~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 5 ~

• 43 437
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Имаме си пушки от папура дръжки,
Имаме си кончета от върбови клончета...
 Joy Joy Heart Eyes

# 91
Имаме си пушки от папура дръжки,
Имаме си кончета от върбови клончета...
 Joy Joy Heart Eyes
wavey

С влизането ми тук и се започна, Joy но това е супер Party предвид довечершните сръдльовци. Crossing Arms Joy
Да започнем деня с красота. Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря bouquet........bouquet на екипа превел поредния 29 епизод. Party
Виждам затъмнения по оградата, къде ли снимат!? Thinking

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 10:53 от Neidjal

# 92
Сряда е  newsm44 newsm44 newsm44

От промото за летния сезон на ФОКС  Peace

# 93
Прелестни са на промото, Heart Eyes Heart Eyes на втория сезон Heart Eyes Heart Eyes също, направо се чудя на себе си, че все подминавах темата в началото и не загледах сериала отначало, а го започнах впоследствие.
Същото направих навремето и с друга тема, и с друг сериал, а впоследствие екранната двойка Heart Eyes Heart Eyes се превърна в най-любима за мен.

Добре и казва майка й да каже на Онур да се връща по-бързо, че детето е най-важно, но кой да я слуша!? Crossing Arms Дори Сонги разбра, че Емир е неспокоен без тати, само нашата не вдява и го кара на инат. Crossing Arms
Скрит текст:
Скажи Онуру, пусть возвращается как можно скорее.. Ваш сын важнее, чем работа..

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 12:11 от Neidjal

# 94
Аз на майтап изгледах първи епизод  Joy Изобщо нямах намерение да го почвам сериала, защото бях видяла само първото промо  Joy

# 95
 wavey
А мен доста трябваше да ме навиват да започна да го гледам. Бяха излъчени повече от 15 серии когато започнах. След като изгледах първата последва доста дълга пауза - така се стекоха обстоятелствата - след което настигнах онлайна само за 3-4 дни Joy. До момента, в който никакви обстоятелства не могат да ме принудят да пропусна серия  tooth tooth tooth. Та те така.... човек като зацикли и....  newsm47

# 96
Нашата не знае какво да прави, объркана е.
Ясно е какво трябва да стори, да си хваща куфара и бебока, и право при мъжа си.
Стига с този неин инат, време е да се вслуша в сърцето си.
Много ми се иска в един момент Онур да даде назаден да я видя тогава какво, ще прави.
Скрит текст:
Ай, я не знаю что делать... Я в замешательстве..

Наскоро мярнах снимка на актьора играещ Курти с къса коса, ми той на фотката направо мязаше на човек, а с тази прическа в сериала+ в добавка и поведението му на алтав е мега зле.

За тийновете по сетовете училища няма ли ooooh! та висят по цели дни на снимачните площадки?!

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 14:54 от Neidjal

# 97
Ще даде, ще даде. Все ще му писне  ooooh!

Уви  ooooh! ooooh!

Седнал да я умолява  ooooh!

На нищо направиха Онур, егати любовта  Tired

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 14:42 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 98
Ще даде, ще даде. Все ще му писне  ooooh!

Уви  ooooh! ooooh!

Седнал да я умолява ooooh!

Скрит текст:

На нищо направиха Онур, егати любовта  Tired
Скрит текст:
- Умоляю, прости меня... Вернись домой.
Outta Joint Outta Joint Ай стига беее. Stop
Съвсем, ще и се вдигнат акциите. Crossing Arms

Скрит текст:
Новое видео Фуркана
Гостем Cafer Spor будет Фуркан Палалы👏🏻 Сегодня вечером в 20.00 вы увидите презентацию Cafer Spor
https://vk.com/club116464248?z=video-116464248_456239986%2F7498f … l_wall_-116464248

# 99
Фукофон в предаване по телевизията ли ще участва, е много умно по време на 309 да го пуснат  ooooh!

# 100
Фукофон в предаване по телевизията ли ще участва, е много умно по време на 309 да го пуснат  ooooh!
Да, тепърва, ще разберем подробности, но е голяма тъпня наистина да го излъчват успоредно със серията.
Вай бе, преди появата му не била така смела и безстрашна както е сега, ама разбира се, чрез детето, ще върти Онур на шиш. Crossing Arms
Скрит текст:
- Дорогой сынок, когда тебя не было, я не была такой смелой и бесстрашной.

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 15:21 от Neidjal

# 101
Милото дете, разнася го като куфар с дрехи без да й пука  Crossing Arms

# 102
Милото дете, разнася го като куфар с дрехи без да й пука  Crossing Arms
Виж какво допълних към снимката като разяснение на скрития текст...нашата придоби смелост с Емир. Rolling Eyes
Милия Емирджим, не стига, че бе заченат по погрешка ами и сега е в центъра на скандалите между мама, и тати, между свати, лели, чичовци, ииииии в голяма лудница попадна. Rolling Eyes

# 103
Милото дете, разнася го като куфар с дрехи без да й пука  Crossing Arms
Виж какво допълних към снимката като разяснение на скрития текст...нашата придоби смелост с Емир. Rolling Eyes

Ще види тя  Mr. Green

# 104
И тази вечер успях навреме, Party зареждам канала, досвършвам домашните задачки, и идвам.
Хаштага е #özürdilerim/ #прошупрощения

Разписаха се типично в техен шеговит стил. Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Новый твит от Фуркана
Одно душевно сказанное #özürdilerim #ПрошуПрощения не смягчит ли сердце? Жду вашу поддержу для Онура Сарыхана, есть🖑🙄 #No309

Новый твит от Демет
Помиримся ли? #özürdilerim #ПрошуПрощения Хватит ли? #No30

Поредна преведена част от интервюто с Фуркан.
Скрит текст:
Интервью Фуркана в журнале İxir Life(выпуск январь 2017)

Вопрос:Есть ли у вас мечта в которой вы бы хотели получить роль?
Фуркан: Да есть конечно. Есть фильм "Бесславные банды" там например был персонаж которого играл Брат Питт, может быть и это. Также в фильме "Охотник за деньгами" я могу сказать роль которого играл Леонардо Ди Каприо. Если будут адаптации таких фильмов, конечно я бы очень хотел сыграть.
Перевод от нашей группы: https://vk.com/demfur_no309_furdem

Общи условия

Активация на акаунт