"София - Ден и Нощ" - 19

• 66 030
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
   Милата Галя. Пак ще бъде зарязана. То е ясно, че щом Маргото се появи в хостела, Драго пак ще си припомни миналото с Маргото.

# 61
Аз не се сещам какво е ставало между Маргото и Драго.Ама пак да гледам нацупената физиономия на Галя .... ooooh! ужас.

# 62
Аз не се сещам какво е ставало между Маргото и Драго.Ама пак да гледам нацупената физиономия на Галя .... ooooh! ужас.

Имаха връзка. Но Маргото изневери на Драго и той я заряза.

# 63
А аз се зачудих за какво толкова бързаха да организират на Зарко среща...да е в деня преди заминаването му...
Смисъл че допаднаха си с приятелката на Галя, ама той си тръгна, не е от София...междудругото пропуснах епизода онзи ден...вървеше ТВ, ама гледах друго на лаптопа, та тъй де...ако той няма намерение да остава във Сф...за какво му е да се вижда с пр на Галя отново...или тя да стои да го чака, докато дойде пак, че да ѝ се обади...

# 64
  • Gotham City

Имаха връзка. Но Маргото изневери на Драго и той я заряза.

Всъщност просто Драго се събра с Галя, Маргото не е изневерявала

# 65
А коя е Маргото ?не съм гледала нито 1 епизод с нея  newsm78
Маргото е бившето гадже на Драго, беше танцьорка в бара на Сашо. Със Стела бяха приятелки, даже Стела живееше при нея по едно време.
Мисля, че сегашната ѝ поява се дължи на Дани. Той нали каза на Михаела, че сестра му има само една приятелка и мисля, че визираше Маргото. Явно ѝ се е обадил  Rolling Eyes.

И няма къде другаде да отиде та направо в хостела  Mr. Green

# 66
И на мен ми стана интересно как в хостела при Драго отиде Маргото, няма ли други хостели в тая София  Laughing
Ама...подробности  Whistling

# 67
Е, ама разбира се, че няма. То ако не е в квартирата, ще е в хостела сега. Но пък и на нея не ѝ личеше да е изненадана да го види там. Маргото в началото я даваха като ш...рантия, после улегнала с професора, изникна дете и тя съвсем морална стана. Отиде си в Русе да поеме някакъв бизнес и не искаше и да чува за танцьорка по морето, но сега като я гледам си мисля, че ще видим ... първото Марго. Струва ми се, че ще поостане в София. Да видим какво ще измислят за детето ѝ  Rolling Eyes.

# 68
Е, как какво-детето ще е при баба си в Русе. Laughing
Маргото вчера много перверзно гледаше Драго, а той нея-като ударен с мокър парцал.Галя пак ще примира, от сега е ясно............ Whistling

# 69
Е, как какво-детето ще е при баба си в Русе. Laughing
...
Да, пък важния бизнес заради който си отиде в Русе изведнъж ще почне сам да се управлява  Laughing

# 70
Хареса ми определението за Галя, че ще е пак като умиращ лебед.
Дано поне Маргото вразуми Стела.

# 71
Хареса ми определението за Галя, че ще е пак като умиращ лебед.
Дано поне Маргото вразуми Стела.

И на мене ми хареса това определение за Галя - умиращият лебед.

# 72
  • Bulgaria
Щях да ви предложа в новата тема да пуснем една анкета.
Искате ли да има сватба в сериала и ако да между кои двойки?
1.Не
2.Ася и Боби
3.Михаела и Дани
4.Симона и Асен
5.Джулия и Марио
6.Стефи и Митко
7.Галя и Драго
8.Рая и Дани
9.Марина и Боби
10.Зара и Дани
11.Теди и Найден
12.Габи и Оги