Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 091
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
Случайно реших да пробвам този крем, че не ми се даваха много пари и учудващо, оказа се много добър.Даже от него ми изчезнаха сухите зони по носа и по брадичката, с които се борех от години и с какво ли не не съм третирала.Малко по-мазен е от обичайните ми хидратиращи кремове, но пък кожата ми явно точно от това се нуждаеше

# 61
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, от този душгел за бебета, който хвалете дали е подходящ да си го взема за, защото кожата ми е много суха, а сега през студеното време чак се лющи и незнам с какво вече да я мия?

# 62
Това е много добро за чувствителна, суха и проблемна кожа:
Скрит текст:
Ползвам го от година две и нямам никви проблеми вече, а буквално се лющех.

# 63
  • Бургас/Пз
Здравейте, бихте ли ми препоръчали шампоан за коса за 8г момче. Гъста коса с плътен, дебел косъм, къса около 2-3см. Още му лютят шампоаните за възрастни Simple Smile

# 64
Напоследък купувам препарати Denkmit за баня (против котлен камък и сапунена утайка)
Сърдечно благодаря! За 2лв върши чудесна работа и не мирише гадно Grinning

# 65
  • Бургас
Благодаря на всички за отзивите за бебешката козметика. Ще я пробвам задължително.

Кленов сироп купували ли сте? Хареса ли ви и каква му е цената?

# 66
  • Бургас
Някой да е срещал избелващ препарат под формата на писалка, който се нанася само върху фугите? Пръскам с избелващи препарати плочките в банята, но на някои фуги има нужда да постои повече. Случайно видях такава, но се продаваше само в САЩ.

# 67
Здравейте, бихте ли ми препоръчали шампоан за коса за 8г момче. Гъста коса с плътен, дебел косъм, къса около 2-3см. Още му лютят шампоаните за възрастни Simple Smile
Дълго време си правех труда да преливам бебешки шампоан в опаковка на някой класен мъжки. За да не им лютяло, пък да не се къпели с бебешки видите ли?  Joy
 На "Джонсън" шампоана.

# 68
Някой да е срещал избелващ препарат под формата на писалка, който се нанася само върху фугите? Пръскам с избелващи препарати плочките в банята, но на някои фуги има нужда да постои повече. Случайно видях такава, но се продаваше само в САЩ.
Скоро пускаха в лидл.

Но не знам има ли останали...

# 69
  • Бургас
В ЛИДЛ съм виждала писалка, която само да избели като цвят фугата т.е. боя, а не да съдържа хлор с който навътре да проникне и да избели като с хлор и да  премахне мухъла. Затова реших, че може в ДМ да има, защото много техни продукти ползавам.

# 70
Може, Роси...не помня детайли.. Peace

# 71
  • Варна
Аз купувам за мен на Алверде , за чувствителна кожа, аз лично много си го харесвам, че от някои шампоани ме сърби главата, този няма и мирис. Големият ми син, който е на 10 и също е с много гъста коса се мие с него. Не се е оплаквал да му дразни и люти.

Здравейте Simple Smile, от този душгел за бебета, който хвалете дали е подходящ да си го взема за, защото кожата ми е много суха, а сега през студеното време чак се лющи и незнам с какво вече да я мия?

Аз ползвам на Веледа душгела, по Коледа май даже имаха някакво намаление в ДМ и се мажа с крем за тяло, пак на Алверде едни големи кутии, 7 и нещо, пише за много суха кожа. Много го харесвам този крем за тяло, ползвам го от години.

# 72
На Веледа продуктите в ДМ са много скъпи, дори с измисленото им намаление. Аз купувам от Ремедиум, там са най-изгодни.

# 73
  • Пловдив
Здравейте! Ползвали ли сте и доволни ли сте от този препарат за измиване на съдове?

# 74
  • София
Точно този син - не, но почти всички от серията съм ползвала и съм доволна, все пак предпочитам балсамените от тях, не  тези бистрите.

Общи условия

Активация на акаунт