Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 108
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Плевен / София
Гости

Цитат
Ани, това твое клипче ли е....

Да, мое е...Но единствено.....

Цитат
Съемки серий "Невеста из Стамбула" проходят в роскошном особняке, стоимостью в 2 млн.

Така изглежда конака от Истанбулската булка....

https://www.instagram.com/p/BP4niCFhS7S/
и защо не си го показвала досега Crossing Armsна мен ми хареса... Laughing
Да му мисли този, който трябва да го чисти този конак, че и стълбите да качва...

# 376
  • Варна
Здравейте, сладури! Hug Hug Hug Hug Hug

Ето още снимки от конака:

Ани, клипчето е страхотно, но защо е само едно????? newsm78 А другите в профила ти? Не са ли твои?

Скрит текст:
Ама ти ме утрепа с тези 19 градуса бе!!!!!! Аз вкъщи поддържам 18 и стоя по пижама. Докато започне да се качва температурата и усещам. При 20 градуса отварям врати. Май аз съм "ампери хич"  smile3537 smile3537 smile3537 Въобще не мога да търпя топло! В училище ми е жега, а и там се движи между 20-22. А лятото!! Затова и не го обичам- че от топлото няма къде да се скриеш!

# 377
Да отговоря на въпросите....
Клипчето го правих заедно с моята дъщеря - беше в отпуск и тя ми уйдисва повече на акъла и се занимава с моите мераци. Двата видеоклипа за Сон бахар мисля, че са еднакви или с малки корекции. Другите два видеоклипа - от Времето лети и първия фрагман на Дила ханъм не са мои, тоест не съм ги правила аз, нещо съм си играла сигурно и са качени...
Велико обяснение направих  Joy Joy Joy Joy Joy дано да сте ме разбрали  Praynig
За температурата у дома....
Скрит текст:
Всеки човек има различно усещане за топло и студено. Пример - снаха ми в Кюстендил когато беше млада умираше от студ. След като напреднаха годините нещата се промениха - сега през зимата, през лятото винаги й е топло, през зимата ходи в къщи по къс ръкав и непрекъснато се изпотява и ходи с една кърпа да си бърше потта, защото й се замъглявали очилата....
На мен преди никога не ми е било студено у дома. Но тази зима не можах да се стопля. Може би имам здравословен проблем или нещо друго, но това е положението.
Апартамента ми е с подменена дограма, но не е саниран и е външен с изложение изток, север и запад. От долу, от страни и от горе никой не топли. Апартамента е ЕПК и живея в един бетонен бункер...Когато има слънце и температурите са над нулата е добре, но когато е мъгла - а тя в Русе е 80% от зимата, когато духа вятър е студено....
Но сигурно проблема е в мен....

Бризче мерси за новите снимки от конака. Бях писала, в началото, че повече ми харесват съвременните жилища с много светлина, но сега си промених мнението.... Вече ми харесва. Предполагам, че са правили голям ремонт.

От рускините научих, че Аслъ Енвер е работила заедно с приятеля си Мурат Боз 10 дни върху песента, която изпълнява и видяхме в анонса на Истанбулската булка....

След малко ще сме с героите на Парченцата...Ердоган нарочно не е сменил времето в Турция, да ни прави мръсно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 378
Здравейте   мили  мои   момичета, приятен понеделник.
Желая ви всичко най-хубаво.
Ще гледаме ли 89-ти оригинален епизод на сериала "Разкъсан  на  парчета".
Миналия  понеделник започна сериала в  19 часа и 33 мин. след повторението и рекламите.
Тази вечер как ще бъде - ще видим.  Всеки  път  променят  минутите.

Приятно гледане.

# 379
  • Стара Загора
Приветмомичета wavey
Ани waveyклипчето ти е супер Peace
Благодаря и за другите клипчета от "Сон бахар" Hug

Скрит текст:
И у нас е доста топло.
Климатика е на 23 градуса,но все ми е студено

Тио Hugрадвам се,че си ми харесала гифчетата newsm53

Бризче Hugконака не е зле Grinning
И аз попаднах на снимки на конака Peace

Гости Hugоще горещи сцени от "ИсЛ"... Grinning

Сиси Hug

Момичета waveyприятно гледане на "Парчетата" Hug

# 380
Вече съм на линия! Hug

Не съм ви чела!Само клипчето на Ани Hug видях следобяд! newsm10

Озета е към края!Приятно гледане! Hug Hug Hug Hug

# 381
Включих се тъкмо на време, когато озета свърши  Peace Започнаха рекламите....Времето ми беше разчетено по 3,14  Joy Joy Joy Joy Joy
Боби  Hug Сиси  Hug Злати  Hug - надявам се и Бризчето да е на линия, да направи карето и тази вечер  newsm10
Виждам, че ме насърчавате, като одобрявате първият ми опит с клипчето, но това беше толкова отдавна, че вече съм забравила всичко...Някога когато имам свободно време може да направя нов опит...Но това е в далечното бъдеще...Откакто се пенсионирах, няма време за нищо  Naughty
Да си пожелаем хубав епизод тази вечер...

Приятно гледане и безпроблемен нет  Hug
Може да имаме късмет да ни пуснат нещо ново за Истнбулската булка....

ПП

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 382
Приветмомичета wavey
Ани waveyклипчето ти е супер Peace
Благодаря и за другите клипчета от "Сон бахар" Hug

Скрит текст:
И у нас е доста топло.
Климатика е на 23 градуса,но все ми е студено

Тио Hugрадвам се,че си ми харесала гифчетата newsm53

Бризче Hugконака не е зле Grinning
И аз попаднах на снимки на конака Peace

Сиси Hug

Момичета waveyприятно гледане на "Парчетата" Hug

Слънчице, не ми остана никакво време, за да ви пиша колко  много се радвам  на  тази страница за  Бахарата.  Като че ли всички сте я сътворили за мен.
Изключително красива.
Тези снимки, които ти си сложила когато Галип и  Сабиха се хвърлиха в  Морето - за тях  писах  преди, че  Айча си е ударила  единия  крак и не е могла  да излезе,  тогава  Галип  изплува огледа се навсякъде и като видя, че  Айча не е изплувала  веднага се  хвърли отново в  морето и я  спаси. Целия епизод го има и в  забавен каданс, и с  подробности,  стига да не са го изтрили  вече.

# 383
Пуснали са още снимки днес!Сетиха се! Laughing

Започва...Приятно гледане! Hug Hug Hug

# 384
Знаем,че Дилара си изгуби паметта!Разтрои се и изгони Хазал,Алаз и Харун!Хазал също много се разтрои,Джихан я успокоява!Хазал нарежда,че нямала майка!Харун се върна,казва и че са женени!Тя крещи и го гони! Хазал пак старата-щастлива ли била Джансу!..Джихан и каза да не говори глупости Хазал...Харун-имали син Алаз,Ди казва че била женена за Джихан..Харун-че била разведена с Джи,Харун и показа снимки...с Алаз....

Ди повтаря,че нищо не си спомня! ooooh!

Озан в колата нарежда какъв бил Харун....

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 19:58 от Zlatina3

# 385
  • Плевен / София

newsm68 newsm44 newsm68 да казвам ли, от коя серия и каква ситуация е..... Wink
Ани, повредата не е в твоя телевизор Naughty апартамент с такова изложение и без съседи, които да отопляват+толкова студена зима....няма стопляне
приятно гледане на Парченцата... Crazy

# 386
Хазал и Харун вече прекаляват...Не мога да повярвам, че не разбират какъв проблем има Дилара, а се правят на обидени....
Дилара си играе чудесно ролята на загубила част от паметта си...
Но тя не споменава и Озан.....

Хазал ни е заблудила в предишните си епизоди - същата стерва е......

# 387
Харун и Алаз се прибраха в къщата....Емине започна да говори за тел.,Харун я прекъсна и каза да се грижи за Алаз..
Хазал е сама и страда на брега,обади се Дамир,разбра че е разтроена!Тя не иска да идва при нея!
Изписват Ди.Добре била!Тя казва че ни се спомня!Лекаря казва че е от катастрофата!Джихан я успокоява че ще си спомни! Ди непрекъснато повтаря само.... Джихан!...Харун иска да я с нея,излязоха...

Прибират се в къщата..Ди и Харун....Поне и прислугата си спомня,но има др. обзавеждане....

Ди се дърпа от Харун и Алаз,не ги иска...

Дамир е при Хазал и ги напомня за Ди ,че има травма ...Хазал казва,че тя е била постоянно в болницата ,а не -Джансу...Джи и се обади,че идва при нея..
Харун е сам и държи пръстена на Ди,свалили са го в болницата..казва и как са се оженили

# 388
Не разбирам Харун защо не й даде време, а е толкова припрян.....

Злати мерси  Hug

# 389
Хазал си знае нейната....Джихан и повтаря,че не само нея не си спомня,но също Харун и Алаз...казва и че Джансу е болна ,да не я напада...да му има доверие...
Харун идва с Алаз при Хазал...Ди не ги иска ,Харун е загрижен за Алаз,че иска майка си

Рекламааааа

Общи условия

Активация на акаунт