Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 963
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря лъвица

# 226
Да сте виждали да се продават някъде такива аксесоари като показаните на четвъртата и петата снимка отляво надясно:
Скрит текст:

Недиком до централния склад на Еконт на Кукленско шосе

# 227
  • Gotham City
Ми не знам момичета, аз дори за Галакси намирам по-трудно интересни кейсове, не е като за iphone например, за това и дадох такова мнение. Според мен, дори и от нета, няма да имаш проблем, ако си поръчаш

# 228
  • Plovdiv
За мен обслужването в Рибарника е покъртително бавно. Три пъти ходих, четвърти няма да има. Аз лично за хубави морски дарове и риба ходя в Миконос, цените са височки, но си заслужава за качество и обслужване.

# 229
  • Пловдив
Да сте виждали да се продават някъде такива аксесоари като показаните на четвъртата и петата снимка отляво надясно:
Скрит текст:

И аз търся точно същото нещо като на четвъртата снимка Simple Smile счупи ми се на чантата на бебешката количка.
Сега ми изниква смътен спомен, че някой питаше за такъв аксесоар в темата за Пег Перего, може би си била ти.
Мисля, че точно теб упътих тези дни за поправка на чанти в К. Париж. Ходи ли, какво каза жената?

Моля за малко обяснение къде е тази кинкалерия от Джумаята към булеварда? По Железарска ли?

# 230
За мен обслужването в Рибарника е покъртително бавно. Три пъти ходих, четвърти няма да има. Аз лично за хубави морски дарове и риба ходя в Миконос, цените са височки, но си заслужава за качество и обслужване.

А за мен е много подтискащо с тези ниски тавани. Tired
Отделно пък ако се пуши, става ад! Naughty
Коледното ни парти беше там.
Не бих го избрала лично никога.

# 231
  • Пловдив
Момичета, къде е най-изгодно да поръчам балони с хелий? Тон-бонбон искат 1.80лв на бройка и 15лв да ги занесат до ресторанта..нещо много ми се видяха..

# 232
  • Пловдив

А за мен е много подтискащо с тези ниски тавани. Tired
Отделно пък ако се пуши, става ад! Naughty
Коледното ни парти беше там.
Не бих го избрала лично никога.

И аз все се чудя що е такъв тъпканак с народ там Thinking И отвън коли от по 50хил. нагоре Mr. Green

# 233
значи рибарника не става
миконос-скъпо
в аморето предлагат доста, но не знам добре ли готвят там

# 234
значи рибарника не става
миконос-скъпо
в аморето предлагат доста, но не знам добре ли готвят там
Купуваш и готвиш Simple Smile Simple Smile
Аз пък точно за такива екзотики на ресторант не бих се доверила...

# 235
Скрит текст:

Недиком до централния склад на Еконт на Кукленско шосе

Благодаря  bouquet

portokalche, точно ти ме насочи към поправката на чанти в К.Париж, но ММ още не е ходил. Сега ще му кажа и за Кукленско шосе да отиде като има път натам, че той е с кола. То и катарамата, която търсим е за неговата чанта, но е прехвърлил задачата към мен.

# 236
оф морски неща никога не съм готвила
има разни тънкости с чистенето
иначе ще открия някоя рецептичка из нета

# 237
оф морски неща никога не съм готвила
има разни тънкости с чистенето
иначе ще открия някоя рецептичка из нета
Чак тънкости Simple Smile Има ютуб, какво ли не Simple Smile Гледаш и твориш Simple Smile

Вкъщи какво ли не сме готвили на база проба-грешка... Да дадеш пък 50 лв за 2 калмарчета дето не е ясно дали изобщо ще са сготвени като хората пък.. На мене точно тези по заведения ми идват супер мазни и безвкусни.. Да не говорим пък че може да не са и никак пресни..

Купуваш охладени от Метро, Лекси.. харесваш рецепта .. и какво толкова!

Благодаря за закачалките за чанти! Моя син ги къса всеки месец.. и реве за нова чанта Simple Smile ако открия наистина да ги продават ще съм уууууникално хепи  Mr. Green

# 238
Duhi_puhi ще взема да те послушам bouquet

# 239
За ресторант с хубави морски дарове мога да препоръчам Хемингуей с две ръце. В сайтът им има и меню, ако искаш да се ориентираш в цените. Друго място, отново е гръцки ресторант - Елеа, пред бившата дискотека Папараци. Дори по морето както и в чужбина ресторантите, в които се предлагат качествени и добре приготвени морски дарове са скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт