Февруари се задава, а МАРТенската мама все по-нетърпелива става!- тема 10

• 45 419
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
И на мен ми казаха, че ако коремът е твърд часове не е контракция, а е от позата на бебето. Даже и друг път съм го писала, защото често ми се случва.

# 646
И на мен ми казаха, че ако коремът е твърд часове не е контракция, а е от позата на бебето. Даже и друг път съм го писала, защото често ми се случва.
И на мен често ми се случва,чак Електра като сподели какво са ти казали,се замислих,че това може наистина да е от бебето.

# 647
  • София
Момичета, кои бяха препоръчаните добри прахове за пране за бебета?

# 648
  • София
Миа, на мен ми препоръчваха мн. Teo bebe, Sano Maxima и Persil Sensitive. Aз лично се спрях на Тео бебе Simple Smile

# 649
за праховете за пране всички препоръчват Сано Максима и Персил Сензитив.  от тео бебето 3мата ми племенници се обринаха като малки... после вече нямаха проблем като попораснаха.... и на една дружка детето също в началото като беше малко...
четох че доста бебета имат проблем с него като са новородени дори и с нормална кожа и нищо да им няма да не са с чувствителна. имало нещо в съставките и миризмата коет било ок за малко по големи бебета. newsm78
Днес сглобихме лиглото ама цял ден 3ма души се занимавахме... от 12.30 до 21.30 без почивка.... чудо беше... иначе е брутално с хиляди функции удобства и тн амаааа за зглобяване е смърт....  Crossing Arms нищо важното е че сега има едно брутално легло  Sunglasses  Laughing цялата къща е с надолу главата... на всякъде щартони тиксо и тн и нещата от детската са пренесени по коридорите и хола амааа утре ще ги хвърляме чистим и качваме на тавана.. Laughing
следващата събота като сме натъманили всичко съм се разбрала с много близка приятелка да идва и цял ден докат мъжа ми го няма да перем гладим и подреждаме та да приключим за 1 ден!  Laughing

# 650
  • София
за праховете за пране всички препоръчват Сано Максима и Персил Сензитив.  от тео бебето 3мата ми племенници се обринаха като малки... после вече нямаха проблем като попораснаха.... и на една дружка детето също в началото като беше малко...

Днес сглобихме лиглото ама цял ден 3ма души се занимавахме... от 12.30 до 21.30 без почивка.... чудо беше... иначе е брутално с хиляди функции удобства и тн амаааа за зглобяване е смърт....  Crossing Arms нищо важното е че сега има едно брутално легло  Sunglasses  Laughing цялата къща е с надолу главата... на всякъде щартони тиксо и тн и нещата от детската са пренесени по коридорите и хола амааа утре ще ги хвърляме чистим и качваме на тавана.. Laughing
следващата събота като сме натъманили всичко съм се разбрала с много близка приятелка да идва и цял ден докат мъжа ми го няма да перем гладим и подреждаме та да приключим за 1 ден!  Laughing

Ауу Кате, може ли да пратиш снимка на леглото, че наистина ми стана интересно  Mr. Green Hug

# 651
ами не знам как се качва тук  Embarassed ама тия дне като почистим всичко щот са всичко е подпряно по стени и тн. ще разуча и ще кача Party много е яко но е мн мн голямо а стаята е малка иии сега като всичко е сглобено стана кутийка... Cry понеже го е колкот голямо легло персона мн високо иии скрина кашона с количкага и отделно едно единично за мен да сря при него в началото амаа за мойто мн място няма ииии  ще е испоредно на бебешкото и стаята стана мноооого малка... то е до едната стена после има малка пътечка и е мойто и малка пътечка и другата стена къдет е радиатора и прозореца и не можем да го лепнем мойто там.. та стана мн кутийчесто ама много... след време кат махнем мойто ще си има супер стая

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 22:04 от Katerinaaa

# 652
  • София
А вие къде държите количката сега? И къде мислите да я държите после след като дойде новият човек у дома? Нашата я набутах в детската стая. Засега не пречи да стои там. Но определено като дойдем с бебчовците ще трябва да я махна, защото ще пречи. В коридора също хич няма да е удобно, защото е тесничък, а количката е голяма. Хола ни е малък и само количка лиспва да пльоснем там и съвсем няма да има място за нас  Laughing. Май май ще ни остане не така практичния вариант всеки път след разходка да я свиваме и да си седи свита.. и на излизане пък да я отваряме отново.. сложна процедура  Rolling Eyes

# 653
ами сега в момента запълва стаьта детската... един огроооомен кашон е....  после и аз не знам... ще сложа коша за по голямо бебе в нашия гардероб или под матрака  на мойто легло има ракла, сошчето за кола така и така ще се ползва много за пренасяне е удобно така че ще е в детската и ще се разнася амаа за количката с кошаа нз.... щи се сгъва със сигурност щото нямаме асансьор и пак коша е огромен... не може да я оставям никъде другъде освен в коридора щот колелата се мърсят мн.... евентуално може да я държа при нашите имат на първия утаж партер къдет да я оставя и са ми на 100метра от нас. та може с коша за кола до там и да я взимам без да се разглобява илиии директно в слинга до там ще е мн удобно... не знам 3 аз няма друг вариянт... просто дори и да я качваме и да стои свита в антрето той коша за нобородено е огромен ииии не се сгъва...

# 654
Прах за пране взехме на Бочко, от Тео Бебе много хора се оплакват, ама то и за тези пари-какво да е.
Количката май ще стои в хола, без това не се ползва,а няма друг вариант, ако искам да не я сгъвам/разгъвам всеки ден.

# 655
Нашата количка е разгъната на три части и стои върху гардероба.Сега ме сетихте,че трябва да измисля къде ще е после.При нас е сложно.Къщата е грамадна,ама и на двата етажа има котки.Хола ни е много голям(ама там живее нашия котарак),съответно я съм сложила количката там,я се намъкнал вътре и става косми всочко.А тя огромна.
Единствения вариант е на приземния етаж при бабата,в двете свободни стаи.Ама всеки път оттам да я изкарвам не ми се иска.
Тааа,това ще е голям проблем.
Пък тала на гардероба е временно,иначе ми е мн.грозно там да стои.

# 656
аз много се чудех на бочко също! но нямам познати дето са го ползвали... ти какви неща си чула за него до сега?

# 657
Нашата количка стоеши в коридора. И сега мисля там, достатъчно голям е, а и абсурд с мръсните гуми от вън да я вкарам в стая, но и при нас стои проблема с котарака. Изобщо не ми е ясно как ще я опазя, още повече, че той обитава коридора през нощта. Може би трябва да я покривам с нещо  newsm78.

# 658
Нашите гуми ни ги измиха и изчистиха в магазина,ама после как ще е-не знам.Няма шанс да е в близост до котарака.И да я покрия,все тая.Той е толкова любопитен,че отсега я гледа умно,мяука срещу нея и се чуди какво е туй нещо на гардероба,заради което не може да скочи там и да си стои.😄Заобикаля,гледа я,аха да скочи,вижда че не може.Ще я издере,а тя има еко кожа и ще я напълни с косми.Имаме мазета,тавани ама там не върви да е на студа навън и мръсотията.

# 659
Аз взех Бочко, въпреки че ми бяха казали, че много силно миришел. Душих в магазина, не намерих да мирише повече от другите препарати и го купих. Изпрах всичко с него и ми харесва. Аз по принцип харесвам нещата им.
За Тео бебе знам, че е по-нисък клас, но на някои им харесва. Ако бебето го понася добре не виждам проблем.

Нашата количка е 2 в 1. От кош за новородено става седалка. Нямаме място и ние за толкова обемни неща. В коридора съм й измислила място за когато ще започнем да я ползваме, а сега стои сгъната.

Общи условия

Активация на акаунт