой ви е началника - да излезе пред  мен ???
               Кой си???....Ела тук...  Чакам те.....  Ела.......

Чагатай  намери  Дилара  в  коя  клиника е  и   съобщи  на  Харун.
                    На Илдъръм пък  съобщиха, че има убита от  катастрофа 40  годишна жена  без  документи.
                  Илдъръм и  Джихан  отидоха, но  бяха  вече  припознали  трупа на жената - не е Дилара.

Харун  отиде  пръв  при  Дилара.  Пак  все едни и същи  приказки -  много я обича, ако не е тя  той  ще се самоубие.
                    После каза на  Джихан  къде е Дилара. Джихан  отиде до   леглото й. Моли я да си отвори очите заради децата.
                    Джихан й каза:  - Оправяй се.  Ние с  децата няма да  можем да живеем без  теб.

Джихан се обади на  Хазал за майка й.  Тя  получи  подарък от  Дамир  картина от  Иван Айвазовски.
                   После каза и на  Джансу.

Рахми  моли  Озан  да отидат в   болницата , за да видят  Дилара.    Озан не иска да ходи.  Рахми му каза да отива, защото му е  майка.

В  болницата  отвън  -  Харун,  Дениз, Джихан,  вътре двете  дъщери  плачат.  Дойде и  Рахми.
                 Събраха се  всички.

Рахми каза,  че  Озан не иска да отиде да  види  майка си.

Джихан  отиде  при  Озан в  къщи.
Джихан  -  Дойдох да те  заведа  при  майка ти.
Озан  - Тя не ми е майка. Аз не искам да я  видя.
Джихан  -  Подбирай си думите,  когато  говориш за  майка  си.
Озан  -  Тя не ми е майка.
 Джихан  -  Озан, не прави нещо, за   което после ще съжаляваш,  сине.
                   Разбирам те - сега си  много  ядосан.
                   Знам, ти си  разстроен , но после ще съжаляваш  за това,  което си извършил.
                   На теб през  целия ти живот ще  бъде  много  мъчно  за майка ти,  Озан.
Озан  -  Ти  нищо  не  разбираш.
              Аз  няма да дойда.  Разговора  е  приключен.

Джихан  -  Озан,  послушай, сине.  Твоята  майка е  в  тежко  състояние.
                  После и за  това  много  силно ще съжаляваш.
                  Хайде да отидем  при  майка ти.  Дошъл  съм да те  взема.
Озан  -  Аз  няма да  дойда.
Джихан  -  Сине?
Озан  -  Аз вече ти казах, че няма да дойда.
              И  ти не си  моят  баща.
              Ти не  можеш  да ми  нареждаш.
Джихан  -  Озан, аз съм  твоят  баща,  сине.
Озан  -  НЕ !!!

Джихан  -  Озан,/ Зашлеви  му  плестник...../
                 Аз съм   твоят   баща.

Озан си отиде в  спалнята.

Асу  говори  по  телефона  с  Дамир  Янков.  Флиртува с   него.  Джандан  я   слуша и се ядосва.
             Ама и   Азра  слуша  разговора при  Дамир.  Азра  също  се  нерви и   ревнува.
             Дамир  прави  четки  на  Асу, че е много  красива.
             Обявиха си среща в 20.30 часа вечерта.
             До довечера.....Целувки.

Джандан  -  Асу,  какво  правиш ???  Ние  имаме  толкова  много  проблеми, а ти си  уреждаш  среща.
                    Не те ревнувам от  Дамир.
                    Заради  теб   вървя  против  Дилара, Харун и  Джихан.
                    Готвя се за  война с  тях......с   цяла  армия  от   адвокати.....
                    Толкова  много  дни  работя  над  това  дело, а ти не се   интересуваш  от  нищо.

Асу  -  Тогава не работи. Да не  мислиш, че аз  не  разбирам - ти се надяваш  да  вземеш  с  това  дело  огромна  част  от   богатството  на  Дилара.
            Ти ми  завиждаш,  Джандан.
            Скараха се яко.  Асу се изнесе.

Селма си отива в  къщи.  На  входа на улицата се  срещнаха  Селма и  Азра.   Селма не я познава,  но  Азра  познава  Селма.
                  Двете се изгледаха  многозначително.

Азра е  заложила  бомба  под  бюрото  на  Селма.
                  Селма се сети коя е тая и започна да си  прибира  папките, но беше  вече  късно.
                  Бомбата гръмна......   Убиха   Селма.

Край на 87-ми   оригинален  епизод  на  сериала  "Разкъсан  на  парчета".

# 73
  • Плевен / София
Ани,може да сте баби за внуците си, но сте млади по дух и слагате в малкия си джоб много младежи Wink
Тио не мога да откажа на сладко Laughing Ани и на кафе/ ти знаеш/ Wink
от мен музика Whistling Whistling Whistling

Честит празник....

# 74
Гости ...кафето , шоколада и слънчевия ден /днес тук е супер/ме правят щастливи ,а и с това добро сърце как да откажа ?...  Joy Heart Eyes

Ани,може да сте баби за внуците си, но сте млади по дух и слагате в малкия си джоб много младежи Wink
Тио не мога да откажа на сладко Laughing Ани и на кафе/ ти знаеш/ Wink
от мен музика Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт