Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 984
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Аз ползвам услугите на Ком компютър на Руски. В сграда на завоя преди моста на Герджика са, посока Север.
Не съм ползвала лично услугите им, но съм чувала от приятели добри отзиви за тях. Peace

dolce miele, в Лидл от днес има спортни бюстиета, не знам дали са пускани преди.

# 196
Ивекс, знам, но така по картинка не мога да преценя имат ли чашки отвътре или не. newsm78 Аз съм в чужбина, а човекът който иска бюстието не е достатъчно добре здравословно, за да ходи да проверява къде има. Трябва ми точно място където да го пращам да избира. Rolling Eyes

# 197
  • София
Не знам дали е за тук въпросът, но може ли да ми кажете коя е най- близката църква до хотел Империал?  newsm78

# 198
  • Пловдив
Не знам дали е за тук въпросът, но може ли да ми кажете коя е най- близката църква до хотел Империал?  newsm78
Св.Петка Peace има и малък храм в Тракия,зад парк Лаута.

# 199
Разбирам.
След малко ще ходя до Лидл мога да погледна бюстиетата. Peace

# 200
  • Пловдив
Момичета, някоя може ли да ми препоръча сервиз за лаптопи в Пловдив. Ходила съм на няколко места, но все не съм доволна. Става дума за стандартни неща - преинсталация, профилактика на охладителната система (смяна на термо паста и т.н.)
http://www.profix-it.com

# 201
  • Пловдив
sea.sea, вероятно храм СВ. ВЪЗНЕСЕНИЕ ГОСПОДНЕ, на ул. Славянска 14.  Peace

# 202
  • Пловдив
Някой скоро да е посещавал онова "магазинче" за парфюми в Кичука?

# 203
Разбирам.
След малко ще ходя до Лидл мога да погледна бюстиетата. Peace
Благодаря! bouquet

# 204
  • София
Св.Петка Peace има и малък храм в Тракия,зад парк Лаута.

sea.sea, вероятно храм СВ. ВЪЗНЕСЕНИЕ ГОСПОДНЕ, на ул. Славянска 14.  Peace

Благодаря ви.  bouquet

# 205
  • plovdiv
Къде в Пловдив мога да намеря спортно бюстие или сутиен? Става въпрос за бюстие/сутиен тип късо потниче, но с оформени чашки отвътре. Купувала съм такова от Лидъл, но оттогава все пускат спортни бюстиета които са без чашки или безшевни, т.е. без нищо поддържащо отвътре.... newsm78 Като цена- до 15 лева ако може да е....
Виждала съм в магазин Панда (срещу Баумакс) подобен тип сутиени, тип потниче, по 5-7 лв. бяха. Но беше преди две години. Thinking
В същата Панда си ги има и са на същата цена.Вчера ги гледах.

# 206

И аз за него се сетих. Много хубав храм, там правихме кръщене. Ритуалът бе много емоционален, поне в други храмове не съм присъствала на нещо подобно.

# 207
  • Пловдив

И аз за него се сетих. Много хубав храм, там правихме кръщене. Ритуалът бе много емоционален, поне в други храмове не съм присъствала на нещо подобно.
Ние бяхме кръстници с половинката. И аз останах с прекрасно впечатление от храма и от свещеника. Peace

# 208
Josefin, Десиссслава, много ви благодаря! bouquet

# 209
  • Пловдив
Момичета, търся детски халат за баня за 3г. дете производство на Яна Панагюрище. Знаете ли магазини?

Общи условия

Активация на акаунт