Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 816
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
    Ани, Деси, много ви  благодаря.Слагам си на челото мокри, студени кърпи от  фризера.
Уж ми помага, а после пак същата температура. Лимон  непрекъснато  смуча. Ани, сега ще пробвам рецептата на майка ти.
Благодаря ви, мили момичета.  Обичам ви.
Скрит текст:
Първо иди на лекар! Нека да ти направят кръвни изследвания дали е грип или настинка! Самото изследване става за около час. В различните случаи лекарствата са различни! Но това ще прецени лекарят! Не отлагай! Бързо оздравяване! Аз цяла седмица не смъкнах температурата!

# 571
  • Стара Загора
Добро утромомичета Hug Hug Hug
Красотата е в малките неща
и в сърцата на щастливите хора!
Усмихнете се на новият ден и го изживейте
Не забравяйте, че животът е подарък!
Имайте прекрасен ден и успешна седмица!

Зимата си тръгва вече
Пролет иде отдалече, с птици, свежест и цветя и сияйна красота
Бризче Hugмерси за поздрава Grinning Peace

Ани Hugблагодаря за кафето и пожеланията Heart Eyes Hug

Еркан май често ходи в Москва и предния път,когато беше имаше статия защо е там,но и аз съм забравила какво беше... newsm78

Гифчетата са супер Peace
Ако ти си ги правила;-поздравления и се радвам,че си успяла smile3501
Лу Hug

# 572
Наминавам да се обадя,че пристигнахме към 17ч.,но внучката ни подхвана та до сега! Laughing

Благодаря за всичко споделено! Hug Hug Hug

Сиси Hug,дано утре си по-добре,че ти нося превод на Дръзки и красиви! Peace
Дръзки и красиви - 12 епизод bg sub
https://youtu.be/75h0hgEbZjM

Злати,
Скрит текст:
Радвам се, че сте пристигнали благополучно! Ти си вече при бърбаронката! Какви са сладки, да ги целуваш само! Пожелавам ти хубаво да си изкараш с нея!

# 573
Добро утромомичета Hug Hug Hug
Красотата е в малките неща
и в сърцата на щастливите хора!
Усмихнете се на новият ден и го изживейте
Не забравяйте, че животът е подарък!
Имайте прекрасен ден и успешна седмица!

Зимата си тръгва вече
Пролет иде отдалече, с птици, свежест и цветя и сияйна красота
Бризче Hugмерси за поздрава Grinning Peace

Ани Hugблагодаря за кафето и пожеланията Heart Eyes Hug

Еркан май често ходи в Москва и предния път,когато беше имаше статия защо е там,но и аз съм забравила какво беше... newsm78

Гифчетата са супер Peace
Ако ти си ги правила;-поздравления и се радвам,че си успяла smile3501
Лу Hug

# 574

ЗА МОРСКИ БРИЗ:
ЧИД
Скрит текст:
на  милата и многообичана Морски бриз! Вчера тя имаше рожден ден, а днес името и празнува! /Дано не греша!/ Бъди здрава и благословена! newsm51 newsm51 newsm51 love001

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 10:10 от Лукреция

# 575
Лу  Hug Боби  Hug и вашият ден и седмица да бъдат прекрасни  Hug
Гифчетата от фрагмана на Парченцата не са мои - направих "копи-пейст"  Grinning Ако можех да правя гифчета вие първи щяхте да разберете  Wink

И едно чуждо колажче...Няма никакво съмнение, че не съм го правила аз...и той е от програмата копи-пейст  Grinning Ако го бях правила аз, змията Дафа нямаше да присъства в колажа..... Naughty

Лу ни напомня, че днес много български имена имат повод да празнуват - да са живи и здрави имного щастие и любов им пожелавам  newsm51

# 576
  • Варна
Добро късно утро, прекрасници! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Хайде пак- да е живо и здраво името на Бризка- и Свети Фотий да го пази чисто! Joy Joy
Скрит текст:

Да ви е сладко на устата и леко на душата Ви пожелава Морски бриз- Светлана! Joy Joy Joy Joy Joy

# 577
Здравейте мили мои момичета, ама колко сте добрички.  Всички откликнахте на  молбата ми. Ама буквално  всички.
Скрит текст:

Чак се просълзих от обич към вас. Това е то-тук при вас съм  жива и обичана.
Ще си запазя всичките ви  рецепти, за да ги  ползвам.
Сега темп. ми е 36.8. Ама вчера и оня ден само съм  лежала.  Ани, ползвах  рецептата на майчето ти. Защото с   толкова  много хапчета и антибиотици заради  зъба, кръвта ми е пренаситена. Аз ходих при лекарката ми. Тя ми каза да  спирам  антибиотиците.
Целият януари заради  гранолома на  зъба  пих всичко, което ми каза моя  зъболекар.
Днес няма да мърдам от нас, защото утре трябва да вървя на работа.  Ще тегля от  Банката пари и ще  раздавам  на  моите  хора  по   една брутна   заплата за платена отпуска. Трябва да съм  при  момчетата.  Първо  познах, че съм  болна след като си направих  кафенце и го излях в  мивката. Беше много горчива. Направих си още едно - и него излях в   мивката.  Тогава разбрах, че не съм   добре, ама трябваше да изпратя зълва си, а и моите синове от  София дойдоха, че и тях да видя. Не мога да намеря по тази моята клавиатура къде е градуса. Цели 50  години съм  машинописка и не  мога да намеря един  прост  знак.
Като гледам на турците  клавиатурите  колко  са  прости  и  лесни, чак ме  хваща яд, че другите  държави не учат български.

# 578
Здравейте, момичета!

На всички именици  днес - да са живи и здрави!

Бризче,

# 579
Добро късно утро, прекрасници! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Хайде пак- да е живо и здраво името на Бризка- и Свети Фотий да го пази чисто! Joy Joy
Скрит текст:

Да ви е сладко на устата и леко на душата Ви пожелава Морски бриз- Светлана! Joy Joy Joy Joy Joy

След като те поздравих, сега ще се възползвам от почерпката! Добре ще ми дойде! Не искам да си развалям талията/която не се вижда вече Joy Joy Joy/! love001

# 580
СИСИ,
Скрит текст:
РАДВАМ СЕ ЧЕ ВЕЧЕ СИ ПО-ДОБРЕ! Бързо оздравявай! bouquet bouquet bouquet love001

# 581
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Само как знам кога да намина! WinkВчера след почерпката за РД,днес за ИД! Laughing

Бризчее Hug,честит имен ден! baloni
Бъди здрава,щастлива и обичана от всички! Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover love001

Ани HugБоби HugЛу Hug,благодаря за всичко споделено! bouquet Тези дни ще съм повече четяща! Laughing
Сиси Hug,дано си по-добре! Praynig Hug

Довечера ни очаква тъжен епизод! ooooh! Ще намина когато имам възможност!И дано имам нет,че снощи спираше на моменти!Добре,че си изтеглих ДК,за да го гледам по нощите! Laughing

Приятен ден и лека седмица! Hug Hug Hug

ПП 4 отговора Много сте бързи! Laughing

# 582
Бризче, Честит Имен Ден
Нека в сърцето ти винаги да грее пламъкът на щастието и любовта, а ти озарявай света със светлината си! Честит празник и наздраве

Моите цветя ще ти ги поднесе Ози

# 583
Лу  Hug Деси  Hug Сиси  Hug Злати  Hug и днес диетите са табу - продължаваме празника на Бризчето от вчера. Нека да имаме много поводи да празнуваме  Praynig

Сиси
Скрит текст:
Радвам се, че днес си по-добре  Hug Възстановявай се бързо, че момчетата ще те чакат утре....

А сега да се присъединим към Кахраман и да си похапнем подобаващо...Елиф да се сърди  Grinning

# 584
  • Стара Загора
Бризче HugЧестит Имен Ден

Грижи и неволи нека те отминат,
с усмивка празника си посрещни!
Всеки ден да бъде ново приключение,
по пътя на успеха и щастливия живот!

Благодаря за почерпката Hug
Вчера и днес,голямо пиршество Party

Ани waveyпомислих,че гифчетата са твои и се зарадвах,защото знам,че искаш да се научиш и,че си упорита и при теб няма назад Naughty
Има време за всичко Peace
Ти във всичко успяваш,затова вярвам в теб newsm10
Колажа за Бризчето е супер smile3521

Сиси Hug

Скрит текст:
Радвам се,че си по-добре Hug

Злати HugДеси HugЛу Hug

Общи условия

Активация на акаунт