"София - Ден и Нощ" - 19

• 66 050
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Bulgaria
Ох не обичам да плюя и да "храня" някой, но Михаелчето нещо не ми харесва. Взе да ми става противна даже. Снощи като отидоха в заведението сигурно 10 пъти повтори, че тя често ходила там и никога не го е виждала така. Ама това повтаряне не е само снощи. Почти всичко което казва са 5 думи повторени 10 пъти....иииии с тази заспала интонация.... направо откачам...

Джули наистина говори малко грубо, но според мен това е роля. Не смятам, че момиче което е завършила  журналистика ще има такъв изказ в нормалния си живот. Поскоро е роля... мое мнение...а е толкова хубава, че ще забравя бе-кането. 
Дали ще я оставят и нея за постоянно в квартирата / хана на Боби?

# 572
  • София
Доста нови момичета дойдоха в сериала,няма ли и някое момче да се появи?Писна ми от кокошки,които ги вкарват само за да има драми и скандали. Laughing Единственото момче,което вкараха в сериала беше Найден - крайно скучен персонаж. ooooh!

# 573
Предлагам на сценаристите да разкарат и Боби и без това нищо не му се разбира  Mr. Green

# 574
 Бащата на Михаела хубав въпрос зададе на Дани,и аз се чудя с какво си изкарва парите

# 575
  • София
Бащата на Михаела хубав въпрос зададе на Дани,и аз се чудя с какво си изкарва парите
Е има си студио офис,вярно че нито веднъж не видяхме да има клиенти ама все пак. Laughing Аз се чудя Коко,Галя,Стела как се издържат и как си плащат сметките.

# 576
  • Bulgaria
нов мъж е Ясен....
иначе нали трябва на един мъж да имам по 2-3 фльорци и затова те са повече.

# 577
Снощният епизод ми напомни, че образът на Симона за мен е най-сполучливият, автентичен, пълноценен и показващ някакво развитие във времето. А и момичето, което изпълнява ролята допринася много за това. Вярно, че тя вече е стара пушка в сериала, но си спомням, че от самото начало се държи съвсем естествено пред камера.

Дани все повече не ми харесва и ме отегчава. С новата прическа ми прилича на комбайнер, а отношенията му с Михаела много ми напомнят на тези с Галя. Не усещам химия, колкото и да се мляскат на екрана. Сивота ми лъха от тази връзка.

На Коки всяка следваща изгора е една степен по-надолу от предишната. У Ванина поне имаше някакъв чар.

# 578
https://instagram.com/p/BP-IyEqhEj5/  Нашите две "любимки" .  Mr. Green

# 579

Като извадени от една матрица са. Tired

# 580
Доста нови момичета дойдоха в сериала,няма ли и някое момче да се появи?Писна ми от кокошки,които ги вкарват само за да има драми и скандали. Laughing Единственото момче,което вкараха в сериала беше Найден - крайно скучен персонаж. ooooh!

Момичетата освен че са много, са и все еднотипни. В началото на сериала всяка имаше идентичност и се отличаваше. Преследваха своя идеал за живот в големия град - Поли беше барбито, което искаше да стане певица, Сабина се бореше сама и стана управител на заведението, Рая преследваше мечтата си с танците. Имаше някакво развитие. Просто бяха различни типажи - Сабина, Поли, Стела ,София, Теди (макар и масово неодобряване тук), Рая, Галя... коренно различни една от друга. Сега дали е Ася, Михаела или Стефания няма голяма разлика.

# 581
Без да ми се сърдите, ама сте ми много странни - всички тук. Не знам как и защо определяте кой на какво прилича, колко е грозен, красив,дебел,слаб и т.н. Кой прилича на мопс и др. , да не би вие да сте Ален Делон и да сте перфектни, мис свят, вселена и изобщо сек'ви други миски, и да нямате абсолютно никакви забележки. Ако на повечето от вас ви видя снимки, препдолагам че и на вас ще намера някакъв недостатък, а дали няма и да са повече!
Айде малко се стегнете и престанете да коментирате този как изглежда, онзи как изглежда, а се замислете малко и помислете дали човек може да си избере какъв да е - хубав, грозен, приличащ на мопс и т.н. ВСИЧКО Е ДО ГЕН!

# 582
Айде моля ти се, ние може да сме грозни, но поне не се бутаме да ни гледа цяла България  Stop При положение, че се показват по една от националните телевизии ще си ги коментирам колко си ща,  без никакъв свян  Whistling

# 583
От любимките предпочитам Михаела, Асето е ужасна лигла.
Под снимката един коментар за Коко ми хареса, че или трябва да го махат или да го променят, а най-добре да вземат да го набият.И това, че всички се отнасят с него като с 12 годишно дете.

Георгиев, ти нещо караш ли се?Хайде успокой тона!Много нахално звучиш с това-Айде!Първо не си ни виждал, второ-коментираме хора, които се снимат публично и е нормално някой да ги харесва, друг-не.Ти ако искаш направи фенклуб на сериала, само недей да размахваш менторски пръст и да казваш кой какво да коментира!

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 18:58 от #Frozen#

# 584
  • Sofia
Без да ми се сърдите, ама сте ми много странни - всички тук. Не знам как и защо определяте кой на какво прилича, колко е грозен, красив,дебел,слаб и т.н. Кой прилича на мопс и др. , да не би вие да сте Ален Делон и да сте перфектни, мис свят, вселена и изобщо сек'ви други миски, и да нямате абсолютно никакви забележки. Ако на повечето от вас ви видя снимки, препдолагам че и на вас ще намера някакъв недостатък, а дали няма и да са повече!
Айде малко се стегнете и престанете да коментирате този как изглежда, онзи как изглежда, а се замислете малко и помислете дали човек може да си избере какъв да е - хубав, грозен, приличащ на мопс и т.н. ВСИЧКО Е ДО ГЕН!

ДанЮ, ти ли си? Joy

Общи условия

Активация на акаунт