Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 969
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Момичета, търся детски халат за баня за 3г. дете производство на Яна Панагюрище. Знаете ли магазини?

В Гранд на първи етаж, магазина зад Теленор, като се качиш по централните стълби веднага вляви. Също и на втори етаж, малко магазинче за хавлии, халати, шалтета.

# 211
  • Пловдив
Сещам се за един много стар магазин, близо до ЕВН на ул. Христо Г. Данов. Трябваха ми няколко комплекта бебешки кърпи на "Яна" преди 2 години и при тях цените бяха най-добри.  Peace

# 212
На моята малката й купих халат от Вис Виталис, тяхно производство. Изчистен, без бродерии и други финтифлюшки.

# 213
  • Пловдив
tonynette,adoration_, portokalche благодаря Ви много, ще ги обходя!  bouquet

# 214
  • до едно тепе
На Вис виталис от квадратните хавлии с качулката съм супер доволна, обаче на баткото взехме халат миналата година и на 2-3 места по шевовете около качулката има дупки. Просто там е по слаб плата някак. И халата  е от по-тънък плат от хавлиите

# 215
Да сте виждали да се продават някъде такива аксесоари като показаните на четвъртата и петата снимка отляво надясно:
Скрит текст:

# 216
  • Балчик
Да сте виждали да се продават някъде такива аксесоари като показаните на четвъртата и петата снимка отляво надясно:
Скрит текст:
Кинкалерията  на ул. " Иван Вазов "  и има една много заредена на  пресечка на главната от Джумаята към булеварда - " Цар Борис " - тук е много по- вероятно да ги намериш

# 217
Скрит текст:
Кинкалерията  на ул. " Иван Вазов "  и има една много заредена на  пресечка на главната от Джумаята към булеварда - " Цар Борис " - тук е много по- вероятно да ги намериш
Благодаря  bouquet Ще отида там непременно, че в няколко кинкалерии търсих, но не ги намерих.

# 218
Здравейте, искам да си поръчам очила с антирефлекс за работа с компютър и бих с ерадвала да ми препоръчате оптика, от която сте доволни. По възможност да работи с поносими цени на стъклата. Не държа на най-скъпите класове такива като хоя или есилор.

# 219
  • о`майна лунна нощ е
Оптодент - зад спирката на Полиграфия. От години си правим очилата там. Скоро правиха и доста специфични на моя приятелка и е много доволна от резултата.

# 220
Къде в Пловдив готвят хубаво морски дарове и риба
Чувала съм само за рибарника-хубаво ли готвят,как са цените
Ние не сме много по рибите, но синът ми нещо се е запалил и иска да опита скариди и октопод

# 221
  • Gotham City
Здравейте.  bouquet
Някой да знае къде мога да намеря такъв кейс за телефон Huawei p9 lite. Става въпрос за магазин в Пловдив, а не за онлайн магазин.

За Huawei едва ли ще намериш разнообразие за кейсове, камо ли такъв

# 222
Здравейте.  bouquet
Някой да знае къде мога да намеря такъв кейс за телефон Huawei p9 lite. Става въпрос за магазин в Пловдив, а не за онлайн магазин.

За Huawei едва ли ще намериш разнообразие за кейсове, камо ли такъв
Аз защото видях в нета Grinning И мислех че ще има Grinning

# 223
  • о`майна лунна нощ е
Не съм виждала точно такъв вариант, но за huawei вече има избор. Магазините за аксесоари реагират бързо на предлаганите от операторите модели и внасят кейсове, калъфчета, зарядни и т.н почти веднага. За Р9 като си го взех намерих поне 6-7 вида.

# 224
Къде в Пловдив готвят хубаво морски дарове и риба
Чувала съм само за рибарника-хубаво ли готвят,как са цените
Ние не сме много по рибите, но синът ми нещо се е запалил и иска да опита скариди и октопод

Много вкусно готвят в Рибарника,а цените са по-скоро високи.

Общи условия

Активация на акаунт