Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 925
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Припомнете ми в коя тема говорехме за пулмолози. Скоро беше, да отивам да чета. Спешно ми е. За възрастен става въпрос. Може и на лични. Трябва ми точно поставена диагноза за проблем, които влача с месеци.  Tired

# 286
  • Пловдив
dazel, многократно съм препоръчвала д-р Стефка ДрагановаPeace

# 287
dazel, препоръчвам ти д-р Елена Ходжева. Много добър и съвестен специалист. Ние ходехме на преглед при нея в ДКЦ 6, но знам, че работи и в хирургиите.

http://dkc6.com/cabinets.php?cabinet=pnevmology

# 288
Някой скоро правил ли е гастроскопия и къде?

# 289
  • Пловдив
Не съвсем скоро, но моята гастроскопия правих при д-р Боянов в Пълмед. Всички ме убеждаваха да я правя с упойка, но докторът се справи перфектно и процедурата мина много щадящо за мен.

# 290
Благодаря,daskal77! С упойка малко се притеснявам. Искат да постъпя три дни в болница за това изследване и сега събирам мнения къде да отида.

# 291
Къде в Пловдив мога да намеря такава гривничка, някъде около центъра ?

# 292
  • Пловдив
Разгледай по сергиите на Главната. Отделно съвсем скоро плъзват мартеничките и винаги има много подобни на тази.

# 293
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря такава гривничка, някъде около центъра ?

Щанда на Мънисто в Мол Пловдив.

# 294
Здравейте! Искам да си правя домашна маска за лице, преди доста години съм си купувала от пазарчетата
хума, кестенови трици и други от фирма "Клеопатра". Да знаете къде се продават сега?

# 295
Да ви попитам нещо  newsm78 Изтичат ни шофьорските книжки, моята и на ММ. Има ли промяна от преди 10 години, пак в КАТ ли трябва да се ходи или е към РУ на МВР? И какви прегледи са нужни?Знам за очен специалист, но трябва да е от кабинет, нали? Могат ли тези лекари, които са към оптиките, да дават удостоверение, което важи за книжка? Ще съм благодарна за всякаква информация  bouquet

# 296
  • Пловдив
Заявление за смяна се подава в РУ на МВР. Сменях преди 2-3 години, но не ми искаха никакъв медицински документ, справка или прочие.

# 297
Не съвсем скоро, но моята гастроскопия правих при д-р Боянов в Пълмед. Всички ме убеждаваха да я правя с упойка, но докторът се справи перфектно и процедурата мина много щадящо за мен.
Правили са ми гастроскопия без упойка в ДКЦ 6 (до х-л Лайпциг), д-р Михаил Панайотов, беше бързо и щадящо за мен, съвсем като при daskal77, не знам обаче дали още работи там.
Имам отлични лични впечатления и от Еврохоспитал, покрай проблеми на близки, и бих препоръчала и специалистите там.

# 298
Заявление за смяна се подава в РУ на МВР. Сменях преди 2-3 години, но не ми искаха никакъв медицински документ, справка или прочие.

AlexaS  bouquet

# 299
  • Пловдив
Да ви попитам нещо  newsm78 Изтичат ни шофьорските книжки, моята и на ММ. Има ли промяна от преди 10 години, пак в КАТ ли трябва да се ходи или е към РУ на МВР? И какви прегледи са нужни?Знам за очен специалист, но трябва да е от кабинет, нали? Могат ли тези лекари, които са към оптиките, да дават удостоверение, което важи за книжка? Ще съм благодарна за всякаква информация  bouquet

На приятеля ми миналия месец му искаха медицинско. Взе си го от личния лекар. Документите ги подаде в нашето си районно.
Тук са изброени изискуемите документи: http://kat.mvr.bg/Polezna_informacia/izdavane_SUMPS.htm

Общи условия

Активация на акаунт