Аватарни игри 35

• 25 722
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!
Да, Диди, ретро и винтидж не са едно и също, но пък след онази игра по палитра... Mr. Green Joy

# 76
  • Вестерос
Внитидж са по-скоро дрехи, интериор, бижута, но според мен си в темата.

# 77
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Диди,аз мисля,че си много по темата  Heart Eyes

Ето и какво пише още по отношение на винтиджа в интернет:
"Как да разпознаем кое е винтидж?

Няма единно мнение по въпроса кое е винтидж, ретро или антика, но пък някой е създал правило, което другите са приели, за да не стават световни обърквания и то е: винтидж са предмети на повече от 50 години, но по-малко от 100. Ако парчето, което държите в ръцете си е на 150 години и повече, не го изпускайте, това е антика. Роклята на вашата майка, от преди 20 години, е ретро. Ако нещо е старо и ви е по сърце, грабвайте го. После му мислете, на 20, 50 или 150 години е."

http://bg.bazarino.com/blog/view/66/Що-е-то-Винтидж-#.WIMg1UTF7qA

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 10:50 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 78
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Значи аз не съм по темата  Thinking Ловли не ме включвай

# 79
Напротив,по темата си,Захарче Wink Това,което писах е само малка част от статията за винтиджа Hug

# 80
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добре Ловли.Действай както прецениш  Hug
Аз съм във фаза на есперименти с косата си  Whistling Днес свършихме една част с фризьорката ми.Тя дори реши да измери колко коса ми е отрязала......цели 36 см.Беше ми до кръста.Сега през седмицата ще свършим и останалата част.Само дано да ми допадне,че иначе ще ходя като олигрофен  Laughing

# 81
Тотално се обърках кое е винтидж, кое е ретро, че и към pin-up залитнах..., абе това докарах накрая, дано се приема по темата  Rolling Eyes :

# 82
Аууу, Захарче, 36см!! Това е тотална промяна! Какво друго ти предстои?

Кари, много хубава комбинация и много винтидж Heart Eyes

# 83
Много е да.Сега ми е до под раменете.Имам идея за един обем......да видим как ще е,че няма да е за временно  Whistling

# 84
На мен ми се разхлопва сърцето дори при мисълта за отрязване на 5-10 см от косата ми, а какво остава за 35  Crazy
Дар  Hug

# 85
  • София
Аз миналата година отрязах около 60см.  Laughing

# 86
Мени,имаш ли възмосжност да качиш последната игра в Библиотеката на аватарните игри ?

# 87
60см?!?! Леле, Мени....Как се решавате?

# 88
  • Вестерос
Аз моята през 4,5 години я режа до раменете, сега взех се харесах така и и пак ще я режа с няколко пръста.

# 89
  • София
Аз много обичам къса коса.  Heart Eyes

Дали съм по темата?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт