Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 646
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
В някой от работещите в момента магазини дали се продава прежда? Преди 5 минути се сетихме, че ни трябва утре за училище и леем сълзи, че нямаме.

# 496
Съседи нямате ли-каква прежда и колко ( около сладкарница Неделя на 6 септември мога да ударя едно рамо....)

# 497
  • Пловдив
Ами никоя от съседките не ми прилича на такава, която плете. Има само една баба, но не сме в добри отношения.
Благодаря ти за предложението, но не искам да ангажирам никой. Искрена съм Simple Smile

# 498
Да се оплача, че в един магазин от големите вериги, ми натовариха сметката с 10 лв. Първите продукти не бяха мои, при оплакване ми върнаха парите, но си гледайте касовите бележки за какво плащате. Помня че съфорумка преди време беше предупредила, че такива случаи не са случайни, макар и това да е допустимо.

# 499
  • Пловдив
При забрана за тютюнопушене на закрити обществени места, визирам заведения,  днес посред бял ден в Тони 2000 в Тракия до Хлебозавода, клиенти необезпокоявани си пушеха и то не в зимната градина, а вътре където няма пепелник на масата.
И когато попитах сервитьора пуше ли се в заведението,  той гордо подтвърди.
Много нагло, чак отвратително. 

# 500
  • Пловдив
Ние искахме да празнуваме юбилея на баба ми в Старите българи, но се пушело, а аз съм бременна, ще има и малки деца... и аз мислех, че вече навсякъде е забранено  newsm78

# 501
  • Пловдив
Забраната е избирателна май. Иначе не биха били така спокойни.

# 502
Не избирателна, ами направо никой вече не я спазва. Twisted Evil
За мое огромно съжаление.

# 503
  • Пловдив
Аз пък мисля, че повечето заведения я спазват.
Почти не съм попадала на места, където се пуши, най-много след 23-24.00 да разрешат, в този случай съм правила забележка на персонала и това заведение го изключвам от възможностите за следващия път... Mr. Green

ПП: нямаше ли някъде списък на местата, където се спазва забраната, за да не ни изненадват неприятно...

# 504
  • Пловдив
В Елея се пуши постоянно и напоително.Вечер става отвратително.Жалко за хубавата им кухня.В Миконос също се пуши
Стайл в Тракия не се пуши вътре.В зимната градина,да.Има и други заведения,в които се спазва забраната и се придържаме към тях-Поркис,Ноте ди Вино,Южен полъх,Рандеву,Фиеста, и т.н

# 505
  • Пловдив
Някъде в Пловдив мога ли да намеря плоскости на Orma?
В Съливер няма.

# 506
Оптиката до Полиграфията  е препоръчана за направа на очила, но от кой  и къде сте доволни за определяне на диоптъра.

# 507
  • о`майна лунна нощ е
И за определяне на диоптъра също.
Два пъти ми е определян от лекар и щях да полудея от параметрите, които ми предписаха и сглупих да пусна като поръчка. В оптиката на Полиграфията от раз ми казаха сходни, но в пъти по-точни и подходящи за очите ми параметри. Яд ме е на изкуственото променяне на диоптрите с цел "да не се измързелява окото ... ти ще свикнеш" НИ ЩЪ да им свиквам и да се тормозя повече. Искам да ми е комфортно от момента, в който сложа очилата и възкликна "Виждам!". За справка - диоптрите ми са много малки и ако не беше астигматизмът, можеше да мина и без очила.

За това - не само по отношение на изработката, но и на определянето на параметрите ги препоръчвам с две очи.

# 508
Много благодаря за изчерпателния отговор. И аз имам горчив опит за съжаление от лекарите и затова знам къде да попитам и да да бъда разбрана с две думи. Хубав ден  bouquet

# 509
  • Пловдив
Знаете ли фирми, които се занимават с проследяване на течове между етажите с термокамера, инфраред и други подобни митоди, откриващи и скрити течове? Открих само една фирма в Пловдив, но ни иска 90лв за между две помещения и по 20 лв за всяко следващо, а обиколихме съседите нагоре и трябва около осем жилища да се проследят, като ние трябвало да си платим, щом си ги викаме...

Общи условия

Активация на акаунт