Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 114 638
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Пробвай да отмиеш с вода и попиваща гъба, явно има още препарат по повърхността, макар и да не се вижда и пак награявай, като изстине пак с вода и ... не ползвай повече този препарат Laughing. Има на dr. beckmann един гел, много е добър и не мирише, но чети опаковката как се ползва.  Peace

# 226
  • Вестерос
Да, утре ще я чистя пак, четох за разтвор вода с оцет 1:1

# 227
  • Русе
Момичета, оказа се, че спират любимия ми чай, който пия от години Cry Дали мога да помоля да видите дали има някакви количества от него при вас, че и в 3-те бургаски магазина вече го няма Tired Бих изкупила колкото кутии мога, барабар с пощенските, ама диемци ми писаха, че уж никъде вече го няма...

Видя ли актуалния журнал, който е валиден до 22.02? На последната страница има оферта за чая Дас гезунде. Пише "различни видове". Дали пък и "твоя" не са го пуснали отново?

# 228
  • Бургас
Видях, Вики, но не. Мисля, че може и да ги спират и затова да ги разпродават сега на промоционални цени Tired Благодаря ти, обаче Hug

# 229
Да препоръчате някакъв скраб за тяло, ако може на по-тънки пари?

# 230
утайка от кафе + който си харесаш душ гел от балеа или алверде  Laughing
аз харесвам един с грейпфрут на алверде, много свежо идва кафето и грейпфрута..
едно ревю, не е мое, но само информативно http://snejanaatanasov.blogspot.bg/2014/08/review-alverde.html

# 231
Аз ползвам този, но го купувам от Кауфланд

# 232
Бихте ли ми препоръчали  крем или каквото и да е за груби пети?

# 233
  • на последния етаж
Любим:

# 234
  • Шумен

Захарните ексфолианти на Рефан за мен са без конкуренция като съотношение качество-цена.

# 235
  • Бургас
Най -добрият ексфолиант, който съм ползвала, е един на Орифлейм /жълт в кутия/. С едри частици е и съдържа масла. Полира страхотно кожата и след това няма нужда да се нанася никакъв крем/лосион за тяло, защото маслата в него хидратират предостатъчно.
Ето този е
https://www.google.bg/search?q=%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%84%D0%BE%D0 … rc=1Ra-I99NyuR_nM:

# 236
  • Бургас
Бихте ли ми препоръчали  крем или каквото и да е за груби пети?

Аз ги мажа с крема за ръце на Балеа с Урея, страшно омекотява. Не знам дали имат и специално за крака от него, но върши страхотна работа и мирише много хубаво. Ето този.

https://www.google.bg/amp/s/smileystylelady.wordpress.com/2016/0 … 80%25D0%25B5/amp/

На Балеа има и крем за пети, мирише ми гадно на мен и не омекотява толкова.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 13:05 от tanya_79

# 237
Има и за крака с уреа, ползваме го, доволни сме  Peace

# 238
tanya_79,благодаря, ще го потърся.
 Tall poppy, благодаря, че се включи.

# 239
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Принципно скрабът за пети на конкуренцията (Лили) е много хвален и е хубав наистина.
Скрабовете за тяло на Афродита не ми допадат.

Някой ползвал ли е препарата за стъклокерамика на ДМ?Отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт