Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 826
  • 737
  •   1
Отговори
# 555

Здравейте мили момичета.
Бризче, ЧРДен Пожелавам ти цялото  щастие на  Земята - ти го  заслужаваш.

Скрит текст:
Сладури, не съм  добре.   Още в петък измръзнах по пътищата и гробищата. Моля ви, пишете ми - какво пиете за температура  39.5 ???  Пия  колдрекс макс грипа - нищо не помага.  От  снощи си купих
20  сашета  диалгин, но и той не ми смъква температурата.  Сега в  момента е  39 гр.
Моля ви, простете ми.  Обичам ви.

# 556
Гости   Hug мерси за пожеланието - дано да се сбъдне  Praynig

Сиси яко си настинала скъпа  ooooh!
Скрит текст:
Знам само един начин за смъкване на температурата, но трябва някой да ти помогне...А сама до където стигнеш.../става въпрос за гърба/
1 част ракия;
2 части оцет;
белтъка на едно яйце;
Разбива се белтъка, слага се оцета и ракията, разбърква се добре и се маже цялото тяло. След това се завиваш добре да се изпотиш и да излезе настинката...Между другото топиш лентички памучен  плат в оцет и слагаш на китките, като се затоплят ги сменяш...
Обратно на разбиранията по време на температура да не се завиваш, от майка ми знам, че при температура трябва да си загъната, за да можеш да се изпотиш и така настинката излиза...В противен случай само я смъкваш и след това се качва отново...Настинката си стои....

Еркан е в Москва...Било много студено, но много красиво....

видео тук

Цитат
erkanpetekkaya -Çok soguk çok.ama güzel

# 557
Аз съм се заплеснала по Песента на живота и наваксвам пропуснатите серии. Гледам ги през мейлру, но много тежко ми вървят... Някой гледа ли го този филм?

Сиси,
Скрит текст:
лепнала си моя грип, душко. Аз нямах такава висока температура. Можеш да вземаш през 4 часа парцеталол - аналгин-упсарин, т.е да ги редуваш. Ако си намериш тамифлу, ще ти помогне много. Иначе както ти е писала Ани - компреси със оцет и вода също може. Голяма мъжка носна кърпа топиш в сместа изцеждаш и слагаш на челото, като се стопли, пак мокриш и така повтаряш, ще усетиш, че ти отнема огъня. Много хладен чай, не горещ и витамин С, дано да ти спадне по-бързо! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 558
    Ани, Деси, много ви  благодаря.Слагам си на челото мокри, студени кърпи от  фризера.
Уж ми помага, а после пак същата температура. Лимон  непрекъснато  смуча. Ани, сега ще пробвам рецептата на майка ти.
Благодаря ви, мили момичета.  Обичам ви.

# 559
  • Стара Загора
Ани HugСиси HugГости HugДеси Hug

Ани waveyмерси за видеото с Еркан Hug

Сиси wavey

Скрит текст:
Здраво си настинала ooooh!
На мен температурата ми спада само с течен аналгин Naughty
Може и хексалгин(това е аналог на течния аналгин)40 капки си накапваш в лъжица и ги изпиваш...
Оправяй се бързо Peace

# 560
Привет момичета  wavey
Сиси притеснявам се за теб  ooooh! Когато ти е възможно пиши...
Дано и Злати да се обади как са стигнали.....
Деси - като ви чета, трябва да отида се се срамувам в ъгъла  Embarassed И на работа ходите и толкова сериали успявате да следите... #Crazy
Боби мерси за снимките с Есма ханъм...Ако не пуснат снимките на актьорите на булката ще ползвам от тези, които имаме....
Започнах да правя новата тема, ама не ми спори...Сайта на "прикачи" отново е в почивка  #Cussing out
А там имам много неща, които ползвам, когато правя новите теми........

# 561

Лейля Танлар - Джансу от Парченцата - направо не я познах...Грима прави чудеса.... #Crazy

# 562
  • Плевен / София
Привет момичета  wavey
Сиси притеснявам се за теб  ooooh! Когато ти е възможно пиши...
Дано и Злати да се обади как са стигнали.....
Деси - като ви чета, трябва да отида се се срамувам в ъгъла  Embarassed И на работа ходите и толкова сериали успявате да следите... #Crazy
Боби мерси за снимките с Есма ханъм...Ако не пуснат снимките на актьорите на булката ще ползвам от тези, които имаме....
Започнах да правя новата тема, ама не ми спори...Сайта на "прикачи" отново е в почивка  #Cussing out
А там имам много неща, които ползвам, когато правя новите теми........

Ани нали казваш за Злати, че е въпрос на организация....а ти си организиран човек.....означава, че нямаш достатъчно желание....Аз гледам Номера,КС,ДК,ЛНД....ще започна и този с Ози разбира се....не гледам всичко онлайн, защото не ми "дават" но на руски или български ги следя с удоволствие...някои ме разсмиват, други ме натъжават...но така е и в живата...не всякога е цветя и рози....Важното е да сме здрави
Сиси,
Скрит текст:
оправяй се бързо...за температурата аз пия Тайлоухот...от него се и изпотявам и спада бързо температурата
нещо за настроение...

# 563
Да Гости наистина въпрос на организация е да стига времето за всичко..Вече пета година ми липсва добрата организация..Но за сериалите не е само въпрос на организация, а и на желание. Аз и по телевизията, макар, че работи постоянно, за да чувам реч, не всичко гледам. Не са ми интересни безсмислените комедии или драми, или каквото и да било в което не виждам смисъл...Но пък с удоволствие мога да гледам неща, които съм гледала, но има тръпка...Например
Скрит текст:
снощи гледах за не помня кой път "Кънки с остър връх", а през това време можех да изгледам някой преведен сериал, но предпочетох романтичното филмче....
Обадих се на Сиси - още не е смъкнала температурата  ooooh!

Един много напрегнат момент от Парченцата....Изтръпнах  #Crazy Дори ми се стори, че Дениз се помотва и детето ще се удави...Слава богу Емре не беше в количката  Praynig

# 564
Малко гифчета от фрагмана на Парченцата...Но ще ги разделя в два поста да не натоварвам страницата....

# 565
Пуснали са трети фрагман за 90-ти епизод на Парченцата....

Paramparça 90. Bölüm 3. Fragmanı

https://youtu.be/tHnwW8zHF-8

# 566
Наминавам да се обадя,че пристигнахме към 17ч.,но внучката ни подхвана та до сега! Laughing

Благодаря за всичко споделено! Hug Hug Hug

Сиси Hug,дано утре си по-добре,че ти нося превод на Дръзки и красиви! Peace
Дръзки и красиви - 12 епизод bg sub
https://youtu.be/75h0hgEbZjM

# 567
Злати добре пристигнала  Hug Наслаждавай се на времето с малката принцеса  Hug

Обещаните гифчета от фрагмана на Парченцата...

# 568
  • Варна
Момичета, виртуални приятели мои,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря ВИ!!!!!
за топлите думи, за хубавите пожелания, за обичта, с която ме дарявате, за щастието да съм част от ВАС!!!!! bouquet bouquet bouquet bouquet

Нека следващото клипче е поздрав за всички Ви, с пожелание за здраве, здраве и пак здраве! Другото лесно се нарежда.

Özcan Deniz-Sen Ağlama

И аз като Ози ви казвам "Ти не плачи!" Никога да не плачете от болка и безсилие!!!!! Нека очите ви познават само щастливите и радостни сълзи!

Сисони,
Скрит текст:
Хайде оправяй се, Слънчице! Отвратителен е грипа и дано не те е "пипнал" Може би ще стана досадна ама ще припомня, че се пазя от него с нар/със семките/ и киви. При мен действа, въпреки, че децата почти не спират да кихат срещу мен- все пак са само второкласници и си кашлят и кихат без да мислят, че това може да е опасно и за другите деца, че и за мен. Joy Joy Joy по същия начин се справям и с темепературата- просто увеличавам кивито. А ако все пак не успея да я сваля, пия хексалгин./Слава Богу, не ми се е налагало да гълтам тая горчилка вече 3 години/ Naughty

# 569
Добро утрооооо
Хайде, аромата на кафе е чудесен

Нека денят ни да бъде хубав, а седмицата лека, изпълнена с много усмивки и радостни моменти

Бризче благодаря за поздрава с Ози  Hug Добро начало за новият ден и седмица  Peace

Интересно...Каква е причината за визитата на Еркан в Москва  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт