Аватарни игри 35

• 25 747
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
 newsm10

# 91
  • Вестерос
Сиси по темата си  Laughing

# 92
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Винаги съм я държала много дълга.Сега реших да я одрежа повечко,за да живне малко.Пък и моята расте страшно бързо. Wink

# 93
  • Сопот, Пловдив
Моя рекорд и той ще да е към 60см някъде. На 21 бях, от коса до кръста си я отрязах до ушите. Сам сама, пред огледалото.  Mr. Green На тея години какво ли не прави човек.

# 94
Това не мога да го направя при никакви положения  Shocked
Обожавам дългите коси  Heart Eyes

# 95
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На мен това ми е рекорда.  Mr. Green Никога не ми е била толкова къса.Ако може да се нарече така де.Иначе и аз харесвам дълги коси,но поддържани.В блока имаме една девойка с коса малко под кръста.Права,но е толкова изтъняла в края и стои като опърлена. Sick

# 96
  • София
Rois, и моята беше до кръста, преди да я отрежа. Сега, 1 година по-късно, ми е до раменете.  Laughing

♥ LoVeLy Wife ♥ , готово!  bouquet

# 97
 Flutter

# 98
  • SF
Моята от малко под раменете сега е до средата на гърба, но след като е играла пресата. Иначе се къдри и се скъсява.

Поздрави на всички от Белград!

# 99
Есме,кажи дали ще можеш да се включиш във винтидж играта в понеделник,за да знам дали да те изчакам с поста.

Приятно прекарване в Белград Hug

# 100
Ехооо....  Grinning Здравейте, момичета  Hug Hug Hug

Реших да надникна днес в темичката и винтидж-играта ми хареса Simple Smile
Може ли да участвам в нея със стиймпънк комбинация?   Blush
Пак е вид винтидж , ама футуристичен  Laughing

# 101
Ехей, привет, Мижжче  Hug Hug Hug
Супер, че се включваш в играта! Как е малкото съкровище, разкажи ни поне малко  Hug

Есмее, и от мен приятно изкарване в Белград!

# 102
Ехей, привет, Мижжче  Hug Hug Hug
Супер, че се включваш в играта! Как е малкото съкровище, разкажи ни поне малко  Hug

Добре е - расте, папка, мрънка, нон-стоп се върти от гръб по корем и обратно, опитва се да пълзи ....  Абе чудо! Не мога за секунда да го оставя без наблюдение, ако не е в кошарата Crazy
Мъчат го зъби  Crazy Има вече цяло едно зъбче и второ до половина  Grinning Дори му ги мия от онзи ден с бебешка четка-напръстник и паста ...хаха ....  Laughing
Напоследък покрай студовете не излизаме много-много и е доста поизнервен. Иска ми се вече да видим края на тази зима, ама като знам колко още има...   ooooh!

# 103
Браво, значи е активен, подвижен, така и трябва и да бъде!  Grinning И зъбките са започнали да никнат, значи всичко си върви както трябва  Wink  Спомням си с усмивка, умиление и трепет за тези моменти  Heart Eyes
Да продължава да расте малкото съкровище живо и здраво, и често да ни споделяш хубавите моменти покрай него  Hug Hug Hug Иии, по-честичко да минаваш и да се включваш с красиви комбинации  Heart Eyes

# 104
Есме къде без мен  Naughty Приятно изкарване  Hug
Мижжче  Hug Тази зима на всички се отразява  Tired Рано са тръгнали зъбките.Безпроблемно и лесно да излизат,че си е мъка иначе.На моето до три години излизаха  Tired Как аз си знам. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт