Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 021
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря, Гес! Flowers Rose
Непременно ще си взема от кърпичките.

# 496
Ее, не, обяавам фалит. С намалението -20% накупих много неща, след това ползвах отстъпка рожденник и си мислих, че скоро няма да стъпя в ДМ, но наистина доста добри оферти има и този път. Искам да похваля тези два продукта, много съм доволна от действието им, а цената им изобщо няма да я коментирам.

# 497
Виждам, че хвалите червилата на МФ, ще взема да отскоча до ДМ, а нямах намерение... Tired

# 498
Червилата на МФ са едни от най-здравите червила, които съм притежавала. Трайни и пигментирани. Свалям ги само с дегримьор или мицеларна вода - с нищо друго не падат.

# 499
Момичета аз да ви питам, дали всичко което е намалено е упоменато в брошурите, т.е. дали има намалени стоки и да не са включени в брошурите

# 500
  • Пловдив
След малко отскачам до ДМ и ще кажа дали всичко в брошурата е показано .

# 501
Благодаря

# 502
Червилата на МФ са едни от най-здравите червила, които съм притежавала. Трайни и пигментирани. Свалям ги само с дегримьор или мицеларна вода - с нищо друго не падат.

bouquet Това е много добре, с едно нанасяне ще имам ли целия ден червило?

# 503
Аз изхарчих вече 10 лева (засега). Не ми се видя да има нещо извън брошурата намалено.

# 504
  • Пловдив
В магазина всичко ,което е намалено е с едни кръгове червени няма как да не се видят  Shocked
Отчет :
Кърпички цветноулавящи 24 бр.-2.49
Коколино 1л.-син аз него много го харесвам -2.59
гъби на фино 2бр.89
МФ червило -7.99
Топки за сушилнята в кутия 3 бр.-10 и нещо те са нови ,момичето каза ,че горе долу за 70 пранета е едната .ще се пробва  Rolling EyesНз дали са на добра цена ,но ще видя дали ще ми са от полза .
Рексона на 2.59 вс.видове и сухите дезодоранти на тази марка .

# 505

jb66, какви са тези топки за сушилня,за какво служат?

# 506
  • offshore & overseas
Наскоро четох, че се препоръчва дрехите в сушилня да се сушат в комбинация с топка за тенис. Така кърпите ставали меки и пухкави. Вероятно се търси подобен ефект, но с топки, предназначение специално за сушилня.

# 507
Кърпите и хавлиите по принцип си излизат меки, и пухкави от сушилнята.

# 508
Наскоро четох, че се препоръчва дрехите в сушилня да се сушат в комбинация с топка за тенис. Така кърпите ставали меки и пухкави. Вероятно се търси подобен ефект, но с топки, предназначение специално за сушилня.

някои слагат топлки за тенис. Иначе се продават специални топки които изглеждат подобно , н са по-леки специално за тази цел. Идеята е по -малко намачкване.

# 509
  • offshore & overseas
Кърпите и хавлиите по принцип си излизат меки, и пухкави от сушилнята.
Да, точно така. Преди да си купим сушилня, се чудех защо омекотителят не омекотява, но после разбрах, че ефектът, който искам, се получава само след сушилня.

Общи условия

Активация на акаунт