Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 682
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
В Кауфланд ги пускат периодично. Peace

# 466
  • о`майна лунна нощ е
Моята е от Кауфланд, но е пластмасова. Върши ми работа. Тази от линка е метална.

# 467
Благодаря! Ще следя, дано ги пуснат скоро.

# 468
  • Gotham City
Вероятно и в Джъмбо има, последния път имаше като аудио касети, фотоапарати и други, но не ги разглеждах подробно

# 469
  • Тра-ла-ла
Трябва ми надеждна лаборатория в която да пусна няколко микробиологии, коя ще ми препоръчате?

Преди съм пускала в Торакс, сега не знам дали да рискувам пак с тях.
В ДКЦ 6 до х-л Лайпциг. Май се пада на 3тия етаж, където има и кабинет за лазерни операции на очи. Лабораторията работи само следобяд. Не помня обаче от 14ч ли или от 15ч. Отдавна не съм ходила, но там наистина хващат, ако има нещо. Може да звъннеш да питаш. Тази лаборатория ми е препоръчана от моята парадонтоложка Peace

# 470
Откъде мога да купя самоизсъхваща глина, за да направя детски отпечатъци? На бейбиарт са хубави, но цените са неоправдано високи.  Naughty

# 471
  • Пловдив
Преди имаше в Метро при канцеларските материали. Peace

# 472
Откъде мога да купя самоизсъхваща глина, за да направя детски отпечатъци?

В Джъмбо има.

# 473
  • Пловдив
Откъде мога да купя самоизсъхваща глина, за да направя детски отпечатъци? На бейбиарт са хубави, но цените са неоправдано високи.  Naughty
В почти всички книжарници за крафт материали. На първо четене се сещам за "Дали" на Джумаята и за новооткрития "Ем-арт".  Peace

# 474
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Може ли да ми препоръчате добър автобояджия и тенекеджия?
Ние сме доволни от един, който е отстрани на "циганския" Кауфланд. ММ вече десетина години друг тенекиджия не признава. Ако те устройва местоположението - пращам тел на лични Peace

# 475
Здравейте,

Препоръчайте ми сериозна фирма за кухня по проект. Насочила съм се към кухни Диалог, имам вече ориентировъчна цена от там, но другаде все още не съм ходила. Искам средно луксозна кухня - вратички MDF гланц, плавни механизми, термоплот, вградена мивка + няколко вградени ел. уреди. Мисля си, че може да се намери достатъчно добро качество и за по-разумна цена. Помагайте!

Можеш да попиташ и в темата" нашите кухни"http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=963983;topicrefid=19
там повече потребителки биха се включили с отзиви

# 476
Здравейте,

Препоръчайте ми сериозна фирма за кухня по проект. Насочила съм се към кухни Диалог, имам вече ориентировъчна цена от там, но другаде все още не съм ходила. Искам средно луксозна кухня - вратички MDF гланц, плавни механизми, термоплот, вградена мивка + няколко вградени ел. уреди. Мисля си, че може да се намери достатъчно добро качество и за по-разумна цена. Помагайте!

За други фирми не зная, но от Диалог се стараят много и работят качествено. Моята кухня е от МДФ и е направена през 2003-2004 и все още си е нова, отделно още 2 кухни са ни правили и сме много доволни от качеството и от проектирането. Малко скъпо работят. Вие ще си прецените.

# 477
  • Пловдив
Здравейте,

По препоръки се обърнахме към фирма за кухненско обзавеждане на бул. Свобода, под дългия блок до Зъботехническата лаборатория. За съжаление не помня името на фирмата. По проект и нестандартно разположение, МДФ. И като цена, и като качество сме много доволни. Беше преди десетина години, но офисът им наскоро видях, че е все още на същото място. Може да проверите там.

# 478
Диалог преди време имаше магазин на Свобода, но сега май на това място е някаква друга фирма за кухненско обзавеждане.

# 479
Благодаря, момичета! Ще пробвам първо в Метро, че ми е най- близо.

Общи условия

Активация на акаунт