Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 671
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Много благодаря за включването.

# 451
Здравейте, момичета! Може ли да ми препоръчате добър автобояджия и тенекеджия?

# 452
  • Пловдив
Здравейте! Знаете ли къде и дали изобщо има турска/сирийска сладкарница до университетска болница на ул. "Васил Априлов"? Търся си халеп кадаиф. Намерих в сладкарницата в бившия хотел България на главната, но едно парче беше 5,50. Иска ми се нещо по-евтино.

# 453
Ако съществува все още сладкарницата на Джумая джамия. Там съм яла най-вкусната баклава, но беше преди хиляда години.

# 454
Ако съществува все още сладкарницата на Джумая джамия. Там съм яла най-вкусната баклава, но беше преди хиляда години.
Там едно парченце баклава струва колкото половин тава в Одрин  Mr. Green

# 455
  • Gotham City
Идвам набързо да се оплача от гъбките на Фино от Кауфланд, 2,70лв. Купих вчера,  днес щастлива ще чистя кубинките преди работа. Търкам, нещо изхвърча и о чудо, гъбката се разкъса на парчета, след това излизам, а кубинките съхнат в движение, целите станаха сиви, като прашни... НЕ купувайте на Фино от Кауфланд!!!

# 456
  • Пловдив
Можете ли да препоръчате Дисководещ за семейно тържество?

Къде в центъра (около Гранд) има химическо чистене от което сте доволни, искам да оставя по-голяма завивка.

# 457
  • Пловдив
Съществува, но халеп кадаиф не е баклава, а представлява ето това http://4.bp.blogspot.com/-PMx18Quuues/TonKrADQUOI/AAAAAAAAT_Y/nn … lep%2Bsarmasi.jpg

# 458
  • Пловдив
Здравейте,

Препоръчайте ми сериозна фирма за кухня по проект. Насочила съм се към кухни Диалог, имам вече ориентировъчна цена от там, но другаде все още не съм ходила. Искам средно луксозна кухня - вратички MDF гланц, плавни механизми, термоплот, вградена мивка + няколко вградени ел. уреди. Мисля си, че може да се намери достатъчно добро качество и за по-разумна цена. Помагайте!

# 459
Трябва ми надеждна лаборатория в която да пусна няколко микробиологии, коя ще ми препоръчате?

Преди съм пускала в Торакс, сега не знам дали да рискувам пак с тях.

# 460
  • Пловдив
Трябва ми надеждна лаборатория в която да пусна няколко микробиологии, коя ще ми препоръчате?

И те ли не са читави вече newsm78
Бодимед...обаче не знам дали правят МБ?

# 461
Къде има изгодно сьомга из града? Но сьомга, не от пъстървите.
Ще опушваме и ми трябва голямо парче дори цяла, не котлети  Blush

# 462
  • Пловдив
Къде има изгодно сьомга из града? Но сьомга, не от пъстървите.
Ще опушваме и ми трябва голямо парче дори цяла, не котлети  Blush

Цените са близки.Вероятно в Метро ще е най-изгодно.Цяло филе лесно се намира.Ако искаш цялата риба,ще е по-трудно

# 463

Аз пускам в Торакс. Още ги прави Чокова. Вагинален, цервикален и ДМ за 22 лв. Ако е само вагинален или само цервикален - пак 22 лв, затова нося цял комплект Simple Smile. Бодимед когато ги бях питала казаха, че ги пращат в Сф и не знам до колко резултатът би бил достоверен. Веднъж имах съмнение и пуснах в Торакс и Писанец едновременно и излезе едно и също.

# 464
От къде мога да си купя кутия за прах, като тази от линка?
https://www.vivre.bg/p-40177/%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B8%D1%8F_%D0% … 5_washing_machine

Общи условия

Активация на акаунт