~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 5 ~

• 43 440
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Абе направо Онур е уцелил шестица от тотото със спането на пода, а не като другия баджи Laughing пред входната врата. Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 661
И още нещо се сещам в момента, което ми направи впечатление.
Е как пък може точно в бившата квартира на Онур да се нанесе да живее Пелинсу, ooooh! очаквам голяма драма от страна на Ляле след като разбере от "доброжелатели". Tired
Кога е живял на квартира, Thinking на мен такъв момент дори и загатнат в сериала ми се губи?! newsm78
И друго ми направи впечатление, сега се оказва, че Онур имал магазин, Shocked който не функционира и им го предлага на баджи, и Нюню.

# 662
Лалето дали ще се върже на тая тъпотия, едва ли не че Онур й изневерява с Пислика  Crossing Arms Ей тогава ще се носят яко  ooooh!

Вече го задавах тоя въпрос  Tired

Наде, да не става въпрос за оная вила дето е живял с Йозгето  Tired

# 663
# 664
# 665
Олееееее, балсам за очите. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Само антенки на главата й липсват, hahaha hahaha hahaha все едно е от друга галактика. Sick

Two Hearts loveuuu Two Hearts Heart Eyes

Терка, ти го зададе, а аз ти отговорих и сега, ще го направя.
Да, мисля, че, ще се върже на "любовното гнездо".
Ай стига бе, дано не става въпрос за вилата, че и в Онуровото легло да спи, бляк. Sick

# 666
Фуркан да не влиза скоро в друга роля , дето пуска тая брада? Което означава финализиране на този филм?

# 667
Фуркан да не влиза скоро в друга роля , дето пуска тая брада? Което означава финализиране на този филм?
Не, просто смени визията си откакто поналя бузки. Laughing
Понастоящем му е по-добре предвид цялостното му възмъжаване(според мен), а Деметка си е все същото момиченце от първите серии и сега само, че мнооого отслабна. Rolling Eyes

# 668
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тениската на Фенербахче дали не е за Емко  newsm78 Защото се вижда едно I и едно R   newsm78
Нали като разбраха пола на бебето се разправяха дали да носи Фенербахче или Галатасарай  hahaha

# 669
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тениската на Фенербахче дали не е за Емко  newsm78 Защото се вижда едно I и едно R   newsm78
Нали като разбраха пола на бебето се разправяха дали да носи Фенербахче или Галатасарай  hahaha
И накрая компромиса бе на национала. Joy
Леле, леле, за какви щуротии спореха. Mr. Green
Къде ги видя тези букви бе Тери? newsm78
За Онур е комплекта според мен, не за малкия, а и нали си правят подаръци за празника на влюбените.

# 670
  • София
Деметка в едно интервю, което четох наскоро, каза, че си е върнала килограмите от началните епизоди, за да влезе в ролята на бременната Лале е трябвало да качи някъде 7/8 кг, не помня колко точно и с Фуркан в почивките били ходили да ядат торти, защото повечето снимки им били заедно и съответно почивките между сетовете. А Фуки има предложение за игрален филм.

# 671
Деметка в едно интервю, което четох наскоро, каза, че си е върнала килограмите от началните епизоди, за да влезе в ролята на бременната Лале е трябвало да качи някъде 7/8 кг, не помня колко точно и с Фуркан в почивките били ходили да ядат торти, защото повечето снимки им били заедно и съответно почивките между сетовете. А Фуки има предложение за игрален филм.
Мярках нещо подобно, но като не зная турски, а чичи е безпощаден откъм превод от туркиш и не разбрах.
Те филми по принцип снимат лятото(е не винаги, понякога и паралелно със сериали), а дотогава №, ще приключи.
С-вото на актьора играещ Фикрет.
Терка, г-жата позната ли ти е? Mr. Green Laughing
Скъса ми нервичките в АФК.

Преди две седмици Деметка пожела успех на свои колеги/приятели в новия сериал "Под звездите", нооооо след четвърти епизод, ще е битти, поредната круша капе от клона. Страхотно пренасищане от Дизита, ужас направо и въпреки това нямат спирка.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 15:51 от Neidjal

# 672
  • София
Наде - Не уцелиха за Звездите времето и денят, трябваше да го пуснат по друг канал или поне в друг ден, не може срещу два сериала - тежки драми, единия със 11 сезон, а другия с много добър рейтинг, да пуснеш младежка мелодрама, с трагична актриса в главната роля... Ето сега там ще сложат "Истанбулска невеста" с Йозджани и Аслъ и успеха им е в кърпа вързан - традиции, нежелана булка, любов, Анадола... ала бала. Трябва конкуренцията да се обмисля, а не да праснеме нещо някъде, за да имаме какво да даваме в тоя ден.

# 673
Наде - Не уцелиха за Звездите времето и денят, трябваше да го пуснат по друг канал или поне в друг ден, не може срещу два сериала - тежки драми, единия със 11 сезон, а другия с много добър рейтинг, да пуснеш младежка мелодрама, с трагична актриса в главната роля... Ето сега там ще сложат "Истанбулска невеста" с Йозджани и Аслъ и успеха им е в кърпа вързан - традиции, нежелана булка, любов, Анадола... ала бала. Трябва конкуренцията да се обмисля, а не да праснеме нещо някъде, за да имаме какво да даваме в тоя ден.
Абсолютно права си, ноооо кой да ти мисли щом даже някои продуценти изправят в пряка конкуренция свои сериали в един и същ ден. Shocked #Crazy ooooh!
Деметка в началните епизоди ми изглеждаше по-закръгленка отсега.
Сещам се за една сцена от втори епизод когато бяха с Онур(след като направиха теста за бащинство) в едно кафене, след това дойде Пелинсу и ги завари двамата, но Самет оправи кашата с помощта на Лале, че уж му е братовчедка и след като си тръгна казвайки му, че ни него иска за мъж, ни парите му видимо изглеждаше позакръгленка отзад, и в бедрата. Като бременна бе само с коремче, не ми правеха впечатление килограмите й, много сладка бе в онзи период(не, че като цяло не е, но имаше едно особено меко  цялостно излъчване)докато сега отслабването й е видимо, особено в лицето и шията. Според мен въобще и грам не бива повече да слабее нито пък Фуркан да наедрява, абсурд повече от това, което са в момента.
NEW Heart Eyes
Публикувал е този текст към снимката.
Скрит текст:
1/2 M luk kıymetli ailem iyi ki varsınız sizi seviyorum!
My dear family of 1/2 M, I am so glad to have you. Love you all!

"Моя дорогая семья! Как хорошо, что вы есть, я вас люблю!"
Число подписчиков в страничке Фуркана достигло 500 тыс!

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 16:25 от Neidjal

# 674
Категорично съм против Писклика да живее във вилата на Онур. Голяма ще й е... Тя нали малко жилище искаше. Па ако Онур това й е предложил... жална му .........   Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт