Сватба 2017 II част

• 54 504
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, моля ви, давайте идеи за видеозаснемане във Варна, че нещо положението зацикли  Cry

# 16
Момичета, моля ви, давайте идеи за видеозаснемане във Варна, че нещо положението зацикли  Cry

Мимише, препоръчаха ми фотограф от Варна, не съм разглеждала още, но ми казаха, че е на добри цени и с добро качество. Казва се Благовеста Филипова, ако не си намерила фотограф, може да разгледаш. За видео не знам дали прави.

# 17
Такаааа. Да споделя сега и аз. Гримьорката ми се казва Николина Хараламбиева. Това за София става дума. Ако искате давам координати. Ходи по домовете. Иначе една миналогодишна булка хвали една агенция ли, жена ли, та мисля да пробвам. Градски мечти се казват.

# 18

Мимише, препоръчаха ми фотограф от Варна, не съм разглеждала още, но ми казаха, че е на добри цени и с добро качество. Казва се Благовеста Филипова, ако не си намерила фотограф, може да разгледаш. За видео не знам дали прави.

Благодаря за идеята  bouquet Фотограф имам запазен вече, а тази девойка се занимава само с фотография. Сватбените й фотосесии не изглеждат никак зле.
Но с видеото положението е плачевно. Всички, които ми допадат са заети и в момента започвам да се замислям да се откажа дори от видео отколкото да избера някой, който не ми допада като стил на заснемане...  Confused

# 19
Моля, дано да успееш да намериш някой читав.  bouquet
И аз съм така, предпочитам да нямам, отколкото да не ми харесат нещата.
При мен положението с фотограф е плачевно. Цените безумно високи, а не виждам нещо, което да ми грабне окото толкова, че да ме накара да дам толкова пари.
Някоя от вас ще има ли заря?
Аз се замислям напоследък, много ми харесва, но имам колебания.

# 20
Няма да имаме заря, защото доколкото разбрах, трябвало разрешение от общината, както и да се осигури пожарна в готовност в случай на бедствие Laughing Та, достатъчно главоболия ще имам, за да си създавам и допълнителни Simple Smile А и цената от 1000 лв нещо не ми се нрави  Grinning

# 21
  • Варна
За Варна чух добри отзиви за Ваня Ралчева. Ние май ще наемем фотограф и видео от Сливен цената, която предлгат е 800лв за всичко като ако искаме фото албум ще тр да доплатим 200лв.Относно зарята няма да имаме,защото не е удобно да изкараме извън ресторанта всички гости посредата на вечерта и после всички пак да влизат

# 22
Има ли бъдещи или скорошни булки от Ямбол?

# 23
Момичета, каква е ролята на малките булки? Родителите на едно от момиченцата искат да е малка булка, но всичко, което казаха, е че трябва да е облечена в сватбена рокля... И тъй като са попитали приятеля ми, той разбира се, го е асоциирал с шаферската роля и е попитал дали става въпрос за шаферка, но са му казали "Не - малка булка."

# 24
Момичета, каква е ролята на малките булки? Родителите на едно от момиченцата искат да е малка булка, но всичко, което казаха, е че трябва да е облечена в сватбена рокля... И тъй като са попитали приятеля ми, той разбира се, го е асоциирал с шаферската роля и е попитал дали става въпрос за шаферка, но са му казали "Не - малка булка."
Хмм, аз лично за първи  път го чувам това. Аз също го асоциирах с малка шаферка Grinning

# 25
момичета, какво е пък това сега с малка булка....

# 26
  • London, UK
Според мен (съвсем не казвам, че съм права) това което наричате малка булка или малка шаферка е същото което в западна Европа наричат flower girl - малко момиченце облечено в бяла рокля като "булка", което носи кошничка с цветя и минава преди булката към олтара и разпръсква цветя. Аз лично не знам какво символизира това и защо се прави, освен това няма да имам малки момиченца на сватбата, така че не съм се интересувала, но щом родителите й искат не смятам, че ще е голямо затруднение.

# 27
Здравейте момичета,

И аз да се присъединя към септемврийските булки.
По този повод какво мислите за дж Хорхе, някой бил ли е на сватба, на която той е бил дж?

# 28
Май ще се откажа от зарята. Много ми харесва, ама като че ли не ми се занимава с допълните неща към нея. А и вярно е, че си струва доста. За сега ще съм на stand by.

Mimische, сега се сетих за Красимир Ламбов. Изгледала съм му голяма част от сватбените трейлъри (в youtube) и много ми харесват. Не знам, обаче, на какви цени работи.

Малките булки и аз я асоциирам с малка шаферка. Те нямат някаква роля на сватбата, освен  да носят кошничка с цветя и се чувстват като принцеси. На мен ми е сладко като има такива момиченца на сватбите.  Heart Eyes

Здравейте момичета,
И аз да се присъединя към септемврийските булки.
По този повод какво мислите за дж Хорхе, някой бил ли е на сватба, на която той е бил дж?
MartYyyy, аз съм била на сватба, която е водил DJ Хорхе. На мен неговият стил на водене не ми допада. Писала съм го по-назад в темата. Много говори и все неща, които не ми харесват. За музиката, до голяма степен зависи какво са казали младоженците, така че в музикално отношение нищо не мога да кажа.
Но за него има много добри отзиви от момичетата по форумите. Води се, че е от най-високия клас DJ. Даже аз лично не съм срещала май негативно мнение, но изказвам моето и то е, че не бих го наела да ми е DJ по-гореспоменатата причина. Обичам по-обрани хора. Все пак се срещни с него, личният контакт е много важен, а и нещата, които ще предложи също. Успех!  bouquet

# 29
Дъщеричката ми на 4 год.ще бъде шаферка и освен кошничката ще носи и възглавничката с халките.
Други шаферки няма да имам.
Искам и по стил роклите да си еднакви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт