ЮЛЧЕ я се покажи, момче ли си или момиче ти!

• 41 482
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Аз много обичам настърган джинджифил с мед и лимон, не слагам много, за да не е прекалено люто, но на мен си ми харесва вкуса му. При бременност съм чела, че е подходящ при гадене, но трябва да се внимава, защото пък може да предизвика контракции.

# 661
аз в началото като бях болна си правих чай с мед и джинджифил на прах и като казах на моя лекар каза да не го пия повече
не знам дали прекалено се застрахова или наистина е противопоказно но и повече не съм правила

# 662
За болно гърло и кашлица- обелен,настърган джинджифил с мед / 1сл джинджифил+ 3сл мед/ , или обелен и нарязан се вари 10 Мин и се прецежда на чай. Но имайте предвид, че може да предизвика контракции, ако се употребява продължително - казвам го от личен опит. Иначе е добър имуностимулатор, давам го във варианта с меда на 6 год. си син по 1 ч.л. сутрин,разтворен в билков чай.

# 663
Момичета да ви се оплача,днес си взех резултатите от микробиологичното вагинално изследване и какво да видя - Ешерихия коли. Ужассссс
Споделете мнение на някоя случвало ли и се е и какво се прави в нашето положение?

# 664
Момичета да ви се оплача,днес си взех резултатите от микробиологичното вагинално изследване и какво да видя - Ешерихия коли. Ужассссс
Споделете мнение на някоя случвало ли и се е и какво се прави в нашето положение?
Лекувах се от Ешерихия коли преди 2 седмици. Пих АБ-Аугументин 650 мг,5 дни,3 пъти дневно. Също ми хредписаха и свещички против гъбички. В края на миналата седмица пуснах стерилна урина и вече всичко е ok.

# 665
И аз съм писала, че имах. Пие се АБ  Peace

# 666
Аз пък да се похваля, минах ФМ днес, Бебка се развива нормално, всичко в норма, 20 см, 340 гр, плацента и околоплодни води- в норма, дължина на шийката 30мм. Дадоха ми направление за кръв и урина. + 3 кг съм, ниско кръвно, обиколката на корема ми била малка... Била съм си криела бебето 🤔
Успех на всички, дано и при вас новините да са добри!  Hug

# 667
Еееее браво, маме Simple Smile Чудесни новини - все така Simple Smile
Пък и си елегантан - супер Simple Smile това коя седмица ?
Не ти ли казаха нищо за шийката ?

# 668
Еееее браво, маме Simple Smile Чудесни новини - все така Simple Smile
Пък и си елегантан - супер Simple Smile това коя седмица ?
Не ти ли казаха нищо за шийката ?
20+0 гс. съм, шийката била супер като за втора бременност 30 мм. Незнам колко е нормата, но щом лекарката казва че е ок, значи е.
За кг са малко, понеже доста боледувах предните 2месеца и по- скоро свалях, но ще си наваксам 😜

# 669
И моята фетална мина, доволна съм от Цолова: беше подробна и отговори на въпросите ми. Информира ме за всички органи, плацента, кръвопоток измери: не очаквах такива детайли. Малкото се беше скрило зад крака и ръце, не му видяхме личицето много, но те всички изглеждат еднакво на този етап Grinning Всичко изглежда наред, продължаваме Simple Smile Посъветва ме да пия повече магнезий превантивно (по ЖК имам изписан Диаспорал 300 саше при нужда, тя ми каза да пия 3х1 магнерот всеки ден, което ми се вижда множко, та ще преценя).

# 670
И моята фетална мина, доволна съм от Цолова: беше подробна и отговори на въпросите ми. Информира ме за всички органи, плацента, кръвопоток измери: не очаквах такива детайли. Малкото се беше скрило зад крака и ръце, не му видяхме личицето много, но те всички изглеждат еднакво на този етап Grinning Всичко изглежда наред, продължаваме Simple Smile Посъветва ме да пия повече магнезий превантивно (по ЖК имам изписан Диаспорал 300 саше при нужда, тя ми каза да пия 3х1 магнерот всеки ден, което ми се вижда множко, та ще преценя).

Браво за добрите новини!  Hug Имаш ли някакви оплаквания, че ти предписват магнезий? Аз съм с леки , нередовни контракции и пия Магнерот 2х1. Иначе АГ каза, ако спрат контракциите,да спирам Магнерот-а. Тя е против превантивно пиене на каквото и да било.

# 671
Честито и на теб, MorningSun - все хубави новини и занапред Simple Smile
Моята я мериха веднъж 35,8 мм с вагинален, веднъж 32,7 мм с коремен.
Казаха ми се се водела 1/3 скъсена шийка, но док каза, че не съм за серклаж.
Пия Магнерот 3х1 за това.

# 672
Браво на всички за хубавите новини Simple Smile
Защо ти е изписала магнезий, контракции ли имаш или шийката се скъсява? Той не бива да се пие без причина пък и в такава доза.
Бебка, браво че отърва серклажа. Само на магнезий ли си? Спряха ли ти утрогестена?

# 673
Ами така каза док, че няма да ми направи серклаж без причина, криело си рискове - на тоз етап му се вижда ок. Каза, че ще я следим всеки път вагинално.
Вика ми - Ти какво искаш ? 5 см. шийка като на девствена ? Simple Smile
Пия магнезий и тва е Simple Smile Да, спрях Утрогестана  Peace

# 674
Вероятно е нормално все пак да се скъсява шийката постепенно по време на бременността.

Общи условия

Активация на акаунт