Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 958
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
оф морски неща никога не съм готвила
има разни тънкости с чистенето
иначе ще открия някоя рецептичка из нета

И друго решение има. Аз в последно време "готвя" риба и морски продукти от "Рибарски кей" до Четвъртък пазара - правим си разнообразно плато с приготвена риба, калмари, миди.... Приемат и поръчки  Peace

# 256
  • Пловдив
adoration_ , довечера мога да ти дам координати на фирмата, която бяхме наели есента за циклене. Останахме много доволни.

Понеже се чудя дали да цикля или напротив - колко безпрашно беше цикленето? Преди или след латекса се прави? Колко време трябва - работа, съхнене....., цени случайно да помниш?

# 257
оф морски неща никога не съм готвила
има разни тънкости с чистенето
иначе ще открия някоя рецептичка из нета

И друго решение има. Аз в последно време "готвя" риба и морски продукти от "Рибарски кей" до Четвъртък пазара - правим си разнообразно плато с приготвена риба, калмари, миди.... Приемат и поръчки  Peace

Къде точно се намира "Рибарски кей"?

adoration_ , довечера мога да ти дам координати на фирмата, която бяхме наели есента за циклене. Останахме много доволни.

Понеже се чудя дали да цикля или напротив - колко безпрашно беше цикленето? Преди или след латекса се прави? Колко време трябва - работа, съхнене....., цени случайно да помниш?

Първо латекса и после паркета.

# 258
  • Пловдив
Рибарски кей е същият магазин до Четвъртък пазара, който описват в предните постове. Приемат и поръчки Peace
https://www.google.bg/maps/@42.1512594,24.7402169,3a,75y,308.86h … 12!8i6656!6m1!1e1

# 259
  • Пловдив
Циклила съм паркет когато апартаментът беше празен. Лакиран е с лак на водна основа. Лакът не мирише, но това, с което пълнят фугите мирише. Съхне бързо. Моят паркет е стар.....Мисълта ми е следната сега, ако трябва да повторя процедурата, какво да правя мебелите. Има ли вече варианти, при обзаведен апартамент, да се цикли. Всичко е поръчка, по размер. Немислимо е да се демонтира и монтира наново.  ooooh! Ще следя инфото за майстори.

# 260
  • Пловдив
Ние първо боядисахме, после циклихме. Бързо стана. Циклихме на два етапа - първо хола и кухнята (те са две отделни помещения), после спалнята. За хола и кухнята не мога да се сетя колко време отне, тъй като не бяхме в града и друг беше при майсторите. Цикленето на спалнята отне два дни. Първият ден циклене и първи лак. На другия ден - последващите два лака. Момчетата работя от понеделник до неделя, от 7 сутринта до към 9-10 вечерта(ако държите бързо да се приключи.)

Безпрашно, дрънци Laughing Пак имаше фини прашинки. При цикленето на първите две стаи, коридорът между тях се беше напрашил. При цикленето на спалнята сложихме найлон на рамката на вратата(тъй като тогава нямахме врата Mr. Green ) и така си спестихме излишните прашинки. Средно голяма спалня излезе около 300 лв( близо 16 квадрата мисля, че беше).

По принцип е възможно да се цикли с мебели в стаята. Така ни казаха. Но ние успяхме да изкараме холовата, тъй като засега само нея запазихме от старото обзавеждане (скоро и на нея ще й се види сметката Sunglasses )

# 261
Рибарски кей е същият магазин до Четвъртък пазара, който описват в предните постове. Приемат и поръчки Peace
https://www.google.bg/maps/@42.1512594,24.7402169,3a,75y,308.86h … 12!8i6656!6m1!1e1

Благодаря, ориентирах се. От магазина за хранителни стоки съм купувала млечни продукти, но за рибарския не знаех, че го има.

# 262
  • Пловдив
Благодаря предварително! Peace

# 263
  • Пловдив
Parquet pro studio се води фирмата за реставрация на паркет. Имам два телефона: 0895878546, 0882526258. Цена на кв. м - 9лв. Имайте предвид, че цената за лепило, смола и лак излиза горе-долу колкото тази за труда, дори и повече. Казвам го, за да можете сами да си сметнете ориентировъчно.

# 264
Магазинът на Свежен дали работи в събота?

# 265
  • Пловдив
Погледнах списъка с магазини за пердета на първа страница, но къде да търся корнизи? Надявам се на голямо разнообразие от качествени стенни.

И друг въпрос - да ми препоръчате фирма, почистваща с Рейнбоу? Трябват ми заради два матрака и един диван.

# 266
  • Пловдив
Къде да закарам колата да ми сменят радиатора /става въпрос за Нисан Микра от старите/?

# 267
Погледнах списъка с магазини за пердета на първа страница, но къде да търся корнизи? Надявам се на голямо разнообразие от качествени стенни.

Бриколаж, Хоуммакс, Алати, Практикер.

# 268
Магазинът на Свежен дали работи в събота?

Работи. Преди малко се върнахме от него. Хубави неща имат. Simple Smile

# 269
Здравейте, препоръчайте магазин с дамски палта, произведени в България (или дори в Пловдив). Вчера обиколихме всички молове и останахме разочаровани от качество и цени. Искам да се възползвам от намаленията след зимата да се обзаведа с качествено вълнено палто.

Общи условия

Активация на акаунт