~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 5 ~

• 43 435
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Нищо чудно да ги е прецакал Шаади  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Нюню не може да го е отворила и да не го даде на Лалето или поне да го скъса  Thinking Па изобщо да не го е отворила и така да го остави в шкафа, много тъпо изглежда  newsm78

# 706
Лалето да не е започнала работа там да дебне Онур  Mr. Green

# 707
Нищо чудно да ги е прецакал Шаади  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Нюню не може да го е отворила и да не го даде на Лалето или поне да го скъса  Thinking Па изобщо да не го е отворила и така да го остави в шкафа, много тъпо изглежда  newsm78

Има да се чудим до сряда  smile3521. Според мен Нюню предварително знаеше нещо, защото скочи като опарена при позвъняването на вратата. И освен това - така да грабне плика от ръцете на майка си... Цялата ситуация ми е озадачаваща. Или някой прецака ОстапБендеровците с перуки, или нещо не ни показаха в предния епизод. Сега се сещам, че и самият Онур някак хич не изглеждаше притеснен при включването на алармата. Значи... за преглеждане на записите от камерите не се сети при появата на клипа с разговора му с Халюк, а сега изведнъж... веднага се разпоредил да търсят кой си е направил лоша шега с алармата... Т.е. явно не само в неговия кабинет има камери, което си е и логично де  smile3521 Peace. Ще видим накъде ще ни хвърлят СЦ.  hahaha hahaha

# 708
То знаеш ли кво да очакваш вече от СЦ  hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 709
# 710
Нека й е  Whistling Joy
Ми Онур не се е погрижил за тоалета й  Laughing

# 711
Дано не е това, което си мисля, Rolling Eyes че, ще имаме скок във времето, не ми се нравят подобни времеви летежи. Confused

# 712
E, скок от няколко месеца не е дразнещ  Peace

# 713

Ужас, Върбане, туй магаре не е наш,то  tooth tooth tooth. Тая си е забравила перуката и изкуствената бенка Mr. Green Mr. Green

# 714

Да не е същото бебе, ма без шапка  newsm78 Mr. Green

Нещо ги разчетверих вече с тия бебоци  hahaha

# 715
Като се замисляяяяяяя определено, ще има лек времеви скок, съдя по снимките с Ляле в офиса.
Явно в бъдеще, ще работят заедно с Онур, какво ли, ще ни очаква тогава, Thinking само да не наближава края на сериала!?! Thinking
Хи, хи, вярно Тери, май е същия Емирджим без шапачка, Party а и той в настоящите серии изглежда бая попорасъл.
Видео.
https://www.instagram.com/p/BQdFIXJDBaQ/?tagged=no309sett
Мдааа, със сигурност е Емирджим и може би след някоя и друга серия, ще празнуват навършаване на първата чу годинка.

# 716
Обаче го избрали същия като Онур е  Joy Joy Joy Joy

# 717
# 718
Дали ще е рожден ден, може по друг повод да е облечен така  hahaha

# 719
Дали ще е рожден ден, може по друг повод да е облечен така  hahaha
Може, може, но е много сладък бебок. Heart Eyes
Като се замисля наближава и Филизка да роди, и може да са на празненство по случай раждането на близнетата.

Общи условия

Активация на акаунт