Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 816
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Плевен / София
Здравейте момичета
знаех си аз, че февруари не е месец за започване на диета....
Бризче Heart Eyes Честит имен ден! Пожелавам ти много здраве и никога да не губиш оптимизма си и живота да ти поднася само хубави изненади....Благодаря, че си част от нашата виртуална"компания" Party
това е от сърце....
Скрит текст:

# 586
Боби  Hug Гости  Hug
Свърши ми сериалния след обяд - гледах, дремах и сега да посвърша някоя работа и да съм готова за довечера....Дано да се появи Бризчето, че се очертава да бъда сама.... ooooh! Злати има ангажимент, Сиси е болничка, а другите момичета не гледат сериала....
Довечера ще се разделим с Харун - предполагам в края на епизода....Да видим ще има ли някакви изненади  Thinking

# 587
  • Стара Загора
Гости HugАни Hug

Ани waveyда се надяваме,че все някое от момичетата ще ти прави компания Praynig
Сиси waveyписа,че е свалила температурата,а и не вярвам да изтърве епизода Naughty

Скрит текст:
Болничните свършиха и тази и утре вечер съм нощна смяна Crossing Arms
Тази ще я изкарам горе-долу,но утре вечер ще ми е по-трудно,защото не мога да спя през деня ooooh!

Пожелавам ви приятно гледане на,може би Thinking предпоследния епизод на"Парчетата"

Видео на Еркан от Москва

# 588
Здравейте вечерно.  Приятна  вечер.  И  много хубави  моменти да имате.
За  Боби - мисля, че тя питаше.
Сега - да обясня защо  Еркан Петеккая ходи много често в  Москва.
Първо - руснаците  много го обичат. Не мога да мисля-  когато Еркан  финализира  ролята си като  Капитан Али във  времето  лети.
Поканиха го руснаците  да отиде в  Москва и му поднесоха една сатуетка   за най-добра  мъжка  роля на  чуждоезичен  сериал.От там  Еркан  замина  за Азербайъджан  - Баку и там  му дадоха  статуетка.
Второ  -  Руснаците го  включиха в  някаква фондация - не знам  каква  беше, та заради тази  фондация той  ходи в Москва.
Трето 
-  Турците имат  един  много  кадърен  писател и  поет.  Казва се  Назъм  Хикмет. Той е  живял  все в  Москва - голям  капацитет.
Всяка  година  Еркан  ходи  на  гроба на  Назъм  Хикмет.   Даже  има  една  жена, която  работи  на  гробището и  Еркан й  дава  всеки  месец  пари, за да поддържа  този  гроб.  Миналата година или по-миналата  кога  беше  имаше  видео  как   Еркан  носи  цветя  на  гроба му-  И той  разказваше колко гениален  поет и писател е. той е  роден  Солун.  Майка му е  българка или  македонка - нещо  такова.

Момичета, скъпата ми  Лу
,  утре отивам в  болницата. Няма отръвка. Нямам температура, обаче не съм  добре- Не се храня, не пия кафе, което е най-важния  симптом. Не пия ли кафе, значи  съм  болна.

Бризчето ми, честит имен ден и всичко да ти е честито.
Ти допълваш  интериора  с   безкрайните си умни и интелигентни  постове.
Ще продължавам да пиша.
Ани, знаеш ли какво измислих - Ако Бризчето дойде да ни преведе нещо - добре.  Ако не  може - здраве да е.  Та си мисля -да съм  при  теб, за да пускам  постове, за да можеш  ти  да  пишеш.
Искаш ли.Няма да пиша нищо, просто пускам  пост.  Пиши -  съгласна ли си ????
Златенцето е при  малкото Слънчице. Там е  такава  радост, че на  нея не й е до  този сериал на убиици.

Ако тази вечер финализират  сериала пак  ще го  спърпутят,  като  всички  останали.
Не изясниха  въпроса Дилара призна ли  баща си Екрем??
Не  дадоха писмата  на  майката на Дилара до  баща й.
Асу -оставиха я на  понеделник.
Сега остава да убият и  Хазал и после да убият и нас - глупаци.
Ами ония  другите  бащи  на  Балканската  мафия  те  къде  отидоха ??Ами  къде им  е  Интерпол??  Да не се  подиграят  турците с  тази  институция  от   световен  мащаб ??
Аз си  мислех, че  на финала Джихан ще  намери  Дениз и ще го  върне, ама  няма да стане,  защото  всички са счупени  на парчета.

# 589
 Започнаха рекламите.  Стар ТВ  вече пуска съвсем малко от предната серия.  Не по-вече от 15 митути.

# 590
  • Варна
Благодаря за поздравите! Hug Hug Hug Hug

На линия съм!
 #Cussing out Не стига че целия първи ред на клавиатурата ми не работи, ами и главните букви излизат, когато решат- какво му стана на тоя "шифт" newsm78 Надявам се де ми разбирате!
Скрит текст:
тук става, защото си играя с копи-пейст на знаци и букви, но като пиша бързо просто няма време за игрички. Простете ми предварително.

Хайде да започва вече, че да гледаме нещо различно от разбитите животи на героите в "Парченцата"

# 591
Боби приятна работа  Hug Броените дни бързо свършват....

Сиси - след като се налага ще влезеш в болница...Самолечението не е решение....
Разбира се, че ще се радвам на всеки пост, за да се редуваме...Но без Злати и Бризчето сме "гола вода"  Joy Joy Joy Joy Ще понапишем каквото видим на картинките....
Не вярвам тази вечер да бъде финала - когато е финален епизод пишат и финален фрагман...Ще видим....
Сега видях една снимка в нета....

Дали това няма да са героите, които ще останат на финала  Thinking

Започна епизода - приятно гледане  Hug

ПП

Бризче радвам се, че ще бъдеш с нас  Hug Пиши без главни букви не се притеснявай....

# 592
# 593
Дилара и Джихан, макар и разведени са точно като законни съпрузи - непрекъснато се карат  Joy Joy Joy Joy Joy
Тя винаги оспорва всичко, което каже Джихан, той пък повишава тон.... Joy Joy Joy Joy

Асу разбра от пресата, че Джандан е убита....

Шефа на полицията се прави на любезен домакин - предлага чай, а пък Харун се е надул като петел, който са обезпокоили  Grinning
Рифат остави гостите сами и сега ги подслушват заедно с Митат....
Бандитите откриха Асу в хотела, но тя им избяга...Ще видим до кога ще успява да бяга...
Асу притеснена отиде в заведението при Дамир....Дамир успокоява Асу, да не се страхува....

# 594
# 595
Дамир осигури жилище на Асу - Азра я придружава....Азра не е любезна с Асу, а тя е възмутена.....
Кериман се прави на готвачка в новия дом на Джансу...Направила е една голяма тенджера чорба, а са само двете.. #Crazy #Crazy Аааа Кериман и тя била на диета  Grinning Grinning Джансу изля супата в мивката в банята....Носи подноса, все едно, че се е нахранила....Кериман си замина, а Джансу чува гласа на Дениз...спомня си писмото...

Харун и адвоката му все още са сами в кабинета на полицая...Ето пристига и той....Сбогуваха се и Харун и адвоката си тръгнаха...Но какво каза полицая ще разберем от Бризчето...

Алаз спи в креватчето, а Дилара му говори нещо....Иска прошка от Алаз....

Сиси съжалявам, но само с написването на думата пост, не става. Ще ти изтрият твоите постове и моите след това.....
По-добре да не пишем, а да гледаме епизода.....

# 596
 Добре. разбрах. Ще пиша нещо.

# 597
  • Варна
Май изтървах пак началото. Митхат и началника мярнах….
Митхат даде папката със събраните сведения за Харун.
Асу я причакват хората на мафиота, обаче тя ги видя. Те се чудят с какви пари живее в този скъп хотел. Измъкна им се и сега се чуди къде да отиде, защото е ясно, че в хотела не може да се върне.
Джих и Йълд. Йълд казва, че може би Харун не ги е излъгал и се е отървал от мафията с цената на половината фирма. Джих обаче не е съгласен с него. Казва, че живота на децата му и на Ди са в опасност заради него.
Дамир и Азра обсъждат Митхат, че също е полицай и работи при Джих. Асу пристига и иска да говорят нещо много важно веднага. Казва, че живота и е в опасност и не може на никого да се довери. Повтаря, че ще я убият. Разказа подробности и казва, че не знае как е убит, но хората му я преследват и са стигнали до хотела и. Дамир и казва да не се страхува, никой нямало да и навреди- той щял да я закриля. Нареди на Азра да я заведе в дома му, щяла да му гостува. Асу се поразсърди, че няма да отидат двамата, обаче той обясни, че има работа и по-късно ще се прибере. Тя каза, че ще се заключи. Азра казва, че пак си играел с опасности и дано да излезело на добро.
Азра обяснява къде е кухнята и къде спалнята. Асу с подигравка я пита Така ли? Асу се опита да я действа като прислужница, но Азра и каза, че не и е слугиня и сама ще се справи с всичко. После Асу разсъждава, че парите и са останали в хотела.
Кера била направила супа с много витамини и щяла да я храни за да оздравее- изпрати я да си изпие лекарството, а тя щяла да и отнесе супата. Джансу я пита тя нямало ли да хапне с нея. Кера била на диета, защото навремето майка и я хранела с бюреци и и се развалила фигурата. Кера се радва, че вече ще започне да се храни Джансу. Обади се Хаджер- май и мърмори, че гледала детето, а тя стояла при Джансу. Джансу донесе празната чиния и Кера се зарадва. После Джансу и каза да се прибере при детето, за да не е с чужди хора. После Джансу си спомня текста на писмото от Дениз, явно е решила да се нагълта с хапчета и затова отпрати Кера.
Харун се ядосва, че го държат и нищо не го питат. Началника каза, че все още вървят следствените дейности по обвинението му и предложи вечерта да се срещнат и да разговарят по този въпрос.
Ди шепне на спящия Алаз, че много го обича и се чуди как е могла да го забрави. Обяснява, че всичко си е спомнила и го моли да и прости. Нямало да позволи повече да се разделят.
Джих и Рахми. Джих се тревожи за Озко. Рахми каза, че идвал и заминавал. Джих се тревожи къде спи, къде ходи. Рахми казва, че все още е ядосан и като му мине ще се прибере. После се тревожи и за Ди. Рахми казва да не се тревожи- тя си има дом, съпруг. Джих казва, че тя е майка на децата му. Скараха се, че той мислел само за нея, въпреки всичко, което им се стоварило на главата.
Дамир се обажда на Хазал и я пита как е минало съвещанието. Тя каза, че всичко бил организирал прекрасно и го пита къде е. той казва, че сега бил в заведението и работел, но сутринта щял да и приготви закуска. Азра го заяжда, че трябвало да се раздели между две жени и какво толкова обещавал на Хазал. Дамир каза, че тя нищо не разбирала от любов. Звънна и Асу- била приготвила вечеря и го пита кога ще се прибере. Той каза, че е зает и ще се прибере много късно. Азра го пита за нея пък какво се е загрижил. Той каза, че била балдъза на Харун и затова.
Джих идва при Джансу. Вика я и я търси из къщата. После звъни на Кера. Пита я къде е и казва, че Джансу я няма- пита я защо не го е дочакала. Тя обясни, че трябвало да заведе Джан на лекар и Джансу и казала да тръгва. Джих продължава да я търси и я откри. Разбра какво е направила и вика да докарат колата веднага. Закара я в болница. От там се опита да се свърже с Дениз, но тел е изключен. Оф, и Хазал ще направи беля… Размина се на косъм. Има проблем с колата. Звъни на Джих, но той каза, че е в болницата и че после ще и звънне. Хазал се ядоса, че пак заради Джансу са я оставили.
Митхат казва, че се съмнява Харун да дойде, но съобщиха, че е пристигнал. Казва началника, че иска да поговорят за хора от балканската мафия, които той познава.
Озко пък го спряха полицаи, а той май е пил. Не иска проба за алкохол да прави.

# 598
Хазал се обажда на Дамир....Веднага след това му се обажда Асу....Да не би да го кани на вечеря  newsm78

Джихан търси Джансу....Обикаля стаите...няма я....Звъни на Кериман...Тя храни Джан....

Открива я...с хапчета в ръката...Вика Азми....Закараха я в болница....

Джихан се опитва да се обади на Дениз, но телефона му е изключен....

Хазал кара и си отвлече вниманието да си отваря чантата и беше на косъм от катастрофа....

Но от другата кола не излезе никой....Хазал се обажда на Джихан и той й каза, че е с Джансу в болницата...Хазал изтрещя пак Джансу, Джансу.....

Полицеите спират Озан. Проверяват му документите...Искат да му направят алкохолна проба, той май отказва.....
Озан преди това излезе от някакво заведение...Да не би мъжете които бяха пред заведението да са подали сигнал в полицията  Thinking

# 599

Общи условия

Активация на акаунт