Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 667
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Трябва ми надеждна лаборатория в която да пусна няколко микробиологии, коя ще ми препоръчате?

Преди съм пускала в Торакс, сега не знам дали да рискувам пак с тях.
В ДКЦ 6 до х-л Лайпциг. Май се пада на 3тия етаж, където има и кабинет за лазерни операции на очи. Лабораторията работи само следобяд. Не помня обаче от 14ч ли или от 15ч. Отдавна не съм ходила, но там наистина хващат, ако има нещо. Може да звъннеш да питаш. Тази лаборатория ми е препоръчана от моята парадонтоложка Peace
Благодаря, ще проуча. Освен това се оказва че тряба да пусна и трикратен профил на инсулин  Confused
Преди време ако не се лъжа някой тук беше дал добри отзиви за някаква лаборатория във ВМИ, но не централна клинична, а май някаква която е в самото ДКЦ. Ако може да сподели ще съм благодарна.

# 481
Джей, лабораторията е на втория етаж в ДКЦ "Свети Георги". Естествено, първо се минава през регистратурата. Аз винаги там ходя и дори другата седмица ще правя същото изследване. Смятам, че резултатите са коректни, за разлика от много други лаборатории. За микробиология предпочитам лаборатории "Синево" или "Бодимед".

# 482
  • Пловдив
Диалог преди време имаше магазин на Свобода, но сега май на това място е някаква друга фирма за кухненско обзавеждане.
Тази фирма, за която писах, е друга, семейна, арменци са собствениците. Но са си там от много години, повече 10 със сигурност. Офисът е малък.

# 483
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за кухните!

# 484
Къде около центъра има агроаптека  newsm78?

# 485
В района на Четвъртък пазара.

# 486
Намирането на работеща в неделя агроаптека в града е "мисията невъзможна".

# 487
Намирането на работеща в неделя агроаптека в града е "мисията невъзможна".
не, не за неделя, принципно питах дали някъде около центъра мога да намеря, че издирвам едни семена.

# 488
В района на Четвъртък пазара.
Благодаря, а от страната на самия пазар ли е?

# 489
Ако ти трябват семена имай в предвид че от следващата седмица започва Агра в панаира и ще можеш да откриеш почти всичко на едно място.

# 490
Да, вярно. Благодаря. Идеално ме устройва като местоположение даже. Ще отскоча. А от 22 ли започваше и след 6 има ли шанс да посетя изложението?

# 491
  • до едно тепе
Мдаа другата седмица е Агра, Винария и още няколко изложения. Започва в сряда и е до неделя до обяд включително, но в неделя обикновено към 12 започват да се изнасят щандовете. В Събота работят целия ден. След 6 затварят палатите и не пускат вътре посетители.
Иначе на центъра има агроаптеки на Четвъртък пазара-срещу входа на паркинга- 2 са там и трета в улицата където е входа на Торакса, но се продължава в посока Марица и веднага след пресичането на улицата зад пазара също има агроаптека. Има такава и отстрани на 1 ДКЦ(понеделник пазара). Има на Априлов срещу кино Гео Милев в една кооперация.

# 492
Момичета,виждали ли сте подобни аксесоари за коса?

# 493
Влизам набързо по въпроса за микробиологична лаб.. Нали и аз питах скоро. Наложи се да пусна спешно урина в съботен ден и понеже мислех, че само писанец работят, не погледнах другите лаб. Излезе Е.coli 10^5. След 10дни, през които малката приемаше Уринал, пуснхме в Бодимед. Изпращат ги за изсл. в София.Нямаше растеж на м.о. и пуснах и една контролна в Синево/говорих с позната, тяхна служителка и ми каза, че лек.микробиолог е много съвестна  Peace. И там излезе стерилна.
В писанец мин. година ми бяха объркали резултат. Пишеше изолирани E.coli 10^4, posle na antibiogramata 10^5. Наложи се да звъня в микробиологията и да ми кажат, че са объркали  ooooh!

Имунореактивен инсулин изследвах в Бодимед, но в София. Мисля, че са коректни  Peace

# 494
  • Пловдив
Момичета,виждали ли сте подобни аксесоари за коса?
Едно момиче ги прави, има ФБ страница "раят на диадемите", но май е от София.

Общи условия

Активация на акаунт